• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak istiyorum

arkadaşlar zayıflama haplarından kullanan var mı?

tatlım zayıflama hapları sadece zayıflaman için bir destek ben şahsen önermem zaten o haplarıda diyet yaparak kullanırsın zaten onun yerine haftada 3 kez yürürüm vucudumu korurum hemde zayıflamış olurum demi bence hap olmadan zayıflarsın olsada zayıflarsın çünkü mutlaka diyet yapmak zorundasın hap yerine zayıflatıcı özelliği olan bitki çaylarını tercih edebilirsin ben burdaki arkadaşlarıma kalori hesaplayarak zayıflamaya çalışıyoruz hem sağlıklı besleniyoruz hemde aç kalmıyoruz 6 öğün yiyoruz bence en güzel diyet şu ana kadr benim tabi karar senin tatlım herşey beyinde bitio öncelikle hırslı olmasınki kiloların eriyip gitsin:16: bu arada yaş kaç kaç kilosun boyun kaç?:21:

bu yaz komşum biber hapı kullandı ,kilo verdi ama geçen gün duydum ki hapın çok yan etkisi çııkmış.hastanelik olmuş galiba organ nakli gerekebilirmiş.
emin değilim ama ben böyle duydum

Arkadaşlar bilinçsizce kullanma olabilir yaşları çok küçük üyelerimiz var aramızda bu sebepten dolayı destek ürünlerinin paylaşımını yapmamaya dikkat ediyoruz...

Back
X