• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak isteyenler

gulguzeli27

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
90
2.474
18
31
zayıflamak isteyen arkadaşlarım zencefil tarcin karanfili deneyin bence ben bi haftada 3kilo verdim :-) gunluk yarim.saate yakin spor yapiyodum. istahi kesiyor: :-) :-)

Spordan vermissinizdir ;) zencefili naparsak yapalim sporsuz ise yaramaz
Tebrikler

zayıflamak istiyorum. spor yapmıyorum. zencefil tarçın karanfil ne şekilde denenecek?

Merhaba bende zayıflamak isteyenler kervanına katılmak istiyorum size sorum olucak . Benimde 8aylik kızım var emziriyorum ve yogurt tarçın zencefil zerdeçal karışımına başlamak istiyorum fakat emzirdigim için sütten kesilir diye korktuğum için cesaret edemiyorum :( aç karnına mı icicem sütten kesilir mi cvp ?

ben çalışıyorum aksama sporu yapacak halim .kalmıyor. yarn saat spor dedigm mekik cekiodum aksam evin .icinde oylece dolaşıyorum yani adam akıllı bi sporu degil :-)zencefil tarcin karanfili .kaynamış suyun icine atip demlenmeye bırakıyorum sabah aksam yemek den once içiyordum
tarcin. zaten .tatli istegini kesiyor

nette de araştırdım. varmış böyle içenler:KK51: Bir de hafta da 4 müsaitsem 5 gün spor yapıyorum ama 11 günde 1 kilo veriyorum. metabolizma meselesi. Deniyeceğim. teşekkürler

Merhaba bende zayıflamak isteyenler kervanına katılmak istiyorum size sorum olucak . Benimde 8aylik kızım var emziriyorum ve yogurt tarçın zencefil zerdeçal karışımına başlamak istiyorum fakat emzirdigim için sütten kesilir diye korktuğum için cesaret edemiyorum :KK43: aç karnına mı icicem sütten kesilir mi cvp ?
ben de emziriyorum. kızım 6 aylıkken başladım kürlere. kızım 17 aylık oluyor daha hiçbir yiyecek içecek sütü kesmedi. maydanoz sütü keser derler. ben maydanoz kürü de yaptım. hiç kesilmedi. ne zaman bebeğinizi emzirmeyi bırakırsınız süt gerçek mana da o zaman kesilir.Bu konu da önemli olan bebeğin emiyor olması :KK52:

ben de emziriyorum. kızım 6 aylıkken başladım kürlere. kızım 17 aylık oluyor daha hiçbir yiyecek içecek sütü kesmedi. maydanoz sütü keser derler. ben maydanoz kürü de yaptım. hiç kesilmedi. ne zaman bebeğinizi emzirmeyi bırakırsınız süt gerçek mana da o zaman kesilir.Bu konu da önemli olan bebeğin emiyor olması :KK52:
Ne gibi kuru yapıyorsunuz :) bende 90 kilodan başlıyorum bismillah :/:(

zayıflamak isteyen arkadaşlarım zencefil tarcin karanfili deneyin bence ben bi haftada 3kilo verdim :-) gunluk yarim.saate yakin spor yapiyodum. istahi kesiyor: :-) :-)
canım 1 haftada verdiğin 3 kiloyu bıraktığın an 6 kilo olarak geri alırsın

Back