Yurtta tartı bulamıyorum ki , nereden bulabilicegimi de bilmiyorum memleketimde degilimTartilsaniz
Demek ki yalniz degilmisim :/ evet yuksek beklentilerim varmış sanırimDiyetle bacakların incelmesi çok çok zor. Mutlaka spor gerekiyor. Ben neredeyse 15 kilo verdim, deli gibi spor da yaptığım hâlde üst bacağım pek incelmedi. Hâlâ az da olsa birbirine değiyor. Beklentinizi yüksek tutmayın
Bir de su anda boyunuz , kilonuz kaç ?Diyetle bacakların incelmesi çok çok zor. Mutlaka spor gerekiyor. Ben neredeyse 15 kilo verdim, deli gibi spor da yaptığım hâlde üst bacağım pek incelmedi. Hâlâ az da olsa birbirine değiyor. Beklentinizi yüksek tutmayın
Eczanelerde tartilabilirsiniz ucretsizYurtta tartı bulamıyorum ki , nereden bulabilicegimi de bilmiyorum memleketimde degilim
Yapılmayacak şey değil tabii, çok güzel inceltenler var ama spor şart. Üniversitenizin salonu yok mu? Çoğu üniversitede ücretsiz ya da makul ücretlidir. Olmuyorsa alın bir mat, Instagram'da güzel hesaplar var, mesela eliminatecelulite, mat üzerinde yapabileceğiniz hareketler bulabilirsiniz. Yalnız aletsiz çalışacaksanız önce iyice ısınmaya özen gösterin, dizinizde filan sakatlık olmasın.Demek ki yalniz degilmisim :/ evet yuksek beklentilerim varmış sanırim
1,68 boyum. 62 kiloyum. Tam 36 bedenim şu an. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Bir de su anda boyunuz , kilonuz kaç ?
Tesekkur ederimYapılmayacak şey değil tabii, çok güzel inceltenler var ama spor şart. Üniversitenizin salonu yok mu? Çoğu üniversitede ücretsiz ya da makul ücretlidir. Olmuyorsa alın bir mat, Instagram'da güzel hesaplar var, mesela eliminatecelulite, mat üzerinde yapabileceğiniz hareketler bulabilirsiniz. Yalnız aletsiz çalışacaksanız önce iyice ısınmaya özen gösterin, dizinizde filan sakatlık olmasın.
1,68 boyum. 62 kiloyum. Tam 36 bedenim şu an. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
internetten temin edebilirsinizYurtta tartı bulamıyorum ki , nereden bulabilicegimi de bilmiyorum memleketimde degilim