Merhaba arkadaşlar,
Eskiden problem olmayan kilom şu an çok büyük bir problem teşkil ediyor. 58-62 arası ideal kilom ama 69 kiloyum şu an. Kum saati şeklinde vücut tipine sahibim. Sahiptim... Yaklaşık bir yıldır sürekli kilo alıyorum. Bel-göbek kısmından değil de alt ve üst kısımlardan şikayetçiyim. Aldığım kilolar kollarımı bacaklarımı kalınlaştırdı ve göğüslerimi kalçalarımı şişirtti resmen. Sindirim-boşaltım sistemimde sorun olduğunu düşünmüyorum. Mesleğim gereği oturarak çalışıyorum. Geçen sene bir işe girmiştim o zaman başladı kilo alımlarım. Hala da almaya devam ediyorum. Modaya düşkün olmama rağmen içimden hiç alışveriş yapmak gelmiyor. Giydiğimi yakıştıramıyorum, kendimi çirkin hissediyorum.
Saçlarım uzundu kestirdim, psikolojim çok bozuk. Kendime güvenimi kaybetmek üzereyim. Birilerinin dediği şeyleri üzerime alınıyorum. Alınganlık yapıp, üzülüyorum. Beni her görenin "Sen kilo mu aldın?" sorusundan bıktım artık. Ekmeği de kestim, çayıma 3 şeker atardım 1 e düşürdüm, tatlıya o kadar düşkün değildim, yememeye çalışıyorum, tuzu da kestim, spor da yaptım, bolca su da içtim ama yine aynı yine aynı. Şimdi special K aldım sabah öğle ondan yemeği düşünüyorum. Fitness aletleri alıp evde deneyeceğim. Sizin farklı önerileriniz var mıdır? Lütfen yardımcı olun. Bu tür sorunlar hayatımın her alanını etkiliyor. Kimseyle görüşmek bile istemiyorum. Şu an çalışıyorum yine hantallaştım.
Şimdiden teşekkürler.
Eskiden problem olmayan kilom şu an çok büyük bir problem teşkil ediyor. 58-62 arası ideal kilom ama 69 kiloyum şu an. Kum saati şeklinde vücut tipine sahibim. Sahiptim... Yaklaşık bir yıldır sürekli kilo alıyorum. Bel-göbek kısmından değil de alt ve üst kısımlardan şikayetçiyim. Aldığım kilolar kollarımı bacaklarımı kalınlaştırdı ve göğüslerimi kalçalarımı şişirtti resmen. Sindirim-boşaltım sistemimde sorun olduğunu düşünmüyorum. Mesleğim gereği oturarak çalışıyorum. Geçen sene bir işe girmiştim o zaman başladı kilo alımlarım. Hala da almaya devam ediyorum. Modaya düşkün olmama rağmen içimden hiç alışveriş yapmak gelmiyor. Giydiğimi yakıştıramıyorum, kendimi çirkin hissediyorum.

Şimdiden teşekkürler.