- 5 Aralık 2024
- 209
- 47
- 13
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Kızlar bu estrofem e2 hormon testini hareketlendirir mi ? Yoksa e2 etki etmez mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoruna söyleseydin canımKızlar doktorum bugün estrofeme başlattı bende pıhtılaşma bozukluğu var ve bana şu an kan sulandırıcı vermedi. Transfer olduğumda iğne kullanacağım böyle bir durum oldu mu sizlerde. İlacı kullanmaya korkuyorum açıkçası
Merhaba ben bugün transfer oldum ama anestezili değilBenimde ocak 7 gibi dediler transfer canım, ama benim anestezili olcak nasipse senin nasıl ?
Benim de nasipse çarşamba günü transferim canım, 1 embrıyo mu yüklendi peki sna da ?Merhaba ben bugün transfer oldum ama anestezili değil
Benim ilk olduğu için 1 tane 6. Gün embriyosu bırakıldı ben çok ağrı hissetmedim sadece rahiim içini yıkarken katedral girişi için bi cihaz takılıyor o benim canımı çok acıttı yoksa işlemi hiç hissetmedim şu anda da hiç bi hissim yok normalim bilmiyorum Buda normal mi felanBenim de nasipse çarşamba günü transferim canım, 1 embrıyo mu yüklendi peki sna da ?
Bi de nasıl geçti ? Aleti hissediyor musun
Benimde ilk ve 1 adet yüklenecek canım,Benim ilk olduğu için 1 tane 6. Gün embriyosu bırakıldı ben çok ağrı hissetmedim sadece rahiim içini yıkarken katedral girişi için bi cihaz takılıyor o benim canımı çok acıttı yoksa işlemi hiç hissetmedim şu anda da hiç bi hissim yok normalim bilmiyorum Buda normal mi felan
İlk defa böyle birsey duyuyorm anestezili inşallah güzel olur hayırlısı olur hepimiz içinBenimde ilk ve 1 adet yüklenecek canım,
Ben biraz hassasım o yüzden anestezili dedi doktorum transferi
Olabiliyor canım burda sitede de var anestezili transfer olanlarİlk defa böyle birsey duyuyorm anestezili inşallah güzel olur hayırlısı olur hepimiz için
Ayyy Fatoş başıma canımmm çarşamba günü transferim var nasipse .. dua edersen sevinirimMerhabalar, bende adetin 3. Günü başlamıştım estrofeme günde 3 kez olacak şekilde. Transfere 5 gün kala progestan eklendi. 1 dondurulmuş embriyo transfer edildi. Transferden sonra hamileliğin 9. haftasına kadar estrofeme, 10. haftaya kadar da progestana devam ettik. Bütün ilaçlardan kurtulmuş oldum böylelikle Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür bebeğin plasentası hormon üretimini devralmış Başlarda estrofem bende biraz kafa yapmıştı sanki sersem gibiydim. Üstüne birde hamilelik eklendi iyice sersem olmuştum
Ben kullanıyorum bana sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olarak kullanıyorumMerhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Transfer oldu mü pekiBen kullanıyorum bana sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olarak kullanıyorum
Evet oldum gebelik var ama dr daha gitmedimTransfer oldu mü peki
Ayy darısı başıma canım AmiN Amin AminEvet oldum gebelik var ama dr daha gitmedim