- 24 Ağustos 2019
- 2.727
- 8.430
-
- Konu Sahibi yosunlukek
Çok teşekkür ederim inşallahEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Aramıza hoş geldin
Yarışmada bol şans diliyorum
Nevoosss noluyo üyelik iptali yaziyoooEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Aramıza hoş geldin
Yarışmada bol şans diliyorum
Geri gelir elbetNevoosss noluyo üyelik iptali yaziyooo
Ayyy banlansa anlarım da yanlışlıkla mı yaptı acaba nevosGeri gelir elbet
Olabilir canımAyyy banlansa anlarım da yanlışlıkla mı yaptı acaba nevos
Ayyy çok üzücü nevosum, tamda ne guzel cevap veriyordu bizeOlabilir canım
Bende şaşırdım çok güzel olmuş diye yazmaya gelmiştimAyyy çok üzücü nevosum, tamda ne guzel cevap veriyordu bize
Yanlışlıkla oldu herhalde canım, hem kek yapıp hem iptal etmez herhsldeBende şaşırdım çok güzel olmuş diye yazmaya gelmiştim
Hanımlarr yanlışlıkla yaptımm kurcalarken tıklamışımNevoosss noluyo üyelik iptali yaziyooo
Çok teşekkür ederimmOooooooo çok severizçay ve kek bayılırım çok güzel olmuş gerçekten nickine yaraşır yarışma ️ aramiza hosgeldin canım, hep katilirsin inş eline sağlık canım başarılar dilerim
Sen ölmeyi bayılmak mı sandınnm diyesim geldimjsjsjs Kek çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.Hanımlarr yanlışlıkla yaptımm kurcalarken tıklamışım
ayy çok özür dilerim kusura bakmayın lütfen acaba bir sıkıntı olur mu ben hesabı kurcalarken iptale tıklamışımOlabilir canım
Daha önce hiç kapatmamıştımSen ölmeyi bayılmak mı sandınnm diyesim geldimjsjsjs Kek çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.
Çok saolun teşekkür ederimmmm
Yeniden hoş geldinayy çok özür dilerim kusura bakmayın lütfen acaba bir sıkıntı olur mu ben hesabı kurcalarken iptale tıklamışım