Zayıflamak isteyenlere Chia tohumu önerisi

kızlar merhaba . yorumlarnızı okudum bu ürünü çoktandır araştırıyorum da öncelikle şunu dyeyim chia tohumunun zayıflatıcı özelliği yok. sadece şu şişip tokluk hissi veren ve protein barındıran bi besin olduğu için haliyle iştah kapatıyor ve buunun sonucu yeme isteği azalıp zayıflıyorsunuz. yani aldım zayıflatmadı falan yok, ,ştahta azalma oldumu ona bakın. buarada chia bi karışım yada bi çay değil ki nasıl sahte oluyo? bariz bi tohum yani sahte tohum niye yapsınlar orjianli bile pahalı değilken. bi üçüncüsü kendi vucudunuz en iyi kendiniz tanırsınız . benden tavsye en çok atştrdığınız en çok yemek yediğiniz saatlerde tüketmeye çalışın,sudan çok süt yoğurt gib şeylerde etkisinin arttığı biliniyor en az 15-20 dakika içinde bekletin öyle yiyin.yemeden önce bi bardak su yedikten sonra da iki bardak su için üstüne ki şişip toklaşma hissi versin. bşi daha yüksek protein içerdiği için olsa gerek günde bi çorba kaşığından fazlası zarar. 48 gr dan fazl tüketmeyin kesinlikle diyorlar.tahmini bi çorba kaşığı 40 gr. nasılsa bu kadr yiyebiliyorum diye günde 3-4 defa çay kaşığı şeklinde tüketmeyin bi yararını görmezsiniz. dediğim gbi kendinize uygun saati ayarladığınızda bi tabak yoğurda (max 4-5 tepeleme kaşık)yada bi bardak süte (200 ml)bi çorba kaşığı atın bekletin 15 dakika ve tüketin. ben herkesin bu uygulamyla yararını göreceği kanaatindeyim. bol şans

Cia tohumu ile ilgili merak ettiklerimiz tavsiye ederim izlemenizi arkadaşlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar bu chia tohumundan evde var yalniz nasil kullanacagimi bilmyiorum. Hayir tarifler anlaminda degil de simdi diyetisyenim bana her gruptan birsey tüketmem gerektigini yazdi. Kinoa hangi gruba dahil onu anlayamadim yag da karbonhidratta proteinde var masallah. Diyetisyenimin önerisine göre hazirladigim yemegime öylece eklersem fazla besin almis olurum ki buda kilomyapar diye korkuyorum. Görüsmeye de daha iki hafta var:/

kinoa tahıl olduğundan karbonhidrat grubu bence

Hem Tok Tutuyor Hem Zayıflatıyor! İşte Chia Tohumu Mucizesi diye yazmışlar. Her şeyiyle anlatmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Chia Tohumunun amma çok faydası varmış.

Merhabalar. Ben 2 ay önce aldım öyle duruyor. Neler yapabilirim? Alternatifleri yazar mısınız? Nasıl tüketeceğimi bilemiyorum.

Yogurtt chiaa tohumu çilek kayisi offfff 10 numara 1 kasik bal atmayi unutmayinn yaaa yulafida unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…