• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebek transferöncesi ESTROFEM hap kullananlar

Tüp bebek öncesi başladım transfr olmadan yani. Brnim dondurulmuş embriyo idi şu an 7.haftaya gireceğiz hala devam ediyoruz zaten reçeteye de vermiolar günde 3 doz alıyorum ayda bi tane verio devlet
Aynen devlet keske destek çıksa anladim cnm rabbim inşallah hayirli sağlıklı kucağına almayı nasip eder ❣️

Merhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Transfer hazirlik asamasinda da kullandim pozitifi gordukten sonrada 12. Haftaya kadar gunde 3 kez kullandim 💝 güzel sonuçlar alın inşallah 🐣🥰

Bende kullanıyorum ocağın ilk haftası transfer olacağım nasipse. 1 haftadır önce sabah akşam sonra sabah öğle akşam , salıdan itibaren de sabah 2 akşam 2 şeklinde devam edeceğim

Estrofeme yumurta toplandıktan hemen sonra basladim sabah öğlen aksan 1 şeklinde pozitif gördük şuan gebeligimin 6.haftasindayim halen kullanmaya devam ediyorum aynı dozlarla hiç bir yan etki yaşamadım

merhaba bende tedaviye başlayacağım adet olunca gel demişti.Gittim kist var 1 adet yumurta var priming plan yapıcaz dedi ?? bu nedir tam anlamadım 15.gün testler yapılacak ve sonuca göre estrafem başlanacakmış.Bir de havuz yapıcam dedi ben bikaç ay östrojen kullanıcam sonra mı yumurta toplanıcak demek oluyor bu

Merhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Ben kullanıyorm pazartesiden beri yarın bir hafta olacak canım çıktı diyebilirim heralde beni çok etkiledi uyku güçlüğü baş ağrısı sinir krizi hersey yapıyor ve günde 3 doz alıuorm 4 Ocak ilk transferim olacak inşallah

Ben kullanıyorm pazartesiden beri yarın bir hafta olacak canım çıktı diyebilirim heralde beni çok etkiledi uyku güçlüğü baş ağrısı sinir krizi hersey yapıyor ve günde 3 doz alıuorm 4 Ocak ilk transferim olacak inşallah
Benimde ocak 7 gibi dediler transfer canım, ama benim anestezili olcak nasipse senin nasıl ?

Back