• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hoşbulamadım ama sizi canınız sıkılmış

bu arada sen nasıl karadeniz gelinisin bakemm sana görümcelik yapem

kaynanam da yapmıyoki hamsili pilav bilmiyolar
kızartması buğulaması falan işte
siz kiraz turşusunu bilirmisiniz ben ilk gördüğümde çok şaşırmıştım kirazın bile turşusunu yapmışlar diye

Son düzenleme:
kaynanam da yapmıyoki hamsili pilav bilmiyolar
kızartması buğulaması falan işte
siz kiraz turşusunu bilirmisiniz ben ilk gördüğümde çok şaşırmıştım kirazın bile turşusunu yapmışlar diye

ooo bilmem mi yaptım bile ben ama bu sene yapamadım geçen sene yapmıştım

kızlar geçen kış malum kg sorunum varı hala daha var ama artık 38bedenim kışlık hiç birşeyim yok bu yıl güzel uzun hırka giymek istiyorum elbise giymek istiyorumson 2 yılın acısını çıkarcam inşallah

evet süper bir duygudur.Bende kendime ödül koydum eğer kasım ayı ilk p.tesi günü baskülde kşlomu 60 olarak görürsem kotonda birtane deri ceket beğendim onu alacağım kendime

tamam sölüyorum oyemek zeytinyağlı yaprak sarmaydı arkadaşlar :30::30::30::30::30:

yaaaaaaaaaaaaaaa cok canım cektı

ben aylardır yemıyorum. usenıyorum yapmıyorum ve yılda bır ıkı kez yemıs oluyorum bır mısafırlıkte. ramazanda ıkı kez yedım mısafırlıkte. sımdı de bulgurlu sevmedıgım ıcın, kendımı kısıtladım bakalım yemeyecegım uzun sure ama benım de kırılma noktam sarma olabılır en cok bu ve su boregındne korkuyorum. su boregı konyada cok meshur ve kaynanam cok guzel yapar. sevıyorum dıye ben gıdınce yapar.

aaaaaaaa evet yazmamısım olcuyu. ıkı kasıktı yemegım. sadece patlıcan, yesıl bıber ve 10 adet kadar bezelye vardı boyle karısık bır yemektı. bıber ve patlıcan az yag da kızartılmıs ama kızartmaydı sonucta. kuru bırseydı, sıfır su

hazır olanlar çok kalın oluyo dimi duygu hiç almadım ama resmini gördüm
aslında sen hamarat kadınsın evde sarabilirsin niye hazırını aldın ki

yaa yaparım aldımtaze taze yaprak da dün son dk evde kutlamayakarar verdikyaa o saatten sonra yapamadımmm cnm en kısa sürede yapacağım
dün birşeyler alırken gördümmarkette aldımm afadersin resmen istifra ediyordumkalınnnnnn kötüüüüüü tövbe yarabbim nimete iğrenç denmez ama satılmaz böyle sarma yagünahh

yaaaaaaaaaaaaaaa cok canım cektı

ben aylardır yemıyorum. usenıyorum yapmıyorum ve yılda bır ıkı kez yemıs oluyorum bır mısafırlıkte. ramazanda ıkı kez yedım mısafırlıkte. sımdı de bulgurlu sevmedıgım ıcın, kendımı kısıtladım bakalım yemeyecegım uzun sure ama benım de kırılma noktam sarma olabılır en cok bu ve su boregındne korkuyorum. su boregı konyada cok meshur ve kaynanam cok guzel yapar. sevıyorum dıye ben gıdınce yapar.

yemek üzerine son yazımı yazıyorum bunuda yazayımda
canım sarmaları bulgur ve pirinç karışık yaparsan içine bol soğan maydonoz bi tane domates rendesi çok azda yağla pişirirsen çok hafif oluyo ben öle yapııyorum hani nefsin körelsin dersen böle deneyebilirsin
pişerken üstünede yağ koymadım eşim değişikliği hiç anlamadı bile ki damak tadı çok iyidir

yemek üzerine son yazımı yazıyorum bunuda yazayımda
canım sarmaları bulgur ve pirinç karışık yaparsan içine bol soğan maydonoz bi tane domates rendesi çok azda yağla pişirirsen çok hafif oluyo ben öle yapııyorum hani nefsin körelsin dersen böle deneyebilirsin
pişerken üstünede yağ koymadım eşim değişikliği hiç anlamadı bile ki damak tadı çok iyidir

HADİ YA AZ YAĞDA YAPARSINARTIK,BEN KENDİMDEN KORKUYORUM ERCEM BEN BUZDOLABINI AÇTIKÇA YERİM BENBİDE KALEMGİB SARIYORUM İNCECİK PEK HOŞUMA GİDİYORRR ÇEREZ GİBİ TV KARŞISINDA YERİM DİYE SARMaya cesaret edemiyorum

Back
X