• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayiflama

elifbetulll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2
0
1
39
Merhaba arkadaslar ben bugune kadar bir cok zayiflama yontemi denedim fakat hic biri duzgun sonuc vermedi.
Yeni bisey duydum Bir kase yoğurt yarim limon suyu ve bir cay kasigi pul biber karistirilip sabah aksam yenirse zayiflatiyormus.
Bu konuda bildisi olan yada deneyip sonuc alan varmi aranizda, paylasirsqniz sevinirim

Eklentiler

• 2015-06-25_05-20-25.jpg
    2015-06-25_05-20-25.jpg
    332,2 KB · Görüntüleme: 290
Hic duymadim
Bende dogumdan sonra 5 kilom kaldi bi türlü gitmixo son 5 kilo

Arada başka bişi yemicek misiniz?böyle diyetler kilo verdirse de sonra kat be kat alırsınız

yatmadan önce yoğurdun içine biraz pulbiber atılıp yendiği zaman yağlar gidiyormuş sanırım öyle bişe okumuştum. ben zayıfım kilo almak için yiyordum çok yanlış bişe yapmışım :D:D:D

Senin dediğin kür sadece göbek bölgesinin incelmesine yardımcı oluyor. Sağlıklı beslenip spor yaparsan güzel kilolar verebilirsin canım.

Acı ama gerçek, hiçbir yiyecek zayıflatmaz. Hiçbir ilaç, bitki çayı tek başına zayıflatmaz.
Sihirli değnek olmadığı sürece şıp diye her şeyi halledemez hiçbir şey.
Sağlık sorunu dışındaki şişmanlığın sebebinin yemek olduğunu bile bile, zayıflamayı halen yiyeceklerden ummak çok iyimserlik olur.
Yoğurt faydalı bir gıda evet, limon ise kan şekerini düzenler, pul biberi ise metabolizmayı hızlandırır. Fakat bu üçü birleşince tüm dertleri halletmez. Bunun etkisini nemlendirici krem gibi düşünebilirsiniz. Yüzü temiz tutup, güneşten koruyup bir de nemlendirici sürerseniz güzel durur değil mi?
E siz de öğünlere dikkat edip, bu karışımı da uygularsanız ek fayda elde edersiniz, belki süreci hızlandırır.
Fakat yiyerek yani sadece tek bir yiyecekle zayıflayamazsınız.
Bunlara bel bağlamayın, hayal kırıklığına uğramamanız için söylüyorum.

Diyetisyen
Akapunktur
Yürüyüş
Veremiyorum 7 kiloyu doğumdan bu yana 15 ay gecti
Konunu takip ediyorum

Merhaba arkadaslar ben bugune kadar bir cok zayiflama yontemi denedim fakat hic biri duzgun sonuc vermedi.
Yeni bisey duydum Bir kase yoğurt yarim limon suyu ve bir cay kasigi pul biber karistirilip sabah aksam yenirse zayiflatiyormus.
Bu konuda bildisi olan yada deneyip sonuc alan varmi aranizda, paylasirsqniz sevinirim

Ben yaptım onu düğünümden önce. En fazla 2 hafta yapabiliyorsun ve evet göbek yağları eritiyor gerçekten de.

Benimde kilo problemim var ama yiyeceklerle veremeyeceğimi kabullendim artık. Eve spor aleti almaya karar verdim. Eliptik bisikleti araştır canım. Düzenli kullanımda çok iyi sonuçlar alanlar var.

Yogurt toksin atar pul biber yağ eritir limon metabolizmayı hızlandırır illa bir arada yemenize gerek yok bence günlük hayyat bu tür şeyleri tüketiyoruz zaten örneğin yeşil çayı limon lu alın bol yogurt tüketin özellikle akşamları pul biber kırmızı biber de yemeklere eklerseniz bunu dengelersiniz bir tarife kalıba sokmaya gerek yok ki

enteressan..

6 AYDA 20 KİLO VEREN BİRİ OLARAK ŞUNU SÖYLYEBİLİRİM. EĞER EV HANIMIYSANIZ DAHA KOLAY ZUMBA VİDEOLARINI AÇIP BELİNİZE STREÇ FİLM SARIP HAFTADA 4 GÜN OYNAYACAKSINIZ ZUMBA 1 SAATTE 500 KALORİ YAKTIRIR:) AKSAM 6 DAN SONRA DA BİŞİY YEMEYİN EKMEĞİ AZALTIN HAFTADA BİR GÜN KENDİNİZE SÜTLÜ TATLI YEME HAKKI VERİN BAKIN KİLOLAR NASIL KUŞ OLUP UÇUYOR.
AYRICA BEN AKTARDAN YEŞİL ÇAY ALIP GÜNDE 2 FİNCAN İÇMİŞTİM. 42 BEDENDEN 36 BEDENE DÜŞTÜM. YÜRÜYÜŞLE ZAYIFLADIM AMA O SIKTI ARTIK VE HAVALAR SOĞUYOR EVDE ZUMBA DAHA ZEVKLİ ZUMBAYI SEVMEZSENİZ MEZDEKEYİ DE TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR:)

Back