- 30 Nisan 2023
- 308
- 105
- 23
- 31
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Saol canımGeçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Neden yoğun kanamanız oldu kistiniz mi vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canımGeçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Neden yoğun kanamanız oldu kistiniz mi vardı
Başka kadın doğum doktoruna da görünün bence kanamanın uzun sürmesi sizin için sorun olabilir, ihmal etmeyinBugün 12.,gün hala, sürüyor estroferm kullandım, sadece ve adet olmadığım içinde duphostan kullanmıştım
Yarın a, kadar gecmezse tekrar gidecemBaşka kadın doğum doktoruna da görünün bence kanamanın uzun sürmesi sizin için sorun olabilir, ihmal etmeyin
Geçmiş olsunYarın a, kadar gecmezse tekrar gidecem
Aynen devlet keske destek çıksa anladim cnm rabbim inşallah hayirli sağlıklı kucağına almayı nasip ederTüp bebek öncesi başladım transfr olmadan yani. Brnim dondurulmuş embriyo idi şu an 7.haftaya gireceğiz hala devam ediyoruz zaten reçeteye de vermiolar günde 3 doz alıyorum ayda bi tane verio devlet
Gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanmışımdır bende yan etki yapmadıMerhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Transfer hazirlik asamasinda da kullandim pozitifi gordukten sonrada 12. Haftaya kadar gunde 3 kez kullandim güzel sonuçlar alın inşallahMerhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Evett insanlar doktorsz kullanıyormuş şok oldum ben sadecs biz kullanyorz sanıyordmm asla reçete olmadan vermiyorlar artıkGeçen haftadan itibaren artık e reçetesiz eczanelerde verilmeyen bir ilaç estrofem, her 8 saatte bir kullanıyorum
Cahillik her yerdeEvett insanlar doktorsz kullanıyormuş şok oldum ben sadecs biz kullanyorz sanıyordmm asla reçete olmadan vermiyorlar artık
Bende her transferde kullanmıştım yan etki yaşamadım, transferiniz hayırlı olur inşallah
Amin Amin canımmmmTransfer hazirlik asamasinda da kullandim pozitifi gordukten sonrada 12. Haftaya kadar gunde 3 kez kullandim güzel sonuçlar alın inşallah
Ben kullanıyorm pazartesiden beri yarın bir hafta olacak canım çıktı diyebilirim heralde beni çok etkiledi uyku güçlüğü baş ağrısı sinir krizi hersey yapıyor ve günde 3 doz alıuorm 4 Ocak ilk transferim olacak inşallahMerhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Gerçekten o kadar sürecek mi onu kullanmak ta şimdi çok zor hamile iken daha zor olmaz mı o hap ile ben çok korkuyorum yaGünde 3 defa kullanıyorum. Transferden önce kullanmaya başladım, hamilelikle birlikte hala devam ediyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar da devam edeceğim.
Benimde ocak 7 gibi dediler transfer canım, ama benim anestezili olcak nasipse senin nasıl ?Ben kullanıyorm pazartesiden beri yarın bir hafta olacak canım çıktı diyebilirim heralde beni çok etkiledi uyku güçlüğü baş ağrısı sinir krizi hersey yapıyor ve günde 3 doz alıuorm 4 Ocak ilk transferim olacak inşallah