• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflama için destek ürünler

Ssilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
1.237
735
158
50
Arkadaşlar hepimizin zayıflama için verdiği bu sıkıntılı zor süreçde piyasada reklamlar yapılan bir yığın zayıflama hapı,yağı ,kremi otu çöpü bulunuyor.
Benim PCO olmam bu süreçde beni çok zorluyor.O kadar rejimdeyim nasıl dikkat ediyorum ama yinede iğne ile kuyu kazar gibiyim hatta 3 haftadır falan durdu .

Benim sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var.Bu ürünlerden kullanıp fayda görenlerin yorumunu öğrenmek istiyorum.İllede alıcam bir şey kafaya koydum bana destek olsun diye.Ne tavsiye edersiniz? Alıp ve fayda gördüğünüz ürünleri merak ediyorum.

cnm pcolulara bi şeker hapı veriyolar hem yumurtlamayı sağlıyo hem de tatlı isteğini yok edip yediklerini güzelce sindirip atmanı sağlıyo dr sana vermedi mi?

verdi evet glucobage ama ben kullanamıyorum..Yani baş dönmesi,bulantı ve hatta bağırsaklarım bozuluyor hatta çok fena da sancı yapıyor.Malum çalışan biri olunca olmuyor.Kullanırken ayakta duramıyorum.

geçen internette zayıflama ilgili yardımcı ürünleri araştırırken böyle bir ürüne rastladım.Ebru Şallı tanıtıyordu kullanan var mı arkadaşlar?

Back
X