• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflayamıyorum

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Benim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
Banabir yol gösterin kızlar. Cidden çıkmaz yol gibi sürekli aynı yerde olmaktan sıkıldım.
Her türlü fikre açığım. Çok yemiyorum ama karbonhidrat aşığıyım :(

Aha aynı ben. Çorbayı bile ekmek arasına koyup yiyesim geliyor :kk77: Düğünüm oldu o zaman bile kendimi durduramadım burger king ler mc donalds lar döndü durdu. Sonra müstakbel kocama acıdım da canım deliler gibi çekse de yemedim. Motivasyon aracı lazım bacım yoksa ı ıh olmuyor. Markette en çok zaman harcadığım bölüm abur cubur bölümü :oha: bende büyümek istiyorum :dondurma:
Yemeyeceksin kardeşcağızım başka çaresi yok :duduk:

Benim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
Banabir yol gösterin kızlar. Cidden çıkmaz yol gibi sürekli aynı yerde olmaktan sıkıldım.
Her türlü fikre açığım. Çok yemiyorum ama karbonhidrat aşığıyım :KK43:

Karbonhidrat asiklig mesele :))))

Ekmeksiz yapamiyorsaniz, beyaz ekmek yerine tam tahilli ekmege yonelin. Ekmek sadece kahvaltida yiyin mesela.

Makarna yine tam tahila yonelebilirsiniz. Tadi gayet lezzetli , ayni normal makarna.

Tatli isterseniz, muz ve murdum erigi alin dograyin ustune tarcin serpin ooooh mis. Tatli meyveler, mango, cilek, armut hepsi isi gorur.

Daha cok lifli gidalara yonelirseniz hem karbonhdrat sevdaniz biter, hem aclik hissiniz kalmaz, hem de saglikli beslenmis olursunuz. Lifli sebzelere yonelin.

Kaskati bir diyet uygulamaktansa bence yeme tarzinizi degistirin, haftasonu 1 gun de caniniz ne cekiyorsa onu yiyin mesela. Cok kati diyete 1 gun dayaniyorsun, 2 gun dayaniyorsun 3. gun insanin contasi cikiyor ekmek makarna ne bulursa yiyor. Onun yerine beslenme stili degistirmek daha mantikli bence.

Aha aynı ben. Çorbayı bile ekmek arasına koyup yiyesim geliyor :kk77: Düğünüm oldu o zaman bile kendimi durduramadım burger king ler mc donalds lar döndü durdu. Sonra müstakbel kocama acıdım da canım deliler gibi çekse de yemedim. Motivasyon aracı lazım bacım yoksa ı ıh olmuyor. Markette en çok zaman harcadığım bölüm abur cubur bölümü :oha: bende büyümek istiyorum :dondurma:
Yemeyeceksin kardeşcağızım başka çaresi yok :duduk:
:) çok istiyorum canım durmayı 2 gün duruyorum 3. Gün yine aynı. İradem yok oldu. Cidden eskiden en fazla 60 olurdum. Şimdi 78 im . :( irademi de mi yedim ne yaptım

dukan diyeti kitabını al oku.. kitaba göre hareket et. ayda 6 kilo verirsin. taam manası ile yaparsan bir daha da geri almıyorsun. nette de dukan diyeti ile ilgili cok tarif var. nutellası brownisi. hiçbirine özlem cekmeden catır catır veririsin kilolaırnı.
ama kitabı al oku. nette uydurma bilgiler var inanma.

Karbonhidrat asiklig mesele :))))

Ekmeksiz yapamiyorsaniz, beyaz ekmek yerine tam tahilli ekmege yonelin. Ekmek sadece kahvaltida yiyin mesela.

Makarna yine tam tahila yonelebilirsiniz. Tadi gayet lezzetli , ayni normal makarna.

Tatli isterseniz, muz ve murdum erigi alin dograyin ustune tarcin serpin ooooh mis. Tatli meyveler, mango, cilek, armut hepsi isi gorur.

Daha cok lifli gidalara yonelirseniz hem karbonhdrat sevdaniz biter, hem aclik hissiniz kalmaz, hem de saglikli beslenmis olursunuz. Lifli sebzelere yonelin.

Kaskati bir diyet uygulamaktansa bence yeme tarzinizi degistirin, haftasonu 1 gun de caniniz ne cekiyorsa onu yiyin mesela.
Çok tatlısınız. Normalde yemiyorum yemiyorum gece içimden canavar çıkıyor mesela :(

dukan diyeti kitabını al oku.. kitaba göre hareket et. ayda 6 kilo verirsin. taam manası ile yaparsan bir daha da geri almıyorsun. nette de dukan diyeti ile ilgili cok tarif var. nutellası brownisi. hiçbirine özlem cekmeden catır catır veririsin kilolaırnı.
ama kitabı al oku. nette uydurma bilgiler var inanma.
Hemen isteyeceğim. Dukan diyeti böyle yazdığımda çıkan kitabı mı alayım. Yoksa belli bir yayın evi var mı tavsiye edebileceğiniz daha orjinal bilgiler içeren

Çok tatlısınız. Normalde yemiyorum yemiyorum gece içimden canavar çıkıyor mesela :KK43:

Valla panpa butun gun ac durunca dolaptaki makarna tabi ki durter :) Gece gece itim azarsa havuclu yogurt yaparim , cok da canim cekiyorsa yanina azicik ekmek koyarim sonra oturur dizi izlerim oh misss :)

:) çok istiyorum canım durmayı 2 gün duruyorum 3. Gün yine aynı. İradem yok oldu. Cidden eskiden en fazla 60 olurdum. Şimdi 78 im . :KK43: irademi de mi yedim ne yaptım

Ah bilmez miyim düğünden sonra kallavi bir abur cubur alışverişi yaptım :olamaz: hep rejim yapmakla tanınırım ben. Çünkü hep üç beş kilo fazlam vardır. Bazn sinir krizi geçiriyorum bu kadar aciz miyim diye :mapus:sonra evet acizim diyip bir çikolata patlatıyoum :işsiz:

Valla panpa butun gun ac durunca dolaptaki makarna tabi ki durter :) Gece gece itim azarsa havuclu yogurt yaparim , cok da canim cekiyorsa yanina azicik ekmek koyarim sonra oturur dizi izlerim oh misss :)
Gündüz dediklerinizle doldurayım o zaman mideyi ;) haftadabir gün ödül fikrini sevdim

Ah bilmez miyim düğünden sonra kallavi bir abur cubur alışverişi yaptım :olamaz: hep rejim yapmakla tanınırım ben. Çünkü hep üç beş kilo fazlam vardır. Bazn sinir krizi geçiriyorum bu kadar aciz miyim diye :mapus:sonra evet acizim diyip bir çikolata patlatıyoum :işsiz:
Ben kesin acizim. ;)

yapabilirsen karatay saglikli beslenmesini dene cnm. bak diyet demiyorum saglikli beslenme ;) ac kalmiyorsun doyana kadar yiyorsun ama zararli seyleri yemiyorsun. arkadaslarim karatayi yaşam tarzi haline getirdi manken gibiler. bende ucundan yapiyroum insallah tam yaparim bi gün :)

Hemen isteyeceğim. Dukan diyeti böyle yazdığımda çıkan kitabı mı alayım. Yoksa belli bir yayın evi var mı tavsiye edebileceğiniz daha orjinal bilgiler içeren
kitap eşimin yanında yayın evini bilmiyorum ama pierre dukan yazmış kitabı. eşimin bir kez yaptı harfiyen uymadı. geri aldı killarını. ama harfiyen uyanlar bir daha kilo almadı.
bizde ki kitap bu
http://www.dr.com.tr/Kitap/Dukan-Di...ru/Saglik/Beslenme-Diyet/urunno=0000000338287

Gündüz dediklerinizle doldurayım o zaman mideyi :KK66: haftadabir gün ödül fikrini sevdim

Siz tam bugday makarnaya bir bakin kesinlikle. Ben zeytinyaginda domates pisirip sos da yapiyorum, hem hafif hem lezzetli hehehe :) Midem kazininca kucuk bir tabak yapiyorum, hem midem bayram ediyor hem sagligim. Bir de kuruyemise de yonelin derim su ana kadar hayatinizda yeri pek olmadiysa :) Bu oglen evdeydim sunlari yedim mesela:

- Firinda buyukce bir dilim izgara somon kendim marine ettim
- Firinda 2 orta boy patates, mantar, havuc, hangi sebzeyi yakistiriyorsaniz
- Yesil salata
- Vazgecilmezim limonlu tuzlu turp :) :)
- Yemegin hemen ustune kahve maalesef vazgecemedigim kotu aliskanligim :)

ogleden sonra: Meyve, kuruyemis, cay keyiflik naneler

Aksam:

Ispanak yemegi, bulgurlu domatesli yaninda bolca yogurtla heheh :)

Back
X