aynen öyle canım.Yaptığın diyetin günlük kalorisi yüksek ise sana çok gelmiş ve kilo yapmıştır.Aslında diyet listeni görebilirsek daha iyi yardımcı olabilirdik sana.
ayrıca boy ve kilonu da bildirirmisin?
Elma Diyetini Yapıyordum ben .. kendıme uyarlayarak ama ..
sabah kalktıgımda sadece sadece salatalık dometes peynr ve zeytn yıyordum ... aralarda meyve yıyordum .. bazen elme bzen şeftali değişiyordu.. Öğlende salata yyordum .. ama ınanamıyorum keşke rejıme kalkışmasaydm dıyorumm şu an ((
61 kıloydum 66 olmuşum
boyumda 1.76 flan Pantolon tşört giymeye utanıyorum şuan yanlardan nasıl kılolarım çıkıo anlatamam
Bence de bir terslik var bu işte ... vücudun savunmaya geçmiş olmalı ... sadece 2 öğünmü yiyorsun , arkası gelmicek diye depolanıyordur bence bilemiyorum , sıvı alımın egzersizin öğün sayın bunlar ??? meyveyimi fazla kaçırdın acaba ? birde alman gereken kaloriden düşük almakta metabolizmanı etkilemiştir diye düşünüyorum ....
:44::44::44::44:
eğer bu kadar az yediyseniz mutlaka tartıda eksileri görmeliydiniz..ama size tavsiyem çok az kalorili diyetlerden uzak durun...
her daim hayatınıza uyarlayamacağınız diyetler hem bezdiricidir,hemde bıraktığınız anda fazlasıyla geri almanıza sebep olur..
hemde metabolizmanızı yavaşlatır...dediğiniz kadar dikkat ettiyseniz geçici bir süre için bile olsa eksik çıkmanız gerekirdi tartıda,herhangi bir sağlık probleminiz yoksa...
Elma Diyetini Yapıyordum ben .. kendıme uyarlayarak ama ..
sabah kalktıgımda sadece sadece salatalık dometes peynr ve zeytn yıyordum ... aralarda meyve yıyordum .. bazen elme bzen şeftali değişiyordu.. Öğlende salata yyordum .. ama ınanamıyorum keşke rejıme kalkışmasaydm dıyorumm şu an ((
61 kıloydum 66 olmuşum
boyumda 1.76 flan Pantolon tşört giymeye utanıyorum şuan yanlardan nasıl kılolarım çıkıo anlatamam
Akşam ne yediğinizi ve saat kaçta yediğinizi yazmamışınız... Evet ilk bakıldığında az yiyor gibi görünüyorsunuz ama detaya inildiğinde hatalarınız var... Sabah peynir miktarınız nedir mesela? Yağlı peynir tüketiyor iseniz ve fazla miktarda tüketiyorsanız yanlış yapıyorsunuz demektir. Aralarda yediğiniz meyveler insülin direncinizi zayıflatır buda yağ yakımınızı azaltır...Yemek yedikten sonra 4-5 saat yemeği aramamanız gerekki yağ yakmaya başlasın vücudunuz... Akşam yemeği saati de önemli saat 8 de yemeğinizi bitirmiş olmanız gerek... Ayrıca fiziksel aktivite olarak ne yapıyorsunuz onu da göremedim
bu resmen yağmurdan kaçarken doluya takılmak canım
bi kere öncelikle elma diyetini bırakıyosun. ben de yapmıştım elma diyetini 10 gün kadar. kilo da verdim ama sağlıklı bi veriş değil bu, artı metabolizman durmaya başlıyor ve bi müddet sonra kilo alıyorsun. çünkü vücut kendi kendine "bu beni aç mı bırakıyor ne? biraz yağ depolayayım bari" diyor çünkü sağlıksız-tektip beslenme ile vücut enerji girdisini az olarak algılıyor ve her şeyi depolamaya başlıyor sonuçta da yemesen bile kilo almaya başlıyorsun aynı su içsem bile yarıyor meselesi. onun için öncelikle güzel bi program oluştur kendine, sitemizde bi çok diyet önerileri var ( tek tip besin diyetlerini önermiyorum!!) ama en sağlıklısı tabi ki bi diyetisyene danışmak. çok aşırı kilon yok, artı bi de spor yaparsan kolayca verirsin. gerçi spor yapıp yapmadığını bilmiyorum, uzun bi süre yaptıysan o kilo kasta olabilir diycem ama yağlar fışkırıyo diyosun