- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.201
- 423
- 41
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #11.641
CANIMİSTEMİYOR Kİ ELİMDE DEĞİL
meyve ye barı ama, ya da yogurt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIMİSTEMİYOR Kİ ELİMDE DEĞİL
krizantemim napiyoruz yemekle meyveyi aynı anda yemiyoruz
en az bir saat sonra yeseydin kavunu daha güzel olurdu. kuşumm...
onu yapmayı bilmiyorum ama en yakın zamanda denicem
bu arada hoşgeldin canım
yok mantı değildi canım![]()
krizantemim napiyoruz yemekle meyveyi aynı anda yemiyoruz
en az bir saat sonra yeseydin kavunu daha güzel olurdu. kuşumm...
kontesim öğlen 12.10 da yemek yedim 13.15 de okuldan gelincede kavun yedim aferin bana demiiii
hoşbulamadım ama sizi canınız sıkılmış
bu arada sen nasıl karadeniz gelinisin bakemm sana görümcelik yapem
arkadaşlar sanal alemde bir kişi bir kişiyi ne kadar tanıyabilirde arkasından konuşabilir ben buna akıl erdiremiyom yaşlılıktan galiba
meyve ye barı ama, ya da yogurt
kaynanam da yapmıyoki hamsili pilav bilmiyolar
kızartması buğulaması falan işte
siz kiraz turşusunu bilirmisiniz ben ilk gördüğümde çok şaşırmıştım kirazın bile turşusunu yapmışlar diye
tamam sölüyorum oyemek zeytinyağlı yaprak sarmaydı arkadaşlar![]()
ben çok bilmiş biriyim çokda kendini beğenmiş
cnm bugün gitmez artık mideme birşeyyy yarınainşallah
kızlar geçen kış malum kg sorunum varı hala daha var ama artık 38bedenim kışlık hiç birşeyim yok bu yıl güzel uzun hırka giymek istiyorum elbise giymek istiyorumson 2 yılın acısını çıkarcam inşallah
tamam sölüyorum oyemek zeytinyağlı yaprak sarmaydı arkadaşlar![]()
evet süper bir duygudur.bende kendime ödül koydum eğer kasım ayı ilk p.tesi günü baskülde kşlomu 60 olarak görürsem kotonda birtane deri ceket beğendim onu alacağım kendime
az sonra ruhumuteslim edicemmm yaprak sarmasımı
Dün sözde aldım tövbe ytarabbimiğreçti attık hepsini
hazır olanlar çok kalın oluyo dimi duygu hiç almadım ama resmini gördüm
aslında sen hamarat kadınsın evde sarabilirsin niye hazırını aldın ki
yaaaaaaaaaaaaaaa cok canım cektı
ben aylardır yemıyorum. usenıyorum yapmıyorum ve yılda bır ıkı kez yemıs oluyorum bır mısafırlıkte. ramazanda ıkı kez yedım mısafırlıkte. sımdı de bulgurlu sevmedıgım ıcın, kendımı kısıtladım bakalım yemeyecegım uzun sure ama benım de kırılma noktam sarma olabılır en cok bu ve su boregındne korkuyorum. su boregı konyada cok meshur ve kaynanam cok guzel yapar. sevıyorum dıye ben gıdınce yapar.
yemek üzerine son yazımı yazıyorum bunuda yazayımda
canım sarmaları bulgur ve pirinç karışık yaparsan içine bol soğan maydonoz bi tane domates rendesi çok azda yağla pişirirsen çok hafif oluyo ben öle yapııyorum hani nefsin körelsin dersen böle deneyebilirsin
pişerken üstünede yağ koymadım eşim değişikliği hiç anlamadı bile ki damak tadı çok iyidir