Zayiflamak istiyorum :(

yqmrgzn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
19
3
30
Merhaba kizlar. Yillardir uygulamadigim liste icmedigim cay kahve kalmadi ama 1 2 kilo verip hemen bırakıyorum bu konuda iradem sıfır:KK43: ama artik kendimi hic begenmiyorum kilom 70 ama boyum 1.60 oldugu icin cok kilolu duruyorum. Bana sikilmayacagim, kolay kilo verebileceğim sizinde uygulayip guzel sonuclar aldiginiz liste olur kür olur ne olursa razıyım lutfen yardiiim

Öncelikle merhaba. 168 boyunda 75 kg biriydim. Son zamanlarda öğünümü azaltıp karbonhidrattan uzak kaldım. Pilatese gittim ve şuan 63.20 kg yim.Yani kür çay falan size sağlıksız kilo verdirir. Hatta 1-2 kg den de fazla verdirmez.Sağlıklı kilo vermeye sıcak bakmalısınız.

Merhaba kizlar. Yillardir uygulamadigim liste icmedigim cay kahve kalmadi ama 1 2 kilo verip hemen bırakıyorum bu konuda iradem sıfır:KK43: ama artik kendimi hic begenmiyorum kilom 70 ama boyum 1.60 oldugu icin cok kilolu duruyorum. Bana sikilmayacagim, kolay kilo verebileceğim sizinde uygulayip guzel sonuclar aldiginiz liste olur kür olur ne olursa razıyım lutfen yardiiim
kalori sayın. itiraf etmeseler de bütün diyetlerin ana mantığı ve amacı kalori kısıtlamasıdır.

bol yürüyüş spor dengeli beslenme. ve biraz boğazı tutmaktan geçiyor maalesef. ıvır zıvır yemeyin mesela. bol hareket orda bereket :) sağlıklı günler

X