- 13 Ağustos 2022
- 6.165
- 25.204
- Konu Sahibi yosunlukek
Eline sağlık çok güzel olmuş sunumun harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saolun çok sevindimEline sağlık çok güzel olmuş sunumun harika
Teşekkür ederimmEllerine sağlık başarılar diliyorum
Hoşbuldukk teşekkür ederimÖncelikle aramıza hosgeldin Neyse ki yanlışlıkla gitmişsin,geri gelmene sevindimKekin de çok güzel, ellerine sağlık,şansın bol olsun
Rica ederimHoşbuldukk teşekkür ederim
Bir diğer sefere yapıcam inşallahNeden yosunlu kek yapmadınız?
Çok teşekkür ederim saolunEline sağlık çok güzel olmuş
Teşekkür ederimmmm saolunEllerine sağlık çok güzel görünüyor,başarılar
Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor başarılar dilerimMerhaba hanımlar Zebra Kekimin tarifine hoş geldiniz
Malzemeler:
•2 adet yumurta
•2 su bardağı elenmiş un
•1 paket hamur kabartma tozu
•1 paket şekerli vanilin
•1 su bardağı toz şeker
•2 yemek kaşığı kakao
•1 su bardağı süt
•1 su bardağı sıvı yağ
Hazırlanışı:
İlk olarak, 2 yumurtayı ve 1 su bardağı toz şekeri, beyazlaşıp köpük köpük olana kadar çırpıyorum. Daha sonra 1 su bardağı süt ve 1 su bardağı sıvı yağı ekliyorum. Ardından, 2 su bardağı elenmiş un ve kabartma tozu ile şekerli vanilini ekleyip iyice çırpıyorum.
Eki Görüntüle 3336822
Eki Görüntüle 3336824
Karışımımın bir kısmını başka bir kaba alıp içine 2 yemek kaşığı kakao ekliyorum. önce beyaz kısmını, ardından kakaolu kısmını üst üste dökerek servise hazır hale getiriyorum. Fırın kabımı tereyağı ile iyice yağlayıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 35 dakika boyunca pişiriyorum. Afiyet olsun :)Eki Görüntüle 3336825 Eki Görüntüle 3336828 Eki Görüntüle 3336829 Eki Görüntüle 3336830 Eki Görüntüle 3336831 Eki Görüntüle 3336832
Umarım seversiniz
Teşekkür ederimmEllerine sağlık çok güzel gözüküyor başarılar dilerim
Teşekkür ederim sağolunÇok güzel olmuş ellerinize sağlık olsun,yarışmada başarılar diliyorum.
Rica ederim ellerinize sağlık olsun başarılar.Teşekkür ederim sağolun
Ellerine sağlık canım Çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar diliyorum.Merhaba hanımlar Zebra Kekimin tarifine hoş geldiniz
Malzemeler:
•2 adet yumurta
•2 su bardağı elenmiş un
•1 paket hamur kabartma tozu
•1 paket şekerli vanilin
•1 su bardağı toz şeker
•2 yemek kaşığı kakao
•1 su bardağı süt
•1 su bardağı sıvı yağ
Hazırlanışı:
İlk olarak, 2 yumurtayı ve 1 su bardağı toz şekeri, beyazlaşıp köpük köpük olana kadar çırpıyorum. Daha sonra 1 su bardağı süt ve 1 su bardağı sıvı yağı ekliyorum. Ardından, 2 su bardağı elenmiş un ve kabartma tozu ile şekerli vanilini ekleyip iyice çırpıyorum.
Eki Görüntüle 3336822
Eki Görüntüle 3336824
Karışımımın bir kısmını başka bir kaba alıp içine 2 yemek kaşığı kakao ekliyorum. önce beyaz kısmını, ardından kakaolu kısmını üst üste dökerek servise hazır hale getiriyorum. Fırın kabımı tereyağı ile iyice yağlayıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 35 dakika boyunca pişiriyorum. Afiyet olsun :)Eki Görüntüle 3336825 Eki Görüntüle 3336828 Eki Görüntüle 3336829 Eki Görüntüle 3336830 Eki Görüntüle 3336831 Eki Görüntüle 3336832
Umarım seversiniz
Teşekkür ederim saolunEllerine sağlık canım Çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar diliyorum.