Zayiflamak acil yardim

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
28
164 boyunda 70 kiloyum . Yas 23 . Çalışıyorum hareketli bi işte ( kozmetik üzerine satış danismani olarak )
Artik zayiflamak istiyorum ama inanin spor salonuna gidecek vaktim yok .
Is çıkışı okula gidiyorum . Eve girmem 11 buluyor .
Aklima su fikir geldi .
Sabah işe yürüyerek gitsem zayiflarmiyim , yediklerimde dikkat edicem tabi .
Normalde minibuse biniyorum 25 dakika filan yürüyerek 1 saat sürer.
Her gun sabah yuruyerek gitsem zayiflarmiyim? Yürümek zayıflatır mı .
Yürüyerek zayiflayan varmi

Sabah yolun yarisini yürüsen bile ilk basta olur
Yediklerine de dikkat edersen kilo verirsin. Aksam saat 6 dan sonra sadece sivi tüket.

Ben de soyle kenara iliseyim.
Ben 160 boyda 71 kiloyu gormustum. Ocak sonu diyete basladim, cok iyi gitti. Su anda 64 kiloyum, hala bki 25im uzerimde cikiyor, 7-10kilo daha vermem gerekiyor. Ama artik eskisi gibi dayanamiyorum. Geceleri cok acikiyorum, mutlaka bir seyler yiyorum. Kilo vermem durdu ve beni cok zorlamaya basladi. Surekli acim.Son 2 gunden beri yemedigim gereksiz sey kalmadi.

Ben de soyle kenara iliseyim.
Ben 160 boyda 71 kiloyu gormustum. Ocak sonu diyete basladim, cok iyi gitti. Su anda 64 kiloyum, hala bki 25im uzerimde cikiyor, 7-10kilo daha vermem gerekiyor. Ama artik eskisi gibi dayanamiyorum. Geceleri cok acikiyorum, mutlaka bir seyler yiyorum. Kilo vermem durdu ve beni cok zorlamaya basladi. Surekli acim.Son 2 gunden beri yemedigim gereksiz sey kalmadi.
Detoks tarzi biseyler yapsanız iyi olur belki

Eşim işe yürüyerek gidip gelmeye başladı (hergün ortalama 1 saat yürümüş oluyordu) ve öglen yemeklerini bıraktı, bu şekilde 10 kilo verip ideal kilosuna yaklaştı ama yeme aliskanliklarinda baska hic bir kısıtlama yapmadigi icin daha fazla veremiyor bu yöntemle. Eşim yürüyüşün yaninda 2 öğün beslenmiş oldu. Şu aralar 2 öğün beslenmenin faydali olduğu savunuluyor.

Eşim işe yürüyerek gidip gelmeye başladı (hergün ortalama 1 saat yürümüş oluyordu) ve öglen yemeklerini bıraktı, bu şekilde 10 kilo verip ideal kilosuna yaklaştı ama yeme aliskanliklarinda baska hic bir kısıtlama yapmadigi icin daha fazla veremiyor bu yöntemle. Eşim yürüyüşün yaninda 2 ogün beslenmiş oldu. Şu aralar 2 öğün beslenmenin faydali olduğu savunuluyor.
Ne güzel vermis :) insaalah bende veririm

2 ogun yiyorsun
Ekmek makarna pilav seker un yok
Doyana kadar yiyorsun aksama kadar bir lokma bile yemiyorsun
Bol su cay kahve sekersiz
Aksamda gene doyana kadar yiyorsun

Detoks tarzi biseyler yapsanız iyi olur belki
Haftada 1 gun detox yapiyordum, cok da zorlamiyordu. Bu pazar yapamadim, cok kotu oldum, yemek zorunda kaldim. Kilo vermek istiyorum ama artik yapamiyorum. Psikolojik mi bilmiyorum, hep açm sanki. Bugun aksam yemegini yedikten sonra bile ac hissettim kendimi. Normalde öyle olmuyordu.

X