merhaba arkadaşlar
kadınlar kulübünun sıkı takipçilerinden biriyim özellikle diyet saglikli beslenme konusunda bütün yazilari basari öykülerini okudum sayılır kayıt olmak bu güne nasip oldu
Kayıt olur olmaz ben de zayıflama hikâyemi paylaşmak istedim çünkü diyet öykülerini yazanlar bana çok moral verdi ben de kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim belki bende yardimci olabilirm :)
Arkadaşlar eğer ki bi rahatsızlıginiz yoksa (kullanmaniz gereken ilac vs ) kilo vermek daha zevkli ve kolay malesef ki benim özür dileyerek söylüyorum kabızlık sorunum var normal zaman da bile çok zorluk çekerken diydu yaptığım da bu ızdırap artiyordu
sorun halen geçmis değil. geçen yıl 65 kg idim doktor kontrolünde 5 kg verdim ama malesef her zaman oldugu gibi kabızlık yeniden engel oldu daha sonra diyetisyeni biraktim ve önce asıl sorunumu çözmek için doktora gittim 1-2 ay tedavi gördüm diyetisyene gitmedim evde kendim denemedggm diyet bırakmadım sok diyetler dukan diyeti vs arkadaşlar beni yanlış anlamayın asla yok bu diyet kotu vs gibi bi düşüncem yok 5 günde 5 kilo diyeti inanılmaz bi diyet evet sonuc aldim ama hasta da oldum lafi çok uzattgm biliyorum ama en önemli olan VÜCUDUNUZU TANIMAK ve ona göre diyet yapmak yine sok diyet yaptığım zamanlarda açlıktan uyuyamadm ağlamaya başladım sabah kalktım ve her zaman yaptığım şeyi yapıp internetten araştırmaya başladım ki kadınlar kulübüun azimli ve sabır dolu diyet hikayelerii okudum sabah kalktım kendimi sıkmadgm herşeyden yedim ama ölçülù yedim evde hareketlermi yaptım yemeklerden önce ve sonra suyumu içtim uykuyu azalttım tembelliğe alışmış vücudumu harekete alistirdim bu şekilde2 ay da 15 kg verdim
ta ki araya giren bazi sıkıntılar ve tedavimi bırakana kadar İşte o noktadan sonra 69 kg oldum ama umutsuz değilim çünkü ne yapmam gerektiğini biliyorum herşeyi tat ama ölçülü .arkadaşlar size önerim diyete başladıktan sonra ilk 1-2 hafta toplum içine girmeyin vücudunuz az ve ölçülü yemeye alışana kadar yemeklerinizi evde yiyin. Zaten 1 haftadan sonra vücut bu duruma alışıyor ve gittiğiniz yerlerde herşeyden yiyorsunuz ama vücut alışınca kendiniz bırakıyorsunuz mide küçüldü bi kere
zayıflama sürecinde ve sonrasında en önemli olan SU içebildggniz kadar çok için zayıflamada çok büyük yardimci olacak size. ve günde bi 15 dakika kesinlikle hareket yapın hic yapamazsınız bile oynayınben kolbasti oynuyordtm ve tekrardan hareketlm ile birlikte yapmayi düşünüyorum
arkadaşlar belki uzun bi yazi oldu belki tam bi sonuc yazamdm ama deneyimlermi paylaşmak istedim ve bugün tekrar diyete başladım kabızlık olsa bile tekrar deneyeceigm
bana arkadas olmaz isterseniz sevinirim,
sabır sabır sabır.