• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak isteyenlere doğal ve kesin çözüm

herbalife_gulcan0640

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
2
4
1
33
arkadaslar merhaba herbalife saglıklı beslenme programı ile haftada kilo verebilirsiniz. üstelik tamamen dogal ve tadı süper. ben dogumdan sonra tanıstım ve tam 15 kilo verdim üstelik vücudumda asla sarkma olmadı aksine sıkılaştım. tamamen dogal ve tarım bakanlığı onaylı piyasadaki ilaçların aksine besleyici bir içecek . kilo problemi olanlar kesinlikle denemelisiniz. bilgi ve deneyim için bana yazabilirsiniz teşekkür ederim.

Canim nedir o ya benimde kilo problemim var yani soyle diyim sana evlendigimde 48 kiloydum simdi 63 :)) gobegim basen ve goguslerimi yani cok fazlam yok ama en az 6 7 kilo versem iyi olcak yardimci olur musun??

Ben bir haftadır kullanıyorum 1 gram vermedim ki çok dikkat ettiğim halde danışman seni yönlendiriyor her yediğime harika müthiş yazıyor ama gram kilo vermedi param çöpe gitti almayın derim.Öyle hafta 3-4 kilo verenler yalannn bence

Üye
Yeni
Merhabalar. Diyet yapmak canimizin istedigi seyleri yiyemedigimiz icin psikolojik acidan kendimizi kotu hissettigimiz ve halsizlik getiren bir surectir bu yuzden vucudumuzun ihtiyacinin oldugu dogal proteinprotein omega3 ve lif kaynagi bir ürunu yemeklerden once tüketirsek tokluk hissi verecegi icin diyetimizi rahatlikla uygulayabiliriz. Spor destegi ile de mutlu bir sekilde zayiflayabiliriz. Yoksa diyet uygulamak tam bir işkence. Detayli bilgi isteyen olursa anlatirim.

Back