Pazar menüm ;
Pazar akşam bir uyumuşum, bir buçukta gözümü açtım gece. Tekrar uyuyup, erken uyandım her pazardan farklı olarak. 8’de ayaktaydım. Evde bazı işler hallettim, toz almayı yapmamıştım Cuma günüğ temizlik yaparken. Onu ve başka işlerimi hallettim eşim uyanıncaya kadar.
Bal-limon-sirke ılık su
1 yeşil elma,
1 kiraz sapı çay
Eşim uyanıncaya kadar bunları yaptım.
11,30 da kahvaltı yaptık. Bu sebeple, kahvahltıyı beklerken, 2 ceviz, 2 kuru kayısı yedim.
Kahvaltı:
3 yumurtadan yaptığım bir damla yağ ile maydonuzlu omletı eşimle paylaştım.
3 bardak çok açık şekersiz çay
2 tatlı kaşoğı lor peynir,
1,5 dilim çavdar ekmeği ( ekmeğim okadar kalmıştı )
Az domates-salatalık-roka
2 küçük yeşil biber
Güya tüm işlerimi bitirmiştim, ama nevresimleri yıkadım vs, misafirim kalmıştı geçen hafta. İki odayı yeniden süpürdüm dökülmüş bir şeyler. Mutfak dolaplarını düzenledim, yeşillik yıkadım, buzdolabı düzenleme ve temizleme yaptım, ütülenecekleri ayırdım, 10 parça kadar ütü yaptım, diyetteki yiyeceklerimin korunmasına dair paket değiştir, kap değiştirme, düzenleme vs, çamaşır asma, toplama ve 3 çeşit yemek yaptım akşama kadar. Görünüşte bir şey yapmadım gibi ama akşama kadar ayaktaydım. Yoruldum, üstelik bu işler çok kalori harcatan işler de değil ama evin düzeni ve beslenme düzenim ile ilgili güzel düzenlemeler olduğu için kendimi iyi hissettird,
Öğleden sonra bir baktım hiç su içmemişim. 1,5 lt ılık su içtim akşam yemeğine kadar. Acıkır gibi oldum roka yedim, hayıt tohumu çayı içt,m, 5 badem ve 15 leblebi ile ara öğün yaptım. Yeşil çay içemedim, işyerinde unutmuşum paketimi.
Akşam yemek : kayık model güveçte tavuk sote yaptım, sadece dibini yağladım cok az, tepsi yağlar gibi hatta daha az bir yağ ile. Çok az salça-çok az baharat ve salça ile üstinden az su koydum, kuşbaşı doğranmıi tavuk ve üzerinden 2 yeşil biber ve az domates ile fırında pişirdim.
3 kaşık yemek yedim
3 kaşık tam yağlı yoğurt
6 kaşık tarhana çorba
Akşam da çamarşır astım topladım, köfte hazırladım derken ayakta oldum biraz, tv izledim 2 saat kadar, 500 ml daha su içip suyu 2 lt yaptım, bir çilekli activia yoğurt yedim.
Ve gün bitti.