Zayıflamak icin motivasyon

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
Merhabalr..Ben bundan yıllar once 51 kilo gibi gayet zayıf biriydim. Tek kalırdım yemek yiyesim gelmezdi akşamları bi çorbayla bile günü bitirridim Sonra eşimle tanıştım. Kendisi yemek yemeyi çok sever özellikle dışardan yemeyi. Onun yanina giderdim eve onu söyler bunu söyler..disari giderdik yemek soyler ortaya şu olsun bu olsun Şimdi eşim beni evliiigimiz süresince kötü etkiledi. Disari çıkar abur cubur vs alır aksamalri bn çocuğu uyuturken gider tatlı alır..bn de evde bu tarz seyker olunca yemeden duramıyan biriyim Hamilelikte çok kilo almadım doğum sonrası da 60 flndim..bu kiloyu veremedim üstüne aldım şimdi 69 oldum.. kendime yakistiramiyorum göbeğim var ve kötü duruyor üstelik sağlıksız da besleniuruz..bugün dolaşırken sıcakta meyve suyu aldım kesmedi gittim tekrar kola aldım hepsi zararlı ve fazladan kalori kayinvalidedeyiz gün tabağı vardı yedim akşam akşam yine fazla kalori.
Zayuflamak için Güçlü motivasyonu nasıl sağlayıp sürdüreceğim.bir iki gün yemiyorum protein sebze vs sonra yine aynı.

Beyin olarak hazır hissetmeli bence insan. Genelde tam anlamıyla kafaya koymadan önce bir patlama noktada oluyor kişilerin. Ya biri kötü bir şey söylüyor ya sevgilisine güzel görünmek istiyor ya düğünü oluyor ya da o kişi artık kendini güzel bulmayıp morali bozularak buna son vermek istiyor. Bende kiloluyum ve gerçekten artık öz güvenimin bittiğini hissediyorum, kendimi beğenmiyorum. Bir gün AVM'ye giderken bir binanın camından kendimi fark ettim kendim için üzüldüm. Çünkü kendimi hiç güzel bulmadım ve o anda kafaya koydum başladım. Motivasyonum zayıf kızlar oldu çünkü ben en son lisede 50'li kiloları gördüm kendimde nasıl hatırlamıyorum bile 😄 Beynimde hem yeme bozukluğumu bitirmek hem de görüntü olarak kendimi güzel hissetmek isteği var. Ama mesela ben bunu tek başıma yapamazdım. O yüzden online diyete başladım öyle yürütüyorum. Kalori hesabı, porsiyon ayarlama olayını kaçırabiliyorum, kaçamaklar yapabiliyorum. Diyetisyenle ilerlediğimde ona da mahcup olmamak için dinliyorum söylediklerini.

Beyin olarak hazır hissetmeli bence insan. Genelde tam anlamıyla kafaya koymadan önce bir patlama noktada oluyor kişilerin. Ya biri kötü bir şey söylüyor ya sevgilisine güzel görünmek istiyor ya düğünü oluyor ya da o kişi artık kendini güzel bulmayıp morali bozularak buna son vermek istiyor. Bende kiloluyum ve gerçekten artık öz güvenimin bittiğini hissediyorum, kendimi beğenmiyorum. Bir gün AVM'ye giderken bir binanın camından kendimi fark ettim kendim için üzüldüm. Çünkü kendimi hiç güzel bulmadım ve o anda kafaya koydum başladım. Motivasyonum zayıf kızlar oldu çünkü ben en son lisede 50'li kiloları gördüm kendimde nasıl hatırlamıyorum bile 😄 Beynimde hem yeme bozukluğumu bitirmek hem de görüntü olarak kendimi güzel hissetmek isteği var. Ama mesela ben bunu tek başıma yapamazdım. O yüzden online diyete başladım öyle yürütüyorum. Kalori hesabı, porsiyon ayarlama olayını kaçırabiliyorum, kaçamaklar yapabiliyorum. Diyetisyenle ilerlediğimde ona da mahcup olmamak için dinliyorum söylediklerini.
Koca da var çoğunuzda nasıl bir motivasyon önereyim şimdi 😂😂

Ben de yaa ama hiç de gözüm kesmiyor diyetti şuydu buydu

Bir de ben diyetisyene gidiyorum her zaman 3 aşağı 5 yukarı çıkıp çıkıp duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum 2 ayım 75'lere düşmem gerekirken ben hala 80 ile 82 arasındayım 😢

Öncelikle bir hedefiniz olsun ve;

🍀Çok önemli bir bilgi; Dudaklarınızın fermuarını çekin.

Karatay diyeti hem tok tutuyor hem sağlıklı kilo verdiriyor deneyebilirsiniz.

Sevdiğiniz giyemediğiniz bir elbiseyi gözünüzün önüne koyun. Şimdiye kadar yedim de ne oldu. Zaten onun tadını biliyorum gibi cümleler kurun 😀

X