• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İçin Neler Yapıyoruz Deneyimlerimiz

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
Aslında çok kilom yok bölgesel problemim var..Ben zayıflamak için 3 aydır platese gidiyorum.
Şimdi de eliptik bisiklete başladım pilatesim bitti..1 haftadır her gün 40 dk eliptik bisiklet kullanıyorum, twister yapıyorum, dumbıllarla çalışıyorum..Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..Şu an 54 kiloyum..

Siz neler yapıyorsunuz, ne yiyyorsunuz, ne içiyorsunuz, hangi egzersizleri yapıyorsunuz ? Kaç kilosunuz, kaç kilo vermek istiyorsunuz ?

Son düzenleme:
her sabah uyanır uyanmaz 1 kupa ılık suya minik bir limon parçası ve 1 çay kaşığı tarçın koyup içiyorum

kahvaltılarım genelde ;

1 dilim kepek ekmek (ya da tam tahıllı ya da çavdar ekmeği)

bolca yeşillik

1 büyük fincan bitki çayı

salatalık,domates

azcık peynir şeklinde oluyor. :78:

gününe göre 1 yumurta, sosis, sucuk, patates olabiliyor...

azcık reçel ya da bal mutlaka yiyorum

bu aralar da melemene sardırdım,az yağlı yiyorum minik bi kahvaltı tabağı kadar.

saat 10:30 gibi oluyor bu kahvaltım.

öğlen atıştırması durumuna göre saat 15:00 civarı oluyor

akşam yemeğimse 19:00...

evde ne pişmişse ondan yiyorum.

yemeğin çeşidine göre miktar azalıp artıyor ama mutlaka yiyorum hepsinden. :78:

şeker kullanmıyorum.
normal ekmek tüketmiyorum.
gün içinde çok acıkırsam , yemeğe saldırmamak için meyve - süt - yoğurt tüketiyorum.

leslie ile yürüyüş mutlaka yapıyorum.
yarım mil olsa da yapıyorum ki vücudum hamlaşmasın:31:
unutmazsam 20 mekik çekiyorum:27:

fast food yemiyorum.
hamur işi ve tatlı da evde olursa tadımlık...

şimdilik aklıma gelenler bu kadar:72:

Son düzenleme:
her sabah uyanır uyanmaz 1 kupa ılık suya minik bir limon parçası ve 1 çay kaşığı tarçın koyup içiyorum

kahvaltılarım genelde ;

bolca yeşillik

salatalık,domates

bu aralar da melemene sardırdım,az yağlı yiyorum minik bi kahvaltı tabağı kadar.

şeker kullanmıyorum.
gün içinde çok acıkırsam , yemeğe saldırmamak için meyve - süt - yoğurt tüketiyorum.

fast food yemiyorum.

canım seni canı gönülden kutluyorum,
benim kilom 54 ama boyum 157-160 gibi tam boyumu bilmiyorum..basen ve üst bacak problemim var benim..diyette kaç gün oldu canım senin, ilidğim kadarıyla baya uzun zaman oldu sanki ? kaç kiloydun ki sen kaç kilo verdin?

benim kilom 54 ama boyum 157-160 gibi tam boyumu bilmiyorum..basen ve üst bacak problemim var benim..diyette kaç gün oldu canım senin, ilidğim kadarıyla baya uzun zaman oldu sanki ? kaç kiloydun ki sen kaç kilo verdin?

leslie kesinlikle yap canım
basen ve üst bacağı feci sıkılaştırıyor
ben bizzat denedim ve görüyorum bunu :31:

ekimden beri yediklerime dikkat ediyorum canım ama benim hedefim birden zayıflamaktan ziyade,beslenme stilimi değiştirmek oldu

kendimi çok çok kasmadım hiç

gün geldi ortamına göre hamburger filan da kaçırdım:90:

boyum 168
64 kiloydum, şimdi 61.1 oldum:69:

bedenim dolu dolu 40'dı
şimdi 38 giyiyorum.

özellikle bacak ve kalça kısmım inceldi

ben de hep küçüklüğümden beri dikkat ederim aslında yediklerime ve içtiklerime..
15 yaşımdan beri normal beyaz ekmek yemiyorum, kola vs. gibi gazlı içecekler,hazır meyve suları içmiyorum..pastaya,çikolataya,yazın dondurmaya dayanamıyorum ama maşallah :nazar: diyim bu hafta hiç canım istemedi..pilavı az yemeğe çalışırım..öğlenleri genelde çorba içerim..yemek yerken yemekle beraber kepek ekmeği bile yemem, kepek ekmeğini ben kahvaltıda veya öğlen sandviç yiyeceksem yiyorum..

bir de size birşey sormak istiyorum : kilo alıp verme esnasında çatlamak en kötüsü oluyor..kilo alınca çatlandığını biliyorum da acaba kilo verirken de insan çatlıyor mu ?

ben çatlamamak için banyodan banyoya vücuduma bebe yağı sürüyorum..

bu arada ben callenetics videosu arıyorum..nerden indirebilirim acaba 21 günde mükemmel sonuçlar alınıyormuş ? beraber başlasak da 21 gün yapsak ..

bugün ne yaptım :

sabah 1 normal tost
öğlen mercimek çorbası
arada 3 tane burçak bisküvi + 2 kepekli grisini
akşam 1 tabak yayla çorbası, azıcık kıyma kavurması + kepek ekmek

yarım saat önce de 40 DK eliptik bisiklet...

malesef ben akşam yemeklerini ancak 21:00de yiyebiliyorum..ama üzerine eliptik bisiklete bindiğim için içim rahat oluyor azıcık..

benim kuzenim çocukluğundan beri şişmandı
geçen kış 30 kilo kadar verdi
ve çatlak dolu ne yazık ki
göğüslerinde bile var:59:

konun hayirli olsun Tourmaline :54:

okul zamanlarda saat 8 de ya sutlu Kellogs yerim yada croissan, okul yokken sabah bisey yemem
saat 12 de ya yine Kellogs yerim, ya azcik ekmekle peynir (bal, recel, cay ile aram hic yok :S ), ya makarna + Ice Tea yada portakan suyu
12de az yedigim icin saat 3e dogru yine biseyler atistiririm ama bu sefer tatli seyler, ya biskuvi yada azcik cikolata (ee enerjisiz kalmamak lazim yoksa glukoz'um dusuyo ve bayiliyorum :37: )
saat 6da yani aksam yemeginde corba ve ne yemek varsa ama yazin corba icmem
6dan sonra genelde bisey yemem ama meyve yedigim oluyo

Haftada 1 saat spor yapiyorum, fitness
boyum 1,67 kilom 57
kelimlerim iri :43:

Topiğin hayirli olsun Tourmaline :71:

evlenmeden önce ve evlendikten sonra taki çocuk olana kadar 49 kiloydum doğumdan
sonra 59 da sabit kaldım... suan için 57 düştüm...
hedefim 52 kilo :)

tourmaline kopyam gibisin boy aynı kilo 56 :(

kahvaltılarım genelde ;

bolca yeşillik

salatalık,domates

şeker kullanmıyorum.

fast food yemiyorum.

kontes bi süredir kk dayım ve zayıfladığınla ilgili yazılar gördüm bende merak ediyordum nasıl yaptığını paylaşmışsın tşk

canım ben de geçen aylarda kilo alıp 56ya çıkmıştım ama şükür verdim şu ara bazen 53 bazen 54 geliyorum..spor yapıyor muydun ?

ay beni gaza getirin nolur spor konusunda yalnız bırakmayın..

canım hiç birşey yapamıyorsan evde sopa çevir mekik çek. sporsuz zayıflanmıyor.ben de sporu bırakınca verdigim bütün kiloları geri aldım şimdi tekrar spora başladım. sporla kilo vermedigin dönemlerde bile inceliyorsun. sıkılaşıyorsun. :52:

canım hiç birşey yapamıyorsan evde sopa çevir mekik çek. sporsuz zayıflanmıyor.ben de sporu bırakınca verdigim bütün kiloları geri aldım şimdi tekrar spora başladım. sporla kilo vermedigin dönemlerde bile inceliyorsun. sıkılaşıyorsun. :52:

aslında evde 40 dk eliptik yapıyordum ama dün birşeye çok canım sıkılınca yapmadım, hevesim kaçtı, artık moral bozukluğundan yapamıycam diye endişeliyim, ama siz beni gaza getirirseniz devam edebilirim tabii..motivasyona ihtiyacım var sanırım..

Back
X