Zayıflayıp hamile kalanlar

Bu süreçte hiç doktorı gittiniz mi çocuk olmuyor diye. Ben gidince değerlr hormon normal dedi sadece yumurta tembelliği var dedi. Zayıfla dedi ilaca gerek yok drdi. Sizin de öyle miydi
Aynen balım hepsi öyleydi çikolata hiç yemedim bu süreçte makarna pilav patates ekmek o kadar az tükettim ki ekmeği hayatımdan çıkarmıştım artık d vitamini bi de bir hap kullandım ondan sonra gebe kaldım saç dökülmen varsa bence bu vitaminleri kullan PCOS yumurta tembelliği ve kafana takma ben sağlığım için kilo vermeye niyetlenmiştim 3. Ayında hamile olduğumu öğrendim darısı başına

Sağlıkla amin

İnşalalh ya bugün karın şişliği sıvı akıntı mide bulantısı var. Ve 3 gündüe vücut ısım çok . Aşırı sıcaklıyorum amaca yumurtladım mı

İnşalalh ya bugün karın şişliği sıvı akıntı mide bulantısı var. Ve 3 gündüe vücut ısım çok . Aşırı sıcaklıyorum amaca yumurtladım mı
Olabilir ama ben akıntılarımdan anlıyordum bi de havalar aşırı sıcak o yüzden de vücut ısın yüksek olabilir
Nasıl akıntıdan anladığıma gelince ben adetten çıktıktan sonra herhangi bir akıntı görmüyordum 10 gün rahat ondan sonra peynirimsi bir akıntı görünce ilişki yapıyordum o yumurtlama belirtisi rahat 3 gün öyle akıntım oluyordu ondan sonra adetime 10 gün kala akıntım sıvımsı şeffaf oluyordu geçtiğini öyle anlıyordum gebelik yoksa adet oluyordum işte sana da bu yöntemi tavsiye ederim

Öyle yaparım artık çok teşekkür ediyorum lütfen dua et

Merhaba hangi hapı kullandınız

Merabalar canım bugün hamile olduğumu öğrendim. 3. Ayımda senin gibi.

Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah sürecinizi biraz anlatır misiniz
Merhabalar çok teşekkür ediyorum. Ben 9 ay sonunda hamile kaldım. İlk 6 ay olmayınca özele gittim yumurta tembelliği var dedi. Hormonlar normal diye ilaç vermedi. Kilo vermem gerektiğini ve öyle 4 ay denemem gerektiğini söyledi. 72 den 62 ye düştüm 10 kilo verdim bu sireçte. Ve 2 gün önce hamike olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum. Bol yürüyüş yaptım ekmek yemedim chia tohumu falan çok tükettim. Rabbim nasip edince oluyor. Sizde zayıflayın. Spor yapın. Ben adet bitininden itibaren 2 günde bir ilişkiye girdim diğer adete kadar. Hep öyle yaptım ve adet bittiği gibi yumurtlamışım

Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum

Merhabalar,
size bir kaç şey sormak istiyorum maşallah pek kilo almamışsınız gebelikte. akşam belli saatten sonra yemek yiyiyor musunuz? ya da nasıl kilo almadan sürdürdünüz? ben normalde akşam 6 den sonra ertesi gün öğlene kadar yemek yemiyorum. kimisi o kadar uzun süre aç kalmak bebeğe zarar verir vs diyor. siz nasıl yaptınız anlatır mısınız. Şuan daha kesinleşmiş bi gebeliğim yok inşallah olur bende de

şuan diyete devam ediyor musunuz? hamile iken uzun süre aç kalıyor musunuz acaba merak ettim. yani bebeğin gelişimine bir etkisi olur mu acaba akşam 6 dan sonra yemek yememenin vs falan

şuan diyete devam ediyor musunuz? hamile iken uzun süre aç kalıyor musunuz acaba merak ettim. yani bebeğin gelişimine bir etkisi olur mu acaba akşam 6 dan sonra yemek yememenin vs falan
Şuan bıraktım ama dikkat ediyorum tatlı falan yemiyorum. 5 te akşam yemeği yiyorum sonra bişey yemiyorum benim canım istemiyor

Şuan bıraktım ama dikkat ediyorum tatlı falan yemiyorum. 5 te akşam yemeği yiyorum sonra bişey yemiyorum benim canım istemiyor
Ya bi arkadaşım o kadar uzun saatler gebelikte aç kalınmaz doktorlar tavsiye etmiyor. Bebek sağlıksız olur vs bi şeyler dedi de o yüzden sormak istedim. 5 den ertesi sabah kahvaltıya kadar aç kalınca bebek beslenemez dedi.

Haklı aslında ama benim canım istemiyor yiyemiyorum . Öyle bişey varsa kötü yapıyorum o zaman

Haklı aslında ama benim canım istemiyor yiyemiyorum . Öyle bişey varsa kötü yapıyorum o zaman
Tabii kötü yapıyorsunuz, normal şartlarda bile insan diyette 7den sonra bir şey yemiyor…
Direnciniz için süt kefir hafif şeyler tüketin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…