Zayıflama durumları , sıkıntılı

günde en az 150-200 mü bacaklarınız şişmedi mi? belli br sayıdan sonra kaslar güçleniyor ve sporcu bacağı gibi oluyor biliyorum

O basenler bacaklar erimiyor biliyor musun?
Çok sıkı spor yapmak gerek.
Ben 170 im. Şimdi 63 kiloyum belim ince göbek çok az var ama onlar devasa boyutta.
Kilom 52 iken bile vardı . Hatta bu boyuttaydi.
Bir ara squat yaptım bacaklarım azıcık inceldi o kadar. O zamanlar zayıftım baya.

günde en az 150-200 mü bacaklarınız şişmedi mi? belli br sayıdan sonra kaslar güçleniyor ve sporcu bacağı gibi oluyor biliyorum
hehehe yok yok Onun için çok çok fazla spor yapmam gerekiyordu hiçbiryerim şişmedi aksine alt bacak değilde üst bacak ve bacak arası gözle görülür şekilde inceldi cidden, benim gibi pis bir tabirle eti butu yağ bağlamış birinde öyle olmuyor yani bir anda olacak şey değil çok zor gerçekten. İnstagramda maraton başlatan bir kız vardı ondan görmüştüm bende, sayıyı o veriyordu bir sürü yapan görüncede gaza gelip yapıyordum ama itiraf ediyorum ilk 1 hafta otururken kalkarken resmen destek alarak hareket ediyordum Valla konu sahibi şimdi farkettim bunu da aman ha sakın birden 150 200 yle başlama sonra bana küfür edersin

Teşekkürler kizlar cok guzel öneriler var

Canım sumo squat kac gun sureyle yaptin da ise yaradi 150 biraz fazla degil mi? Bir de bacaklarin kalinlasti mi acaba benim zaten kalin

Canım bi de instagramda takip ettigin kizin ismini verebilir misin sumo squat nasil yapilir ogrenelim gaza gelelim

Spor spor spor tek çare benimde basen kalca problemim var sporu bıraktmm heryerim sarktı diuet yapsanda basenler erimiyo basen çalıstran hareketler de yapman gerek

Canım sumo squat kac gun sureyle yaptin da ise yaradi 150 biraz fazla degil mi? Bir de bacaklarin kalinlasti mi acaba benim zaten kalin
Canım 3 hafta civarı yaptım sumo squatı ama şöyle diyeyim ilk gün 60tı mesela daha sonra bu arttı (hemen artış gösterdi ama) ve kesinlikle kalınlaşmadı hatta inceldi herkesin bu yönde korkusu var, hiç korkmayın kesinlikle öyle olmuyor hatta bu squatı uyguladığım sürede gören arkadaşlarım senin üst bacak incelmiş dediler. Bir de bu dediğim maraton sadece squattan ibaret değil hatta squat küçücük bir parçasıydı ben diğer egzersizlerin yarısını da uyguladım bu süreçte belirteyim ama sumo squat toparladı kesinlikle o bölgeyi. İnstagramdaki maraton başlatan kızın kullanıcı adı da Meltfat'tı. Yalnız o sumo squatın yapılış şeklini göstermiyor sadece gün içerisinde neyden ne kadar yapılması gerektiğini yazıyordu. İnternete direk yazarsanız çokca uygulamalı video var oradan bakabilirsiniz.

Diger egzersizlerin yarisi derken o bayanin gosterdigi egzersizlerin mi neydi onlar canım anlatirsan sevinirim

Diger egzersizlerin yarisi derken o bayanin gosterdigi egzersizlerin mi neydi onlar canım anlatirsan sevinirim
Canım ilk önce sen o bayanı bir takip et sayfasının aşağılarında kolaj şeklinde (bir kolajda 2-3 video oluyor genelde bir de ekstra olarak şu sumo squat hareketlerinden kaçar sayıda oldukları yazıyor ) paylaştığı fotoğrafları göreceksin. Üzerinde yazılı olarak Gün 1, gün 2 şeklinde. İşte orada gördüğün egzersizleri internetten aratıp bulup yapıyorsun. işte kimisi 1 saat kimisi 37 dakika 45 dakika falan filan. Bu şekilde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…