• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflık yüzünden psikolojim çok kötü

Dicle2121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
38
23 yaş 158 kilo 41 kiloyum. Ne yaparsam yapayım kilo alamadım. Giydiğim kıyafetler yakışmıyor fotoğraf çekmek istemiyorum insanlar ne kadar zayıfsin diyip duruyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çaresini bulamadım her şeyi denedim... Ne yapabilirim bu saatten sonra sanki kilo alsam kendimle barışırim gibi hissediyorum. Bedenimle daha doğrusu...

23 yaş 158 kilo 41 kiloyum. Ne yaparsam yapayım kilo alamadım. Giydiğim kıyafetler yakışmıyor fotoğraf çekmek istemiyorum insanlar ne kadar zayıfsin diyip duruyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çaresini bulamadım her şeyi denedim... Ne yapabilirim bu saatten sonra sanki kilo alsam kendimle barışırim gibi hissediyorum. Bedenimle daha doğrusu...
158 boy olacak yanlış yazmışım

Kan değerlerine baktırdın mı ?

Konu dışı 49-50 sağlıkla hayalim amin🍀

Kuzenim diyetisyen eşliği ile kilo aldı, şuan 57 kg. Denediniz mi diyetisyeni?

Yıllarca kg alamadm gbt aldrdı Hergun smoothie yaptm 7 öğün beslndm 3 ayda 6 kg aldm sınra hamıle kaldm 4 kg verdm 7 aldım sonuç yne verdm emziriyorum 😔😁

Bende yasadim zorla yemeniz lazim kuzum mideniz büyumeye baslar alisirsiniz ama diyetisyene gitmeniz daha dogru olur insülin direnci olmamasi icin ,asilamayacak bir sey degil yeterki kendizi motive edin

Bende yasadim zorla yemeniz lazim kuzum mideniz büyumeye baslar alisirsiniz ama diyetisyene gitmeniz daha dogru olur insülin direnci olmamasi icin ,asilamayacak bir sey degil yeterki kendizi motive edin
Siz kaç kiloydunuz şu an kaçtıniz

O halde mideyi büyütmek lazım .
Sürekli yiyeceksin canım başka yöntemi yok .
Ben45 kilodan 60 kiloya yükseldim midemi hiç boş bırakmadım maşallah 😬
Neler yediniz evli misiniz bekar ki nasıl başardınız kilo almayı

Neler yediniz evli misiniz bekar ki nasıl başardınız kilo almayı
Bekarım . benimde canıma tak etmişti bu kilo konusu her gece makarna ,cici bebe karışımı (cici bebe ,süt ,fındık ezmesi badem )yedim .
Sürekli kuruyemiş tükettim. Midem biraz büyüdü sonrasında iştahım açıldı zaten birde sigarayı bırakınca iştahım baya baya açıldı . 😬 şimdi kiloyu kontrol altında tutmaya çalışıyorum .

Bekarım . benimde canıma tak etmişti bu kilo konusu her gece makarna ,cici bebe karışımı (cici bebe ,süt ,fındık ezmesi badem )yedim .
Sürekli kuruyemiş tükettim. Midem biraz büyüdü sonrasında iştahım açıldı zaten birde sigarayı bırakınca iştahım baya baya açıldı . 😬 şimdi kiloyu kontrol altında tutmaya çalışıyorum .
Ay aynen işte ben bir büyüğümden duymuştum bunu, kilo almak isteyen. Her akşam 2 tabak makarna yesin yatmadan diye ahshshs

Allah'ım Esra kulundan al 20 kilo bu kuluna ver 🤲o mutlu ben mutlu😂🤪

168 boy 48-50 kilo arası geçirdim 30 yaşıma kadar. Gece 2 lerde dürüm yiyordum, baya sofra kuruyordum yine de kilo almıyordum. Sigarayı bıraktım, evlendim, tüm hayatım düzene girince almaya başladım. Yeni bebeğim oldu, şimdi de vermeye çalışıyorum 😅
Hayatınız düzenli mi yemek açısından?

Back
X