• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zaman34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
198
248
103
Fazla kilosundan şikayetçi olan varsa whatsapp grubu kurup birbirimize destek olabilir miyiz,ciddi anlamda soruyorum hem yediklerimizi paylaşırız hemde motivasyon amacı olur ,kilolarımdan çok rahatsızım motivasyona ihtiyacım var,diyetisyene git falan demeyin gittim ama motivasyon olmayınca başaramıyorum

Fazla kilosundan şikayetçi olan varsa whatsapp grubu kurup birbirimize destek olabilir miyiz,ciddi anlamda soruyorum hem yediklerimizi paylaşırız hemde motivasyon amacı olur ,kilolarımdan çok rahatsızım motivasyona ihtiyacım var,diyetisyene git falan demeyin gittim ama motivasyon olmayınca başaramıyorum
Tanıdık biriyle diyete girmenizi öneririm. Azimli biriyle. Ben ablamla diyete girmiştim aç kalmaktan başka çare yok bize diye diye ikna etmişti beni aç geziyordum🤣🤣

Bu sitede forum var kilo vermekle ilgili olan kısımda ordan hergün paylasım yapıyolar sizde yazın hergün

Bu sitede forum var kilo vermekle ilgili olan kısımda ordan hergün paylasım yapıyolar sizde yazın hergün
Foruma baktım da çok karışık bir şey anlaşılmıyor motive edici gelmedi bana :/

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

sitenin kullanım sözleşmesinden bir kesit.forumun diyet kısmına yazabilirsiniz

Sanırım bu yasak ve hiç güvenilir değil. İrade meselesi buradaki kimse size bu konuda yardımcı olamaz.. Yemeyeceksiniz çok basit

Cıssss yanacaksın Mune Mune

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

sitenin kullanım sözleşmesinden bir kesit.forumun diyet kısmına yazabilirsiniz
Whatsapp vb mecralarda grup kurup bu gruplara davet etmenin yasak olduğuyla ilgili maddeyi eklemişler benim yeniden eklememe gerek kalmamışHoppa

Cıssss yanacaksın Mune Mune
Kendimi bir an zebellah gibi hissettim, öyle miyim midir :)))) doğru söyleyin çarpılırsınız :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X