- 18 Mayıs 2017
- 90
- 2.474
- 18
- 31
- Konu Sahibi gulguzeli27
zayıflamak isteyen arkadaşlarım zencefil tarcin karanfili deneyin bence ben bi haftada 3kilo verdim gunluk yarim.saate yakin spor yapiyodum. istahi kesiyor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de emziriyorum. kızım 6 aylıkken başladım kürlere. kızım 17 aylık oluyor daha hiçbir yiyecek içecek sütü kesmedi. maydanoz sütü keser derler. ben maydanoz kürü de yaptım. hiç kesilmedi. ne zaman bebeğinizi emzirmeyi bırakırsınız süt gerçek mana da o zaman kesilir.Bu konu da önemli olan bebeğin emiyor olmasıMerhaba bende zayıflamak isteyenler kervanına katılmak istiyorum size sorum olucak . Benimde 8aylik kızım var emziriyorum ve yogurt tarçın zencefil zerdeçal karışımına başlamak istiyorum fakat emzirdigim için sütten kesilir diye korktuğum için cesaret edemiyorum aç karnına mı icicem sütten kesilir mi cvp ?
Ne gibi kuru yapıyorsunuz :) bende 90 kilodan başlıyorum bismillah :/ben de emziriyorum. kızım 6 aylıkken başladım kürlere. kızım 17 aylık oluyor daha hiçbir yiyecek içecek sütü kesmedi. maydanoz sütü keser derler. ben maydanoz kürü de yaptım. hiç kesilmedi. ne zaman bebeğinizi emzirmeyi bırakırsınız süt gerçek mana da o zaman kesilir.Bu konu da önemli olan bebeğin emiyor olması
ekmek yemeyin amanette de araştırdım. varmış böyle içenler Bir de hafta da 4 müsaitsem 5 gün spor yapıyorum ama 11 günde 1 kilo veriyorum. metabolizma meselesi. Deniyeceğim. teşekkürler
ekmek tüketmiyorum canısı belki hafta da 2 kere kahvaltı da... inşallah bunun faydası olurekmek yemeyin ama
ılık suya iki yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum. sabah akşam.bana en etkili olan bu yöntemNe gibi kuru yapıyorsunuz :) bende 90 kilodan başlıyorum bismillah :/
inşallah olurekmek tüketmiyorum canısı belki hafta da 2 kere kahvaltı da... inşallah bunun faydası olur
canım 1 haftada verdiğin 3 kiloyu bıraktığın an 6 kilo olarak geri alırsınzayıflamak isteyen arkadaşlarım zencefil tarcin karanfili deneyin bence ben bi haftada 3kilo verdim gunluk yarim.saate yakin spor yapiyodum. istahi kesiyor: