• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZEBRA PERDENİN Böylesini hiç görmemiştim....

z3s3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
13
0
0
İstanbul
farbelalı zebra stor :53: bilmiorum daha onceden göreniniz varmi ama ben yeni gördim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim :17: çok şık gercekten :2:acilen yaptirmam gerek :54: bundan kullanan arkadaslar varsa lutfen yorumda bulunsunlar
$DSCF0167.webp:17:

Son düzenleme:
gerçekten çok şık görünüyor

önündeki perde boncuksuz olsaymış daha uyumlu olurmuş. ben beğenmedim

klasik zebra bence daha asil bu karmakarışıkmış begenmedim..

klasikte ne ole yaa :25:insanin resmi davranası gelio. sanki iş yerinde oldugunu sanioyor insan:14:

bence oturma grubun yada mobilyan iki renkli ise müthis bi guzellik saglanir. siyah beyaz koltuk grubuna bu zebrada ki krem kumaşi beyaz isticen ve alt etekle üst farbelası gene siyah olacak. ardından boncuklar inci beyaz boncuk fln off hayali bile muhteşem. :5:yeni oturma grubu alırsam bundan yaptırmayı duşunuyorum kesinlikle. :49:

bence zebra perde minimalist bir seçim boncuk tülün üst ve alt detayları klasik olmuş tarzlar uymamış...

bunların çalışma seklini çok merak ediyorum. bu sene çıkan en yeni zebralardanmis bunlar....yaptıran oldu mu hic??

Eklentiler

• $zebra.webp
    $zebra.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $ads%C4%B1zaa(1).webp
    $ads%C4%B1zaa(1).webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 92
Back
X