Ciddi bir şey olur mu ki
Evet hepsi normaldi işte internetten bakınca korkmaya başladım bir saati geçti henüz bir belirti yok inşallah bir şey olmaz insan yalnız yasayinca daha çok korkuyorKokusu rengi normalmiş eğer mide bulantısı baş dönmesi falan olursa gidersin acile
Hayır üzerinde hiçbir şey yoktu kokladim farklı koku da yoktuüzerinde yapışıklık var mıydı ? yani beyaz bi tabaka.. aslında zehirlenme olduysa vucudunda kaşıntı olması lazım belirti olarak. baş dönmesi mide bulantısı sonraki aşama olabilir.
Korkutma kız beni ölmüş filan diye zaten bazı yerlerde de okudu. iki defa kusmaya çalıştım parmagimi bogazima kadar soktum olmadı iki saat geçti yiyeli şimdiye kadar çıkması gerekmez miydi bilmiyorum kibende yumurtadan zehirlenmiştim ama dakikalar içinde titreme verdi mide bulantısı vermiyo ben kendim titremeden anladım kusturdum kendimi atlattım, hastaneye gitsen bile birşey yok derler serum takar gönderirler benim arkadaşımda yurt dışında yaşıyor tavuktan zehirlenen bi kaç kişiye serum takıp yollmışlar ölmüş adamlar, parmağını sok ağzına kus mutlaka .
Çok haklisiniz Teşekkürleriyi de hiçbir şikayetiniz yokmuş eyyam yapmayın bu kadar kaygıyla mideniz filan bulanırsa psikolojik mi fiziksel mi anlaşılmaz.
2 saatte oo çoktan kayboldu tavuk midende, atlattın o zaman bişey olmaz korkma :)Korkutma kız beni ölmüş filan diye zaten bazı yerlerde de okudu. iki defa kusmaya çalıştım parmagimi bogazima kadar soktum olmadı iki saat geçti yiyeli şimdiye kadar çıkması gerekmez miydi bilmiyorum ki
Ahahah inşallah kaybolmustur yediğime pişman etti beni aç dursaydim daha iyiydi insanın yurtta yaşaması kadar kötü bir şey yok ya :)2 saatte oo çoktan kayboldu tavuk midende, atlattın o zaman bişey olmaz korkma :)