meraba öncelikle
ben 19 yaşındayım boyum 164 cm kilom 78 yani anlayacağınız baya kiloluyum nasıl sinir bozucu durum olduğunu anlatmama gerek yok heralde siz de bilirsiniz hele 19 yaşındayken iyice hayattan soğuttu beni bu kilolar yaşıtlarım dilediği şeyleri giyebiliyor mesela benim hiç öyle bir imkanım yok kendimi sevmiyorum bir şeyler yapmak istemiyorum bu kilolar yüzünden
ama ben karar verdim ZAYIFLAMAK İSTİYORUM
şimdi benim uyguladığım şeyler şu şekilde:
elma sirkesi-ılık su içiyorum sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce
bunun dışında liptonun şu form çayını kullanıyorum(kiraz saplı)
ekmeği kestim
ama ben sınava hazırlandığım için temmuza kadar spor yapma imkanım pek yok ama temmuzdan itibaren spora başlıyorum
sizce bu şekilde 5 ayda 20 kilo verebilir miyim?
ya da sizin önerileriniz var mı bana bu zorlu yolda?
lütfen yardımlarınızı ve yorumlarınınzı esirgemeyin arkadaşlar motivasyona çok ihtiyacım var
ben 19 yaşındayım boyum 164 cm kilom 78 yani anlayacağınız baya kiloluyum nasıl sinir bozucu durum olduğunu anlatmama gerek yok heralde siz de bilirsiniz hele 19 yaşındayken iyice hayattan soğuttu beni bu kilolar yaşıtlarım dilediği şeyleri giyebiliyor mesela benim hiç öyle bir imkanım yok kendimi sevmiyorum bir şeyler yapmak istemiyorum bu kilolar yüzünden

ama ben karar verdim ZAYIFLAMAK İSTİYORUM
şimdi benim uyguladığım şeyler şu şekilde:
elma sirkesi-ılık su içiyorum sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce
bunun dışında liptonun şu form çayını kullanıyorum(kiraz saplı)
ekmeği kestim
ama ben sınava hazırlandığım için temmuza kadar spor yapma imkanım pek yok ama temmuzdan itibaren spora başlıyorum
sizce bu şekilde 5 ayda 20 kilo verebilir miyim?
ya da sizin önerileriniz var mı bana bu zorlu yolda?