ZAYIFLAMA TECRÜBELERİM:)

aylalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9
2
1
49
merhaba kızlar bende epeydir zayıflamaya ugrasanların kervanına katıldım epey birseyler denedim şimdi size denediğim şeyleri yazacagım sizlerinde tecrübelerinizi bekliyorum öncelıkle dukan dıyetı ile basladım bıraz işe yaradı ama sonrasında sureklı devam etmedıgım için verdıklerımı gerı aldım:) daha sonra çinlilerin su diyetinden yaptım oda fena degıldı ama onu yapmak bıktırıcı idi devam edemedım sonrasın formo lıne L112 dıye bır hap satın aldım bıraz işe yaradı gıbı ama pek bellı olmadı sonra fat block adlı ılacı cok övdüler ondan aldım hıc bır işe yaramadı param çöpe gıttı bır ara maydonoz kürü denedım onuda uzun süre içmişim böbrek sancısından acile zor düştük :) bimden beşi bir yerde çay aldım pek bır etkısı olmadı ammaaaaaa aktarın birinden beşi bir yerde çay almıstım bır büyük kutunun içinde 5 adet çay poşetlerde idi yani açık gramla alındıgı gıbı poşetlere 100 er gr lık hazır edılmıs bır buyuk kutunun içinde idi işte o çay müthiş kılo verdırdı ama gelgelelım bır daha ondan bulamadım bırde acayıp adet söktürdü ama düzene sokmustu benı şimdi her yerde bu çayı arıyorum ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…