Zayıflatan Bal Şerbeti

yasayah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
9
1
36
İstanbul
Arkadaşlar şimdi vereceğim tarif anormal faydalı, herkesin içmesi gerekiyor ki özellikle kilo, karaciğer, kolesterol ve mide rahatsızlığı olanlar...

1su bardağı ılık su,
2çorba kaşığı bal,
1çay kaşığı elma sirkesi,
1çorba kaşığı limon

yaklaşık 15-30dk civarı dinlendiriyorsunuz ve sabah kahvaltıdan önce yudum yudum - yavaş yavaş içiyorsunuz.

Yağları yakıyor, karaciğeri düzenliyor, hazmı kolaylaştırıyor, metabolizmayı hızlandırıyor, bağırsakları temizliyor, kolesterolü düşürüyor, bağışıklığı güçlendiriyor, enerji veriyor, vs......

Ben 2hafta boyunca sabahları içtim, sık sık ve az öğünlerle yemeği geçiştirdim(sofraya acıkmadan oturmadım-doymadan kalktım), bol bol sıvı tükettim("10 numara zayıflama çayı" diye bi çay içtim) ve tam 7kilo verdim! bilginize...

çok güzelmiş her sabah mı içmek lazım?

1 ay her sabah ha vay canına etki ederse varya hemen denemeli aslında ..acaba herkeste sana gösterdiği etkiyi gösterirmiki

hadi bakalım bunuda deneyelim fayda görecekmiyiz

benim çevremden kim kullandıysa memnun, ama yine de kişiye göre değişebilir belkim...... emzirenler kullanabiliyomu tarif aldığım kişiye bi sormam lazımmm

kızlar 2 çorba kaşığı bal çok değil mii

bunun bir benzerini bende kullanmıştım benimkinde limon yoktu sadece evet bende 1 ayda 3 kilo verdim yine ara ara içiyorum benim uyguladığım yöntem 1 su bardağı ılık su 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal sabahları aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyordum

teşekkürler paylaşım için denemek lazım.fakat 2 yemek kaşığı çok gerçekten acaba 1 tatlı kaşığı falan koysak olurmuki???

Aman denedim ben bunu birgün içelibildim sadece yok yok dayanamadım

paylaşım için teşekkürler ,bence denenebilir fakat bal oranı bana da çok fazla geldi.ne dersiniz balı az koysak nasıl olur????

ben elma sırkesı koymuyorum lımon bal ve su..cunku lımonla elma sırkesının aynı yerde kullanılması mıde sorunlarına yol acar..bal bır tatlı kasıgı yetıyo kızlar ıse yarıyo deneyın

Ben de bunu herhalde 1,5 senedir yapıyorum, ama biraz daha farklı bir tarifle:

1 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi

Tadı güzel oluyor, çok enteresan ama içim temizleniyor gibi hissediyorum içerken. Her sabah aç karnına içerim. Midemde problem vardı, düzelmesine belki katkısı olmuştur bilmiyorum ancak bunu içtiğimden beridir çok az gribe yakalanır oldum. Kilo verilmesinde katkıda bulunuyor mu emin değilim ancak metabolizmayı hızlandırdığı kesin.

bu klasik elma sirkesi bal su karışımı bilmeyen duymayan kalmadı
hatta ballı elma sirkesi bile ürettiler :)))
ama bikaç yanlış var bir kere 2 çorba kaşığı bal çok fazla ikincisi elma sirkesinin içine limon eklemeyin miydenizde porblem olur
ve lütfen doğal sirkeyi tercih edin marketlerden 2-3 tl aldığımız sirkeler malesef doğal değil

bu kadar bilindik şeyler ile bu etkiler, olağan üstü, not ettim kenara, eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…