Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yürüyüşBen yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
Boğazı tutarsaniz giderBen yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
yürüyüş daha etkildir. egzersiz için 15- 20 dakika vücudu ısıtmak gerekir vücut ısındıktan sonra kalori yakmaya başlar çünkü. bence en iyi zayıflama yolu yürüyüş ve yüzmeBen yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
Diyetisyenim yürüyüş yüzme ve zıplama sporunda tüm vücudun çalıştığını söylemiştiyürüyüş daha etkildir. egzersiz için 15- 20 dakika vücudu ısıtmak gerekir vücut ısındıktan sonra kalori yakmaya başlar çünkü. bence en iyi zayıflama yolu yürüyüş ve yüzme
Oy neler yaptı Nasıl verdierkek arkadaşım 8ayda 50 kilo vermişti
Nasıl verdiniz acaba?Zamanında yürüyüşte yaptım sporda gram vermedim ama bir diyet yaptım 3 ayda 16 kg verdim. Midem küçüldü yıllardır aynı kilodayım
Sadece yediklerimin yarısını yemeye başladım birazda yürüyüş yaptım.Nasıl verdiniz acaba?
valla ben peş peşe iki çocuk doğurunca 49 kilodan 88 e fırladım diyet ve evde egzersiz plates ip atlama ya da sende benim gibi sporu sevmiyorsan sıkılıyorsan oyun havası falan aç oyna maksat kalori yakmak :))) bunları yaparak zayıfladım daha da vermeyi planlıyorum şuanlık her şey yolunda tabii çatlakları saymazsak :)Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
valla ben peş peşe iki çocuk doğurunca 49 kilodan 88 e fırladım diyet ve evde egzersiz plates ip atlama ya da sende benim gibi sporu sevmiyorsan sıkılıyorsan oyun havası falan aç oyna maksat kalori yakmak :))) bunları yaparak zayıfladım daha da vermeyi planlıyorum şuanlık her şey yolunda tabii çatlakları saymazsak :)Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
teşekkürler :) sürekli hareket halindeydi spor yaptı basketbol bide diyet listesi vardı herhalde ben bugün sordum ama spor yaptım basketbol oynadım falan dedi öyle farklı bir şey yok yaniOy neler yaptı Nasıl verdi
Maşallah bu arada