Zayiflamak icin birlikte motive olalim destek olalim haydi kizlar !!!

saglikli kilo vermek ne kadar zor sizce ?

• kesinlikle cok zor

OY: 0 0,0%
  • ne zor ne kolay

• imkansiz

• Ankete Katılan
    4

neseli-anne

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
4
2
16
35
27 yasinda bir cocuk annesiyim yillardir hep kiloluydum kendimi bildim bileli . Hep diyetler denedim yni gun bozdum irkere bile yapamadım. Her defasında daha fazla aldim . Artik bu kilo bana yük olmaya basladi . Artik istedkleirmi giyemiyorum hatta disari çıkmak istemez oldum birkac aydan beri .10 gun once tartiliyayim dedim bide ne goreyim tam 114 kilo olmusum o an ne olduysa zayiflamaya karar verdim arastrdim diyetisyene gittim bu sefer kararliydim evet bu sefer istyrdum . Ve bugun 10. Gunum tam 3.600 gr vermisim .
Haydi kizlar hep birlikte birbrimizi motive edip kilolarimizdan kurtulalim . 6 ay gni surecte en az 30 kilo vermeyi planliyorum sizlerle de birlikte imzayiflayan isteyenlerle grup olalim bu süreçte birbirimizden guc alalım. Benmle birlikte zayiflamak isteyen arkadsslar bekliyrum sizi

Kolay gelsin canım. Yolun uzun ama unutma o yola hiç başlamamış olsan bitmeyecek o yol.
Ben de 89 kilo ile başladım şu an 75 kiloyum.bir kaç ay önce 14 kilo vereceğimi söyleseler inanmazdım.
Herşey inanıp istemekle oluyor.önce kendine inan bu yüklerden kurtulacağım de.
İlk 10gün giden ödem bile olsa çok motive edici. Diyet listene uyup hafif hafif hareketlerini arttırırsan çok güzel kilo verirsin. Kilo verdikçe moralin ve enerjin artar ailene, çocuğuna ve kendine çok kaliteli zamanlar yaratırsın.
Takımlarda yarışmayı düşün . Takımlar buradan daha aktif.
Kolaylıklar diliyorum.
Yukarıdaki reklam içerikli mesajlara da itibar etme diyerek kamu spotumu buraya bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…