• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak istiyorum :(

milakunis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
1
0
36
Ankara
meraba öncelikle
ben 19 yaşındayım boyum 164 cm kilom 78 yani anlayacağınız baya kiloluyum nasıl sinir bozucu durum olduğunu anlatmama gerek yok heralde siz de bilirsiniz hele 19 yaşındayken iyice hayattan soğuttu beni bu kilolar yaşıtlarım dilediği şeyleri giyebiliyor mesela benim hiç öyle bir imkanım yok kendimi sevmiyorum bir şeyler yapmak istemiyorum bu kilolar yüzünden:14:
ama ben karar verdim ZAYIFLAMAK İSTİYORUM
şimdi benim uyguladığım şeyler şu şekilde:
elma sirkesi-ılık su içiyorum sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce
bunun dışında liptonun şu form çayını kullanıyorum(kiraz saplı)
ekmeği kestim
ama ben sınava hazırlandığım için temmuza kadar spor yapma imkanım pek yok ama temmuzdan itibaren spora başlıyorum
sizce bu şekilde 5 ayda 20 kilo verebilir miyim?
ya da sizin önerileriniz var mı bana bu zorlu yolda?
:43:lütfen yardımlarınızı ve yorumlarınınzı esirgemeyin arkadaşlar motivasyona çok ihtiyacım var

Canım bu konuda hiç bilgim yok ama ablam beslenme diyetetik okuyor ve ben de kendi beslenmeme çok özen gösteren biriyim.Sana tavsiyem öyle bişeylere bağlı kalarak kilo vermeyi düşünme.Senin sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var.Sana sadece kendi hayatımda uyguladığım şeyleri söyleyeceğim.Sınavlara da çalışıyormuşsun.Yanlış beslenmen derslere odaklanmanı zorlaştırır.Öncelikle ne olursa olsun kahvaltıyı yapıyosun.Kalktığın 1 saat içerisinde mutlaka yapmak gerek kahvaltıyı.Bol bol su içiyosun.Aklına geldikçe su iç.Mesela mutfağa başka bişey yemeye gittin hemen bi bardak su iç.Yemek yerken çok çiğne lokmaları 30 40 kere.Yavaş yavaş ye.Bi lokmadan sonra biraz bekle.Bol bol yeşillik tüket.Geç saatlerde yemek yeme.Ama acıkırsan da öyle kendini zorlama.açlığını bastıracak ufak bişeyler ye.meyve yiyebilirsin.Ayrıca hazır gıdalar tüketmemeye özen göster.Eğer sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirirsen hem kilo verirsin hem saçların sağlıklı olur hem cildin sağlıklı olur.Her yönden rahat edersin kısacası.

Back