Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar ben 3 . takımdayım ama sizin yazılar ilgimi çekti okuyım dedim salatalık fikri çok iyi bende bugün yemeğe başlıycam benimde boyum 1.55 ve şuan 53.4 kiloyum 58.5 la başladım diyete yol katettim ama daha bayada yolum var 48 olmayı planlıyorum bakalım bu arada bende yürüyüş yapıyorum işe yürüyerek gelip gitmeye başladım bunun dışındada fırsat buldukça akşamları 1 er saat yürümeye çalışıyorum şu ara kilo verimim durdu gibi çok değişiyo bi gün uyanıyorum 52.7 olmuşum bi bakıyorum hoooop 53 e çıkmışım daha nedenini anlamış değilim ama bakalım bulucam bi sabitliyemedim(
Arkadaşlar çok kötü moralim bozuk tam kocaman 80 kiloyum boyumsa 1.67 kocaman bir göbek ve popo napıcam bilmiyorum 2.5 aydır doğpum yapptımm yardım edin napıcam diyet yapamıyorum emziriyorum diye ne yapayım arkadaşlar
Bende başlıyorum arkadaşlar bakalım faydalı olacak mı, zira salatalık çok severim, her daim yiyebilirim sıkıntı olmaz, ayrıca ara sıra farklılıklar da katabiliriz bence örneğin cacık şeklinde, ya da pul biberli limonlu kürün içine doğrayarak vs. bence çok da keyifli olabilir.. İki hafta kadar önce elma diyeti yaptım 2,5 kilo verebildim inşallah salatalık daha etkili olur