- 12 Kasım 2012
- 1.576
- 1.372
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
satılmıyor 3 lu olarak satılıyor. eczane ile pazarlık yaparsanız indirim yapıyorlar azıcıkarkadaşlar saxenda 3225 tl deniyor fiyatı 3 kalemin. saxenda tek kalem olarak satılıyor mu?
victonza var mi piyasada bilginiz var mı? o tek iğne onu alsam daha iyi en başta ama piyasada var mı bilmiyorumsatılmıyor 3 lu olarak satılıyor. eczane ile pazarlık yaparsanız indirim yapıyorlar azıcık
bilmiyorum sorun isterseniz eczaneyevictonza var mi piyasada bilginiz var mı? o tek iğne onu alsam daha iyi en başta ama piyasada var mı bilmiyorum
sorup buraya yazacagım:) tek igne fiyatı 1.100 tlbilmiyorum sorun isterseniz eczaneye
ben 35 ile başladım şimdi 32 e indi vucut kitle indeksiIs arkadasim nisandan bu yana 15 kilo vermis. Bahsettiginiz igne ismi degil. Galiba yurtdisinda ismi farkli. Fakat burda bmi 30 ustu degilse verilmiyor.