Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede yuruyus en guzeliiBen yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
3 ay yaptm 1 kilo bile vermedimLeslie sansone ile yürüyüş videoları var internette. YYürüyüş yapamaykeisnlikee uygulanan spor diyeyim. Faydasını gören çok olmuş . Bende yeni başladım . Fazlalıklar gitsin demi bir mile ile basladim bir hafta sonra 3 mile e cikarcam denemelisin kesinlikle
kk da da konu açılmış faydasını gören çok olmus. Bende heves ettim başladım . Bakalım bende etki eder mi? Olumlu çok fazla yorum var. Denemekten zarar gelmez diyorum3 ay yaptm 1 kilo bile vermedim
Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
Jillian micheals diye bir kadin var onun 1 ay suren 3 setten olusan egzersizleri var youtubedan bulabilirsin ben onu yaparak 15 kilo vermistim, hic sarkma olmamıştı ve her yerden esit miktarda zayifladim ki omrumde hic bu kadar sikilasip kucuk bir popoya sahip olmamistim. Yalniz uyarayim setler 20 dk suruyor ama spor salonunda 5 saat calismiscasina kas çalıştırılıyor ve yoruyor.Ben yürüyüş yapmiyorum ama evde her gün 40 dk egzersiz yapiyorum sizce hangisi daha etkilidir
kendine uygun olanı vücudunun cevabına göre seçmelisin. Leslie nasıl işe yaramadı 3 ay boyunca,çok şaşırdım3 ay yaptm 1 kilo bile vermedim
Ben gecen yaz yaptim pes etmistim bu yüzden bu sefer pes etmiyecegim kafama koydum destegin icinde teşekkürler:)Beyazlardan uzak durursan, spor öncesi karbonhidrat, spor sonrasi protein alirsan, aksam yemeğini 6da yersen elbette zayiflarsin.
İstikrarini tebrik ettim ayrica :)
Ben sporu en fazla 1 hafta devam ettirebiliyorum evde :/