- 12 Mayıs 2016
- 4
- 2
- 16
- 35
- Konu Sahibi neseli-anne
27 yasinda bir cocuk annesiyim yillardir hep kiloluydum kendimi bildim bileli . Hep diyetler denedim yni gun bozdum irkere bile yapamadım. Her defasında daha fazla aldim . Artik bu kilo bana yük olmaya basladi . Artik istedkleirmi giyemiyorum hatta disari çıkmak istemez oldum birkac aydan beri .10 gun once tartiliyayim dedim bide ne goreyim tam 114 kilo olmusum o an ne olduysa zayiflamaya karar verdim arastrdim diyetisyene gittim bu sefer kararliydim evet bu sefer istyrdum . Ve bugun 10. Gunum tam 3.600 gr vermisim .
Haydi kizlar hep birlikte birbrimizi motive edip kilolarimizdan kurtulalim . 6 ay gni surecte en az 30 kilo vermeyi planliyorum sizlerle de birlikte imzayiflayan isteyenlerle grup olalim bu süreçte birbirimizden guc alalım. Benmle birlikte zayiflamak isteyen arkadsslar bekliyrum sizi
Haydi kizlar hep birlikte birbrimizi motive edip kilolarimizdan kurtulalim . 6 ay gni surecte en az 30 kilo vermeyi planliyorum sizlerle de birlikte imzayiflayan isteyenlerle grup olalim bu süreçte birbirimizden guc alalım. Benmle birlikte zayiflamak isteyen arkadsslar bekliyrum sizi