Zayiflarmiyim

Fatilota

:/ sıkılmış
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6
1
23
Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir

Beline streç sar 1 saat evde yürü terle su kaybı çok zararlı bilmem ne diyenler var ama ben ne zaman zayıflamak istesem bunu yaptm ve ise yaradi şuan 12 kilo fazlam var baslicam ama üşeniyorum

Leslie sansone ile yürüyüş videoları var internette. YYürüyüş yapamaykeisnlikee uygulanan spor diyeyim. Faydasını gören çok olmuş . Bende yeni başladım . Fazlalıklar gitsin demi :lülülü: bir mile ile basladim bir hafta sonra 3 mile e cikarcam denemelisin kesinlikle

Beyazlardan uzak durursan, spor öncesi karbonhidrat, spor sonrasi protein alirsan, aksam yemeğini 6da yersen elbette zayiflarsin.
İstikrarini tebrik ettim ayrica :)
Ben sporu en fazla 1 hafta devam ettirebiliyorum evde :/

Zamanında yürüyüşte yaptım sporda gram vermedim ama bir diyet yaptım 3 ayda 16 kg verdim. Midem küçüldü yıllardır aynı kilodayım

Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir

Uzmanlar yürüyüş diyor ama egzersiz de sikilasmaniza yardimci olacaktır. Her seyi dozunda yapın. Zayiflamaya yardimci olan sey duzeninizin degismesidir. Bi anda yeme düzeniniz degisir yani az yemeye baslarsaniz zayiflarsiniz bi anda spor yaparsaniz yine zayiflarsiniz. Ama bu tempodan sıkılıp eski duzeninize dondugunuz an tekrar kilo alirsiniz. O yüzden her seyi bi anda yapmayın. Yavaş yavaş yeme düzeninizi degistirin önce. Kesinlikle ağır diyetler yapmayin. Ömür boyu hayatinizda olacak degisiklikler olsun. Ekmegi kesmek tuzu unu sekeri kesmek market urunlerini kesmek gibi (arada vereceginiz oduller hariç )hayatinizda size kilo aldiracak yanlis beslenmeyi cikardiginiz anda hem yavas yavas ve sağlıklı bir şekilde kilo verceeksiniz hem de hala sevdiginiz yemekleri yiyor olacaksiniz. Inanin ekmeksiz hayat mükemmel oluyor alisinca. Yeme duzeninize alisinca da spora baslayin önce 20 dk lik yuruyusler yapin daha sonra arttirin vucudunuz alistikca ve zayiflamaya da basladikca sikilasmak için egzersiz yapın

Sağlıklı beslenme %70 spor %30 derler..
Leslie (aerobik yürüme )2 3 ya da 4 mil yapıyorum hergün..
Ekstra pilates ve squat da ekleyebilirsin..
İnanılmaz etkili..
Hergün 30 dk spor hem sağlık için hem fit olmak için gerekli..

En etkili olan şey yememek. Spor vücudun sıkılaşmasını ve forma girmesini sağlar. Yemezseniz kilo verirsiniz. İlk önce yeme düzeninizi buna göre ayarlamanız lazım

Yürüyüş özellikle açık havada tempolu yürüyüş bence
Kilonuzu falan bilmiyorum ama diyetisyenler ilk başlanılan hafta hiç bir egzersiz vermez mesela 2. haftada yarım saat haftada 3 gun yuruyus sonrakı haftalarda 10 dk artırımla giderler.Ne zamankı ıstenılen kıloya yaklasılır veya verme yavaşlar o zaman ek plates salon sporu falan onerıyorlar.Yağ kas dengesi için en basından egzersize yuklenmek sakıncalı oluyormus

Jillian micheals diye bir kadin var onun 1 ay suren 3 setten olusan egzersizleri var youtubedan bulabilirsin ben onu yaparak 15 kilo vermistim, hic sarkma olmamıştı ve her yerden esit miktarda zayifladim ki omrumde hic bu kadar sikilasip kucuk bir popoya sahip olmamistim. Yalniz uyarayim setler 20 dk suruyor ama spor salonunda 5 saat calismiscasina kas çalıştırılıyor ve yoruyor.

%80 ağzını tuttuğun % 20 spor diyorum.

Yok aynı dozda yiyip, kilo vereceğim diyorsanız, harbi spor yapmalısınız. Yürüyüşle, ev de 3-5 hareketle olacak şey değil.

Yeter ki iste gayret et verirsin. Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak tabii ki her yönden daha iyi ama imkan yoksa evde spor yapmak vücudu sıkılaştırır

Sporu sevimli hale getirirseniz mecburi yapıyormuş gibi değil hobiymiş gibi yaparsınız..
Kilonuz eğer fazlaysa boyunuza göre, yüryüş ôneriyor doktorlar..Ama sıkılaşmak istiyorsanız egzersiz yapın..

ben hergün 16 kilometre yürüyüp koşup kilo vermedim . işin aslı az yemek

Beyazlardan uzak durursan, spor öncesi karbonhidrat, spor sonrasi protein alirsan, aksam yemeğini 6da yersen elbette zayiflarsin.
İstikrarini tebrik ettim ayrica :)
Ben sporu en fazla 1 hafta devam ettirebiliyorum evde :/
Ben gecen yaz yaptim pes etmistim bu yüzden bu sefer pes etmiyecegim kafama koydum destegin icinde teşekkürler:)

X