Zayiflarmiyim

Zumba yap evde, çok kalori yaktırıyor.

Eger hareket etmene rağmen zayiflayamiyorsan bir yerde yanlis yapiyorsundur.

Sadece bir uygulamayla etkili sonuç alabileceğini düşünmüyorum
Yapilan hareketlerin akabinde yürüyüş ve sağlıklı bir diyet şart.

Öncelikle spor dışında herhangi bir sağlıklı beslenme diyet demiyorum sağlıklı beslenme şekline geçtiniz mi yediklerinize dikkat ediyor musunuz ? Eğer cevabınız evet ise ekstradan günde en az 45 dakika - 1 saat yürüyüş yapabiliyorsan koşu ve evde leslie + jillian sporları zayıfladıktan sonra da aralarda sıkılaşmak için pilates öneririm bu şekilde işe yarayacaktır. Bir de yeşil çay ve bol su öneririm.

Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
yürüyüş daha etkildir. egzersiz için 15- 20 dakika vücudu ısıtmak gerekir vücut ısındıktan sonra kalori yakmaya başlar çünkü. bence en iyi zayıflama yolu yürüyüş ve yüzme

yürüyüş daha etkildir. egzersiz için 15- 20 dakika vücudu ısıtmak gerekir vücut ısındıktan sonra kalori yakmaya başlar çünkü. bence en iyi zayıflama yolu yürüyüş ve yüzme
Diyetisyenim yürüyüş yüzme ve zıplama sporunda tüm vücudun çalıştığını söylemişti

Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
valla ben peş peşe iki çocuk doğurunca 49 kilodan 88 e fırladım diyet ve evde egzersiz plates ip atlama ya da sende benim gibi sporu sevmiyorsan sıkılıyorsan oyun havası falan aç oyna maksat kalori yakmak :))) bunları yaparak zayıfladım daha da vermeyi planlıyorum şuanlık her şey yolunda tabii çatlakları saymazsak :)

valla ben peş peşe iki çocuk doğurunca 49 kilodan 88 e fırladım diyet ve evde egzersiz plates ip atlama ya da sende benim gibi sporu sevmiyorsan sıkılıyorsan oyun havası falan aç oyna maksat kalori yakmak :))) bunları yaparak zayıfladım daha da vermeyi planlıyorum şuanlık her şey yolunda tabii çatlakları saymazsak :)

X