• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar karabiberimnedense bana güç veriyor onunla konuşunca gaza gelir oldumm 1,5 ay içinde bu iş bitcek bu son kararım sıkıldım artıkkk,hadi artık herkez bitirsin
pomonun yolu biraz var ama çok gayretli zatenonu kg sorunum bitse bile bırakmam
karabiber zaten o aşmış kendini gayretini taktir ediyorum ve beni gaza çok güzelgaza getiriyor bu gayretiyle
kontesim aslında tembelliğe vuruyor bence zayıflamak için çokgüzel nedeni varr
ercem bana göre yolun kısa verfmen gereken 4,5 kg var seni,de çoktaktir ediyorum akrabağlar etrafında tatlı krizi var
krizantep seninde yolun kısa bana göre sende birazhızlandırıp bu defteri kapatabilirsin
sarıcivciv sen zatenhep başarılıydın bana göre kendine fazla hedef koymuşsun tabi boyunu bilmiyorum
leyyam sende tembelliğe vuruyorsun ama eminimistersenb yapabilirsinnn
diğer arkadaşlarım sizleri pek tanımıyorum ama isterseniz sizdebaşarırsınız

artık zayıflama konusu bitsin istiyorum k ızlarr yolumuz kısa hadi asılın
ben 45 günden geri sayıyor kendim için bu iş bitcek

hadi bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için evet hedefim fazla ama bunu zamana yaydım yaza kadar 10 kg daha vereceğim diye söz verdim kendime.Sanki sen yazmışdın hepimizin vücut yapısı farklı diye...aynen öyle
bak şimdi benim kollarım,yüzüm,omuzlarım, sırtım, gögüslerim ve belim 36 beden S yanı bazen xs bile giyerim.
Basen ve popomdan dolayı ise 38-40 oluyor..belden aşağımında 36 beden olmasını istiyorum..:14:

canlarım merhaba:

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kulağım ve boğazım yanıyor hasta olacağım sanırım...

sabah:1 portakal yedim

ara:midem ekşidiği için 2 avuç dolusu leblebi yedim tuzsuz...

öğlen: 3 köfte+3 kızarmış patates dilimi,yarım kase çorba+1 dilim kepek ekmeği,salata

yemeğin ardından 1 çatal karpuz yedim ağzımın ekşiliği hiç geçmedi

su sadece yarım litre içtim+1 açık çay

hadi bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için evet hedefim fazla ama bunu zamana yaydım yaza kadar 10 kg daha vereceğim diye söz verdim kendime.Sanki sen yazmışdın hepimizin vücut yapısı farklı diye...aynen öyle
bak şimdi benim kollarım,yüzüm,omuzlarım, sırtım, gögüslerim ve belim 36 beden S yanı bazen xs bile giyerim.
Basen ve popomdan dolayı ise 38-40 oluyor..belden aşağımında 36 beden olmasını istiyorum..:14:

benimde üst bedenim alt bedenimden bir beden büyük

pantolon 40
gömlek 42
omuzlarım geniş...

çok kötü bi haber aldım az önce çok üzgünüm
dün bingöldeki pusuda eşimin köydeki evimizde karşı komşumuzun oğluda varmış yaralanmış ayağından ama ne kadar doğru bilinmiyo irtibata geçememişler henüz
rabbim bütün askerlerimizi korusun
dua istiyorum kızlar

ya ben sımdı farkettım. ben dun sabah ve bugunku menumu yazarken, sabahkı yuruyusumu yazmayı unutmusum.

dun = 850 adım = 44 kalori

bu sabah = 1005 adım = 52,02 kalorı

dün bingöldeki pusuda eşimin köydeki evimizde karşı komşumuzun oğluda varmış yaralanmış ayağından ama ne kadar doğru bilinmiyo irtibata geçememişler henüz
dua istiyorum kızlar

amiiin canımmm Allah yar ve yardımcıları olsun insallah dualarımızda askerlerimize de yer verelim inşaallah canım..

Ara olarak :

Bır kucuk elma,
500 ml ılık su
Hayıt tohumu cay
Buyuk ılık sekersız cay

Ogle yemegı: 3 kasık makarna
Bır kasık menemen
3 dılım karpuz. ( 3 catallık dıyeyım )

Ogle yemekten sonra : ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan.
810 adım = 40,50 kalorı

Rahatsızlık verdı bırazcık yemek anlamadım. Hem cay ıctım hem soda ıcıyorum sıskınlıgımın ınmesı ıcın.

şu an 64 kiloyum bu arada 2 çocuk annesiyim ben evlendiğimde 60 kiloydum hayatımda 54 kiloyu hatırlamıyorum çocukluğumdan beri kiloluyum hayatta 38 beden kıyafet giymedim 40 ile 42 arası giyerim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diler saygılar sunarım

amanın ben yazmayayım ozaman. 29 yasındayım, cocuksuzum. evlendıgımde de 85-90 arasıydım. evlılıkten ıkı yıl once 40-45 etek gıyerdım. 75 olmustum bırkez, 22-23 yaslarda.

allah hayırlısını nasip etsinnn cnm senin yeterki bebeğin olsunn inancinsiywet önemliolmuyor bende kız istiyordumm oğlum oldu ama hiç bir şeye değişmem oğlumu o benim hediyem ALLAH NASİP ETTİ hamdolsunn

amın canım tabıkı oyle. sadece saglıklı ve hayırlı bır evlat dılıyorum cınsıyet bıraz detay yanı. olsa da olur olmasa da olur. Allah bagıslasın canım kuzunu. pek de guzel zaten. tam benım sevdıgım cocuk tarzı. beyaz tenlı, sıyah saclı. bana benzıyor, ben de dogurayım boyle bır tane :)))))))

koy canımmm çünkü saten ordada silinmedi
burdaki kızlar beni biliyorrr
banada motive olsunn

ok eklıyorum senın onayın ıle. :))))))) $bp6pv.webp$bp6zj.webp

slmcnmelma sirkesiyle ilgili rivayetler yağ yakıyormuş bunu baya çok duydum hattakayınvalidemde der sabah açkarnına ve akşamyatmadan içder yağ yakar der tabi başka kiişilerdende duydum elma sirkesi kabızlığa iyigeliyor bunu doktordan duydum
güne elma sirkesiyle olmasada ılıksu+bal+limonsuyuyla başlamak iyi bunudaender saraçdanduydum

ben de 4-5 gun once basladım ama ne kadar etkıleyecek su an da bılemıyorum savas. sırkeyı cok duyuyordum ama duygudan duyunca basladım. az mıde bulandırıyor, zor ıcılıyor ama dayanılmayacak bırsey degıl

dua istiyorum kızlar

Allah sabır versın. benım bu yıl cok yakınım sehıt oldu. ben bıle kendıme gelemedım ıkı gun agladım, ıse gelemedım. aılesı ıle gorusuyorum sık sık. hepımız dagıldık, hıc unutulmuyormus bu uzuntu. olumun yuzu soguk ama genc bırı sehıt olunca hele kı yakınınızsa o sızı hep kalıyormus ben onu anladım

Back
X