Zehirlenme korkuyorum

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
Arkadaşlar biraz önce tavuk burger yedim markette satılanlardan onu yaklaşık bir hafta önce alıp yarısını yemistik bugün kalan 3parçasını yedim ama şimdi de korkuyorum zehirlenir miyim koku tat olarak degisiklik yoktu. Netten araştırdım daha da korktum felç ölüme kadar gidiyormus.. kusmaya çalıştım olmadı çok korkuyorum bir saat oldu yiyeli

1 saat geçmiş bence zehirlenmezsin. Zaten onların içinde bi sürü kimyasal koruyucu var buzdolabında durdukça bozulmuyor uzun süre

Zehirlenmemissinizdir ama o tür şeyler cok zararli asla tasvip etmiyorum asla..

Yurtta yaşıyorum bir hafta da yalnızim çok acıktıgim için yedim sonradan pişman oldum

Kokusu rengi normalmiş eğer mide bulantısı baş dönmesi falan olursa gidersin acile
Evet hepsi normaldi işte internetten bakınca korkmaya başladım bir saati geçti henüz bir belirti yok inşallah bir şey olmaz insan yalnız yasayinca daha çok korkuyor

üzerinde yapışıklık var mıydı ? yani beyaz bi tabaka.. aslında zehirlenme olduysa vucudunda kaşıntı olması lazım belirti olarak. baş dönmesi mide bulantısı sonraki aşama olabilir.

bende yumurtadan zehirlenmiştim ama dakikalar içinde titreme verdi mide bulantısı vermiyo ben kendim titremeden anladım kusturdum kendimi atlattım, hastaneye gitsen bile birşey yok derler serum takar gönderirler benim arkadaşımda yurt dışında yaşıyor tavuktan zehirlenen bi kaç kişiye serum takıp yollmışlar ölmüş adamlar, parmağını sok ağzına kus mutlaka .

iyi de hiçbir şikayetiniz yokmuş eyyam yapmayın bu kadar kaygıyla mideniz filan bulanırsa psikolojik mi fiziksel mi anlaşılmaz.

üzerinde yapışıklık var mıydı ? yani beyaz bi tabaka.. aslında zehirlenme olduysa vucudunda kaşıntı olması lazım belirti olarak. baş dönmesi mide bulantısı sonraki aşama olabilir.
Hayır üzerinde hiçbir şey yoktu kokladim farklı koku da yoktu

Korkutma kız beni ölmüş filan diye zaten bazı yerlerde de okudu. iki defa kusmaya çalıştım parmagimi bogazima kadar soktum olmadı iki saat geçti yiyeli şimdiye kadar çıkması gerekmez miydi bilmiyorum ki

Korkutma kız beni ölmüş filan diye zaten bazı yerlerde de okudu. iki defa kusmaya çalıştım parmagimi bogazima kadar soktum olmadı iki saat geçti yiyeli şimdiye kadar çıkması gerekmez miydi bilmiyorum ki
2 saatte oo çoktan kayboldu tavuk midende, atlattın o zaman bişey olmaz korkma :)

2 saatte oo çoktan kayboldu tavuk midende, atlattın o zaman bişey olmaz korkma :)
Ahahah inşallah kaybolmustur yediğime pişman etti beni aç dursaydim daha iyiydi insanın yurtta yaşaması kadar kötü bir şey yok ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…