onenumber Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 16 2 86 Ankara 23 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi onenumber #1 Zehirli guatr ameliyatı için ameliyat sonrası ilerleme nasıl oluyo ameliyat süresi ne kdar ve seste sorun oluyor mu? Ne kadar sürede iyilesiyor yoğun bakıma alınıyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
Zehirli guatr ameliyatı için ameliyat sonrası ilerleme nasıl oluyo ameliyat süresi ne kdar ve seste sorun oluyor mu? Ne kadar sürede iyilesiyor yoğun bakıma alınıyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
M Mismommy Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2016 5.330 6.941 148 22 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi onenumber #2 Mrb canim. Gecmis olsun. Konu basligini yeni girdum. Oldun mu ameliyat onenumber
onenumber Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 16 2 86 Ankara 22 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi onenumber #3 Mismommy .!.: Mrb canim. Gecmis olsun. Konu basligini yeni girdum. Oldun mu ameliyat onenumber Genişletmek için tıkla... Ben değil annem olacaktı onun için sordum ama oldu şükür iyi korktuğumuz gibi değilmiş.
Mismommy .!.: Mrb canim. Gecmis olsun. Konu basligini yeni girdum. Oldun mu ameliyat onenumber Genişletmek için tıkla... Ben değil annem olacaktı onun için sordum ama oldu şükür iyi korktuğumuz gibi değilmiş.
K Karabiberim123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2017 2.847 3.212 133 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi onenumber #4 Benim annemde yarın ameliyat olacak. Bizi biraz aydınlatırmısınız. Kaç gün yatar nelere dikkat etmeli. Bu arada size de cok gecmıs olsun
Benim annemde yarın ameliyat olacak. Bizi biraz aydınlatırmısınız. Kaç gün yatar nelere dikkat etmeli. Bu arada size de cok gecmıs olsun