Beyin olarak hazır hissetmeli bence insan. Genelde tam anlamıyla kafaya koymadan önce bir patlama noktada oluyor kişilerin. Ya biri kötü bir şey söylüyor ya sevgilisine güzel görünmek istiyor ya düğünü oluyor ya da o kişi artık kendini güzel bulmayıp morali bozularak buna son vermek istiyor. Bende kiloluyum ve gerçekten artık öz güvenimin bittiğini hissediyorum, kendimi beğenmiyorum. Bir gün AVM'ye giderken bir binanın camından kendimi fark ettim kendim için üzüldüm. Çünkü kendimi hiç güzel bulmadım ve o anda kafaya koydum başladım. Motivasyonum zayıf kızlar oldu çünkü ben en son lisede 50'li kiloları gördüm kendimde nasıl hatırlamıyorum bile
Beynimde hem yeme bozukluğumu bitirmek hem de görüntü olarak kendimi güzel hissetmek isteği var. Ama mesela ben bunu tek başıma yapamazdım. O yüzden online diyete başladım öyle yürütüyorum. Kalori hesabı, porsiyon ayarlama olayını kaçırabiliyorum, kaçamaklar yapabiliyorum. Diyetisyenle ilerlediğimde ona da mahcup olmamak için dinliyorum söylediklerini.