- 19 Nisan 2022
- 4.033
- 44.052
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.261
Teyzemden tarif alırım ben o bise yapıyorLahmacun haftaya birgün bebekim Alice in diyetine koydu kadın ben se sebeplenirim Allama bin şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyzemden tarif alırım ben o bise yapıyorLahmacun haftaya birgün bebekim Alice in diyetine koydu kadın ben se sebeplenirim Allama bin şükür
Al kızTeyzemden tarif alırım ben o bise yapıyor
Geldim yürüycem şimdi
orda saat kaç?Geldim yürüycem şimdi
Buyrunuuusss geride cezalılara başarılar dilerimÇarşamba tartıda kilo vermeyene çok özel cezalar var bilesinn
SupersinBuyrunuuusss geride cezalılara başarılar dilerim
18.07orda saat kaç?
Ben Leslie yi çok sık yaparım diğer sporlar zor geliyor birde yürüme imkan fazla olmuyor bı günde yarım saat lesslie yapsam 2 mil ya da 3 mile 45dk gbi acaba ne kadar adım atmış oluruz dediğim gbi çok yapıyorum ama bazen 15dk diğer gün 30dk bir diğer gün de 20dk gbi hergun yapmaya çalışıyorum ama adım sayıları nasıl bilemiyorum netten de baktım kalori filan dedi pek anlamadımGeldim yürüycem şimdi
Adım sayar telefonun kendisinde de oluyor yurudukce sayıyorBen Leslie yi çok sık yaparım diğer sporlar zor geliyor birde yürüme imkan fazla olmuyor bı günde yarım saat lesslie yapsam 2 mil ya da 3 mile 45dk gbi acaba ne kadar adım atmış oluruz dediğim gbi çok yapıyorum ama bazen 15dk diğer gün 30dk bir diğer gün de 20dk gbi hergun yapmaya çalışıyorum ama adım sayıları nasıl bilemiyorum netten de baktım kalori filan dedi pek anlamadım
Önemli olan evde de olsa spor yapman bende çocuklardan dolayi çok çıkamiyorum* Bir tabak döner ( az yağda çevirdim tavada hazırdı)
Bir tabak domates salatası
* 3lt su bitti bugün akşam bende Leslie yapcam yine inşallah bı yarım saat yürüyüş yapma imkanım olmuyor pek çocuk ev işi derken
Telefon elimizde nasıl Leslie yapicaz ki bide uygulamanın adı ne bende indireyimAdım sayar telefonun kendisinde de oluyor yurudukce sayıyor
Sorma yaa okadar eşime bişey alma abur cubur diyorum dondurma alıp gelmiş yeniycem yemiycem evet yemiycem inşallah öğlen cacık akşam az döner salata duruyorum karbonhidrat özledim amaaBir pilav yaptım var ya üfff miss gibi de kokuyor doğru dürüst yiyememek koyuyor be.