selenyumda ocean var 100lük sanırım güvenilir bir marka, takip ettiğim doktor hipotiroidde 400,600 dozlara kadar bile selenumu zorlayabilirsiniz dedi, kimi doktorlar da 200 demiş, ben 400 de tutucam zaten 2 haftada bir kan veriyorum o yüzden ( Kesinlikle tavsiye değildir) sadece selenyum tavsiyedir, doz ayarlamayı bilmiyorum, iyot damla da var suya katıp içebilirsiniz tadı gelmiyor , ben iyot için 150 mcg ölçülü hap aldım (normal kişinin ihtiyacı 150 dolayısıyla suya da damla atıyorum:) bir de demir alıyorum tabiki, aralarında baya saat fark olacak şekilde, benim kombinimi paylaşayım sizde yorumlara bakarak markalara ve bütçelere de bakarak bir çıkarım yapın.
Move On Probiyotik 10 Milyar + Prebiyotik 30 Kapsül yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Aromel Iyot Damlası %5 Lik | 30 ml | Damlalıklı Şişe | Lugol Çözeltisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Vitago Premium İyot 150 MCG İçeren Tablet Takviye Edici Gıda 120li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Quality Life Saç ve Tırnak Vitamini - Hair Vitamin B Complex - Biotin Tablet Keratin Selenyum Çinko Saç Dökülmesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Collagen Forte Platinum Omega-3 Premium Fish Oil 90 Softgel X 1000mg, Balık Yağı, Hidrolize Kolajen & Vitamin C yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
bunun haricinde tiroid hormonu alıyorum bir de yeni başladım haplarıma 2 hafta oldu, ilk kutular bittiğinde kan değerime yansır ama kesinlikle kendimi iyi hissediyorum sadece şu aptal kilo şeysi işte