Zayıflayamıyorum, çünkü; ?

conyaq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
9
0
Zayıflayamıyorum çünkü herkes üzerime geliyor.. Herkes hem de.. Yok ne zaman zayıflayacaksın yok yaşın 30 olunca zayıflayamazsın... Ben napıcam :KK43: destek olalım demiyorlar da sırf üzerime geliyorlar.. Nasıl yaparım derken buraya üye olup paylaşarak motive olarak zayıflamaya çaba harcarım bu gücü bulurum diye düşündüm..

boyun kaç canım kilon 82 sanırım bende bi iki vermek istiyorum ama kışında nası spor yapcamki

Boyun 1.63 basen ve göbek var :KK43: önceden sadece basen vardı azcık... Napıcam bilemiyorum :KK43: bir türlü yerimden kalkıp şu sporu neden yapamıyorum ki :KK43:

Boyun 1.63 basen ve göbek var :KK43: önceden sadece basen vardı azcık... Napıcam bilemiyorum :KK43: bir türlü yerimden kalkıp şu sporu neden yapamıyorum ki :KK43:

canım kimin ne dediğini umursama herşeyi kendin için yap herkes herşeyi söylüyo kulağını tıka herzaman sana destek oluruz:1hug:

pc başında sürekli oturup birşeyler atıştırma sakın canım....
yürüyüşler yap,evde halı falan sil ve sürekli süpürge yapıp yağdan,şekerden ve tuzdan uzak dur bakalım nasıl ve kadar zayıflamış olacaksın?
iyi şanslar canımcım....

ne zaman diyet yapmaya kalksam daha çok yemek yerken buluyorum kendimi.bide insanların sürekli kilom hakkında yorum yapması çok sinirlerimi bozuyo.ama bu sefer çok kararlıyımAllah ın izniyle bu günden itibaren başlıycam kilolarımı vermeye:)

arkadaşım bende sürekli diyet yapmaya başlasam akşam kendimi daha fazla yiyor buluyordumçünkü neyse yarin başlarım diye düşünüyorum ama önce yvaş yemeye başladım ve vaktimin çoğunda sıvı tükettim yeşil çay sonra ballı sirkeli karışım ve yürüyüş beş gün oldu iki kiıo vermişim darısı sana ama diyete başlıyorum deme

Bak ben 2 gün oldu başlayalı herkese kulaklarımı tıkadım.. Bana da bırakırsan 2 misli alırsın falan dediler.. Umrumda bile değil.. Sana bir tavsiye arkadasım.. Başarı hikayelerinin Çıktısını al ve her akşam oku! Motive olmak istiyorsan 3 ayda 10-20-30 kilo verenleri düşün.. Mutlaka başaracaksın :lepi:

Zayıflayamıyorum çünkü herkes üzerime geliyor.. Herkes hem de.. Yok ne zaman zayıflayacaksın yok yaşın 30 olunca zayıflayamazsın... Ben napıcam :KK43: destek olalım demiyorlar da sırf üzerime geliyorlar.. Nasıl yaparım derken buraya üye olup paylaşarak motive olarak zayıflamaya çaba harcarım bu gücü bulurum diye düşündüm..

bak canım kiseye kulak asma sen ..eğer onları takarsan gerçekten zayıflayamassın mativasyon eksikliği zayıflamanı çok kötü etkiler .. ha bide bak sen onlara inat onlar zayıflamayaz dedikçe kendine öğle bir güven ki azmiinin zaferini göster . bak sene benim diyetle ilgili yaşadılarımdan örnek verim; ben yıllar önce diyet yapmaya başlayınca çevremdeki herke yok zayıflayamassın yok mutfakta gizli gizli yersin daha neler neler dediler bende önce kendim için başarmalıyım dedim ve kendime güvendim ben niye zayıflayamıcam ve kendime sordum gerçekten istiyormusun zayıflamayı evet cevabını buldum beynimde kendime dedimki yürü dedim azmin elinde bişey kurtulmaz insanlar neleri başarıyo sen ömür bu düşünceyle ve insanların boş konuşmalarıylamı geçireceksin ve başardım..şimdi biraz kilom var ama olsun ..yani canım kendine sor eğer gerçekten istiyorsan yaparsın ama diyetlerii bozuk durup yada ayy kilo vermiyorum dersen gerçekten istemiyosun kendini kandırıyosun demektir..uzattım kusura bakma oldumu canım...a.s.

benimde bayağı fazlalığım var inşallah hepsini verecem etraftakilerin söylediklerine kulak vermeyin sanki onların hiçmi kusurları yok kilolar gider arkadaşlar şükür edelimki bi sakatlığımız veya eksikliğimiz yok herkese başarılar

tatlım öncelikle hiç üşenme bi diyetisyene falan git.. düzenli olarak da kontrollere git ona.. sakın lahana diyetiymiş vs vs böle abuk sabuk şeyler yapma.. diyetisyenin verdiği listeyle hem aç kalmazsın hemde verdiğin kiloları geri almazsın.. günde 1 saat de yürüdün mü.. ve yeşil çayını içtin mi aynaya baktıgında kendine inanamayacaksın. kendine olan güvenin artacak ve ne kadar güçlü oldugunu hissedeceksin..
ben bunları yaşadım biliyorum.. işkence etme kendine.. ha.. diyelim ki canın tatlı istiyo?? minik bi parca ama miniik bi parca.. cikolatayı at agzına.. kendini kasmazsan eger daha basarılı olabilirsin bana güven.. eger canın cok abur cubur isterse yedikden sonra ne kadar pişman olucagını falan düşün.. baska seyelr yiyerek gidermeye calıs.. örneğin çiğ sebzeler.. lahana brokoli falan..
ve ısrarla söylüyorum LÜTFEN KENDİNE EZİYET ETME.. SAHİP OLDUGUMUZ ŞU SAĞLIK.. BU BEDEN DÜNYADAKİ EN DEGERLİ VARLIGIMIZ.. DEĞER Mİ HİÇ ONU KAYBETMEYE ÜZÜLMEYE FALAN.. HADİ BAKALIM=) BOL ŞANS.. hepimiz destekçiniz..

evet duygusal açlıkla bende mücadele etmeye çalışıyorum.zayıflama diyetleri çöpe başlıklı topiği okumanızı tavsiye ediyorum.hep beraber başaracağız

sana tavsiyem montignac'ın yedikçe zayıfla ve ince kal adlı kitabını alıp okuman. böylece abuk subuk diyetlerle zamanını harcamayacaksın ve kalıcı kilo vereceksin. kötü diyetlere yönelirsen anında geri alırsın verdiklerini ve olan senin zamanına olur, bedenine verdiğin zarar olur. bence bir an önce kitapçıya git ve al o kitabı. inan çok yararı dokunacak sana. 10 ytl filan zaten kitap.

cnm kimsenin dediklerini kafana takma çok zor olduğunu biliyorum insan çok etkileniyor bende yaşadım bunları o yollardan geçtim benim çocukluğum ergenliğim hep kilolu bir şekilde geçti ve zayıf arkadaşlarıma bile anneleri hep beni örnek gösterirlerdi o gelsin seni silindir gibi ezer geçer yemek ye falan diye ne kadar iğrenç bi durum olduğunu çok yaşadım biliyorum ama inan başarınca herşey geride kalıyo arkanda bırakıyosun bütün kötü sözleri ama sen beni dinle ve asla başkaları için değil herşeyi kendin istediğin için yap acele etmene hiç gerek yok yavaş ama sağlam yürü cnm

monticnac yönteminin anlatıldığı kitabı ben 10 sene önce almıştım hiç bir işe yaramadı.yazarı fransız olduğu için yazılan menüler bize uymuyor.bir çok diyet kitabını okumuş olan ben bana nil günün yayınlarını tavsiye ederim.başımdan geçtiği için biliyorum şimdi sen diyetle ilgili bir çok şeye para verip artık bıkmışsındır.googleden nil gün metabolizmanızı hızlandırın diye arattır. bu bir kaset rapidden indir.büyük ölçüde fikrin olur.hemde beleşkaydirigubbakcemile3

1000 kal diyetini bir ay kadar uyguladım işe yarıyor gibiydi ama sürekli diyet menüler yemek çok canımı sıktığı için bıraktım...off şimdi de tekrar başlaması zor geliyo...eski günlerimi özlüyorum :KK43:

X