Zayıflayıp hamile kalanlar

Merhabalar çok teşekkür ediyorum. Ben 9 ay sonunda hamile kaldım. İlk 6 ay olmayınca özele gittim yumurta tembelliği var dedi. Hormonlar normal diye ilaç vermedi. Kilo vermem gerektiğini ve öyle 4 ay denemem gerektiğini söyledi. 72 den 62 ye düştüm 10 kilo verdim bu sireçte. Ve 2 gün önce hamike olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum. Bol yürüyüş yaptım ekmek yemedim chia tohumu falan çok tükettim. Rabbim nasip edince oluyor. Sizde zayıflayın. Spor yapın. Ben adet bitininden itibaren 2 günde bir ilişkiye girdim diğer adete kadar. Hep öyle yaptım ve adet bittiği gibi yumurtlamışım
Nasıl bir diyet uyguladınız

Nasıl bir diyet uyguladınız
Sabah uyanınca chia tohumla yoğurtu katıştorıp yedim. 11 e kadar en az 1 buçuk litre su içtim. Sonra haşlanmış yumurtalı yeşillikli kahvaltı. 2 gibi kahve bitter yada kendime yulaftan kek yapıyprdum. Kahvenin yanında içmek için. 5 gibi de akiam yemeği. Ekmek tüketmedim sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek o kadar. Bide hergün 10000 adım attım. Haftanın 2 günü de evde spor

Merabalar. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum ama olmuyor. En son doktor pcos var dedi ama hormonlar normal diye ilaç vermedi. Zayıflamam gerektiğini söyledi. 72 kilodan bu ay 66 kiloya düştüm. Ve 50 günde bir ilaçla gelen adetim ilk defa bu ay 32. Gün geldi. Baya etki etti. Kilo verip de hamile kalan var mı aranızda . Kiloyla alakalı mı
pcosda zaten kilo verince döngü sayısı azalıyor birde ovülasyon ile yumurtlama takip edersiniz bence olur gibi bir sorun yoksa ovülasyon şart ama bence pcosta

X