• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama damlası/iğnesi kullananlar??

DreamGirl_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
170
0
316
İstanbul
Herkese Merhaba;

Son zamanlarda TVde de reklamı çok yapılan şu zayıflama damlalarından aldım. Salıdan beri de kullanıyorum (bugun 3.gün) Kendimce klasik bir diyet de yapıyorum. Söyledikleri gibi iştah kapadı biraz ama artık psikolojik mi bilemiyorum. Henüz kilo kaybım olmadı ama 7.günden itibaren asıl etkisini gösterirmiş...
Ancak yaptığım araştırmalarda özellikle Amerika'da damla yerine iğnelerin kullanıldığı ve çok daha etkili olduğunu okudum.
İğnesini kullanan var mı?? Ya da konuyla ilgili bilgisi olan??

Teşekkürler

canım ben ben bekarken 5 kilo fazlam vardı. zayıflama macunlarından kullandım. süperdi 1 ayda 7 kilo gitmişti benden ama ondan sonra bir bir zararları ortaya çıktı. böyle şeylerde mantık bağırsak boşaltmasıyla ilgili. ilk o zaman tanıştım hemoroid sorunuyla. ve bir daha da geçmedi. halen arada sırada bu sorunum ortaya çıkıyor. o yüzden ben damla iğne ya da zayıflama macunlarına karşıyım. metabolizmayı altüst ediyorlar. en güzel zayıflama doğal zayıflama

Evet adı xxx. Damlasının içeriği de l-carnitine, Ornithine, B6 ve B12 vitaminleri.
Zaten diyet yapmadan hiç bir işe yaramıyor, sadece açlık krizlerini azaltıyor ve verilen kilonun yağdan atılmasını sağlıyor.
Amerikada iğneleri obezite tedavisinde pek meşhur da burda pek yayılmadı daha...
Geçenlerde Ender Saraç da merkezinde iğnesini uyguladığını söyledi, ama damlasının etkinliği ile ilgili çok bilgi yok maalesef..
Ben artık çaresizlikten başladım, kullandıkça gelişmeleri yazarım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back