• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ALINTIDIR....

Örneğin: Günlük 2250 kalori yakıyorsunuz ve o gün 1250 kalori aldınız. 1000 kalori kardasınız. 8 gün böyle yaparak 8000 kalori yakmış ve dolayısıyla 1 kilo vermişsiniz demektir. (8000 kalori = 1 kilo)
aman allahım 8000 kalori=1 kilo mu çok şaşırdım ve daha dikkat edecem
1 kiloyu azımsamamak gerekmiş anladımki

arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim . bende sizinle birlikte kilolarımdan kurtulmak istiyorum bilgilerim 15 . sayfada vermiştim.

ben yeni uyandım akşam arkaaşlarım vardı normalde erken kalkarım :(( uyandığımdanberi 500ml ılık su içtim. başkada bişi yemedim off çok kızıyorum kendime :S
ekledim cnm ama ye olmaz yemeden zaıflanmazz hadi hemen ye birşeyler

sağol canım seninkinide...

şöle benim günde almam gereken kalori 1800 civarı,bu aynı zamanda yaktığım kalori ,yani bu kaloriyi alırsam kilomu korurum ama bundan 500 kalori aşşağı almaya başlarsam kilo vermeye başlarıım olay bu ben 800 kalori aşşağı almayı planlıyorum,egzersiz olarak göbek ve kalça sıkılaştırıcı hareket yapamyı düşünüyorum...

amin ... gayet başarılısınn bravoo

canım listeye benide eklermisin bilgilerim 14 yada 15 inci sayfada ama istersen tekrardan dün ne yediklerimle birlikte yazabilirim

ALINTIDIR....

Örneğin: Günlük 2250 kalori yakıyorsunuz ve o gün 1250 kalori aldınız. 1000 kalori kardasınız. 8 gün böyle yaparak 8000 kalori yakmış ve dolayısıyla 1 kilo vermişsiniz demektir. (8000 kalori = 1 kilo)
8 günde 1 kgg harikaaa
1900 kalori

sınırdan dönmüşüm

:18:

bende 1800 cl valla dün maf ettim kendmi

ohhtüm işim bitti çokşükür oğluşuma kahvaltıda yaptırdımm

evet kızlarr az çok gelenler belli oluyorr tanışalımmı birbirizimi dah yakından tanıyalım ben içtenn sammi bir sohbet hayal ediyorum belli bir süre sonra örneğin işte ayşe nasıl aa fatma gelmedi daha birşeymi varr demek istiyorum hattaa birbirmiz iyice tanıyıp benimsedikten sonraa çekiliş yaparız hediye yollarızz ben 2010 gaziran annelerindeydim ve çok güzel dostluklar kurduk 2011girerken çekilşi yapmıştıkk çok güzledii inş sizlerlede iyi dokstluklar kurarızz

neyse benmi adım duygu mayıs 84 doğumluyum oğlum var 19 aylık adı kuzey izmirde yaşıyorum muhabeciyim normalde ama bebiş olunca işi bıraktım şimdilik evdeyim tüm günmü evdegeçiyorr böyle işte hanımlar

Oh maşallah ne hızlısın canımm işler bile bitmiş,normalde ben kızımı okul yolldıktan sonra uyurdumm amaa bugün yatmadım sabahın 7 sinde elime aldım toz bezini toz almaya ,süpür sil tuvalet yıka balkon derken bu saat olduu,
Bende kendimi tanıtayım arkadaşlarr ,
Ben eda 33 yaşındayım 3 çocuğum var,özge,ayça ve göktuğ isminde
Büyük kızım 5 e küçük 3 e gidiyor oğluşta 1 yaşındaa,
87 kiloyum hamilelikte aldımm
hamile kalmadan önce 57 kiloydum amaaa kızımdan kalan kilolarıı vererek geldim o kiloya amaa 3 ncü doğumm mahvetti benii
eşimm gözü alışınca zayıf halime ver deyip duruyor hergünn,hetraftakii millett aaaaaa ne olmuşsun eda diyorlarr,artık insanlardan kaçar oldumm
Benimde üstüme olacak 1 kıyafetimm varr hiç alasımm yokkk
zayıf halime ait elbiseler dolapta bekliyor benii
biraz tanışalımm burayaa önceden nasıl kilolu olduğum zayıfladığım resimlerimii koymayı düşünüyorumm

yaa işte oyüzden dikkat edelim aldığımız kaloriden fazlanı yAPMAMIZ LAZIMM HİÇ BİRŞEYİ OLMAYAN KOLİDAORDA YÜRÜSÜN YADA MÜZİK AÇIP DANS ETSİN İP ATLASINN

oh maşallah ne hızlısın canımm işler bile bitmiş,normalde ben kızımı okul yolldıktan sonra uyurdumm amaa bugün yatmadım sabahın 7 sinde elime aldım toz bezini toz almaya ,süpür sil tuvalet yıka balkon derken bu saat olduu,
bende kendimi tanıtayım arkadaşlarr ,
ben eda 33 yaşındayım 3 çocuğum var,özge,ayça ve göktuğ isminde
büyük kızım 5 e küçük 3 e gidiyor oğluşta 1 yaşındaa,
87 kiloyum hamilelikte aldımm
hamile kalmadan önce 57 kiloydum amaaa kızımdan kalan kilolarıı vererek geldim o kiloya amaa 3 ncü doğumm mahvetti benii
eşimm gözü alışınca zayıf halime ver deyip duruyor hergünn,hetraftakii millett aaaaaa ne olmuşsun eda diyorlarr,artık insanlardan kaçar oldumm
benimde üstüme olacak 1 kıyafetimm varr hiç alasımm yokkk
zayıf halime ait elbiseler dolapta bekliyor benii
biraz tanışalımm burayaa önceden nasıl kilolu olduğum zayıfladığım resimlerimii koymayı düşünüyorumm

alalh bağışlasın meleklerini ahh hepimiz aynı konudan dertliyizz ama eşinde ayıp etmiş 3 çocuk kolaymı bunlar dopumu çok hafife alıyorlarr benimde 2 parça giysim varr ama almıcam yazın yenilerni alcam 38-40 beden hemde

öleymiş bende araştırınca öğrendim onun için kalori hesabı yapmaya başladım ben tabi sporla desteklersek ben ayda 5-6 kilo gideceğine inanaıyorum...

bende 1850 kalori almışım dün

aslında çoki yi değil ama kötüde değil önemli olan 1850den fazla yakmak gün boyu yaptıığmız aktivite temizlik ev işi spor hatta bilgisayarda yazarken karnınızı attırın boş boş oturmaktan iyidir ben oturduğum yerden göbeğimi zıplatıyorum:)))):33::33:

aslında çoki yi değil ama kötüde değil önemli olan 1850den fazla yakmak gün boyu yaptıığmız aktivite temizlik ev işi spor hatta bilgisayarda yazarken karnınızı attırın boş boş oturmaktan iyidir ben oturduğum yerden göbeğimi zıplatıyorum:)))):33::33:

ben ip atlayayım diye bacağımı acıttım tam 1 ay çektim şimdi korkuyurm ip atlamaya
bacağımı yana açma hareketini yapıyorum bacağımı arkaya atıyorum belimi döndürüyorum mekik çekemiyorum boynum rahatsız
bakşa neler yapabilrim

günaydın kızlar bende dün istediğim gibi yapamadım diyetimi akşam yine tabi bozdum bu arada lahana çorbamı yapamadım yine sebzeler çürümezse bu akşam nasipse diyorum...

dün sabah 2 ince dilim ekmek içinde üçgen peynirle tost..

ara öğün yok arada 7-8 bardak normal çay 1 bardak su 200ml

öğlen bir tabak ıspanak yemeği, 2 dilim kepekli ekmek,küçük tabak salata,bir kase yoğurt

arada 1 portakal,2ince dilim ekmek ve üçgen peynirli tost..

7-8 bardak çay,1 türk kahvesi,1 un kurabiyesi,500ml su

akşam: kıymalı yumurta birtabak+4 dilim ekmek , salata

arada 3-4 mandalin,1 portakal,1 dilim ıslak kek ,2 adet haribo şeker

not: gün boyu içtiğim çay ve kahvelerde şeker yok ama yatmadan kek ve haribodan aldım bol şekeri Allahım affetsin..

bugün sabah 2 dilim masum tost ekmeğimi hazırladımki tam, ofise bir geldim elemanın biri evden bazlama getirmiş tereyağlı kaşarlı valla bir poğaçadan biraz büyük yedim... şimdilik bukadar...
Öğleden sonraki arada ekmek ve akşam ki 2 ekmeğiniz fazla olmuşş yoksa çok güzel yapmışsınn
ben daha önce kaşık hesapıyla verdimm kilolarımıı arada lahana çorbası diyetide yaptımm
2 haftada bir lapa diyeti yapardıkk yarışmadakii arkadaşlarla gurup olarak

evet kötü değil ama az iyi de değil biraz azaltalımm kalorileri ve aktivitelermizi çoğaltalımm diyelim 1000 kalori aldık 1100 kalori yakalım gün boyunca bir çoki ş yapıyorum temizlik bualşık çamaşır yemek hatta ben bilg başında göbeğimi attırıyorum ordan bile 1-2 kalori yakayım diyee:)) bir dahamı asla kilo almıcam

ben ip atlayayım diye bacağımı acıttım tam 1 ay çektim şimdi korkuyurm ip atlamaya
bacağımı yana açma hareketini yapıyorum bacağımı arkaya atıyorum belimi döndürüyorum mekik çekemiyorum boynum rahatsız
bakşa neler yapabilrim

dans et yarım mekik çek oklavı arkana koy iki yan kolarınla bir sağa bir solaa yap yan kasların içinn

öğleden sonraki arada ekmek ve akşam ki 2 ekmeğiniz fazla olmuşş yoksa çok güzel yapmışsınn
ben daha önce kaşık hesapıyla verdimm kilolarımıı arada lahana çorbası diyetide yaptımm
2 haftada bir lapa diyeti yapardıkk yarışmadakii arkadaşlarla gurup olarak

regl dönemim gelince pirinç lapası diyetni yapam 2 günn mutlakaa

Selam Herkese,
Sabahtan beri aklımdasınız ha açtım ha açayımd erken işleri anca toparladım rahat rahat girdim..Ögle paydosuanda az kaldı zaten.
Maşallah maşallah kilo vermek isteyen herkese azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz..Dün akşam sebzemi salatamı yedim yatmadan elma yedim öncesindede süt içtim..Sabah 2 dilim etimek,domates ve peynir zeytin yedim yeşil çay ile birlikte..Bugün ara ögün yapmadım..Bu saate kadra 3 yeşil çay ve yarım lt su içebildim..Ögleden sonra 1,5 lt daha su içmem gerek...Birazn ögle yemeğimi yiyeceğim sebze yogurt ve yeşillikle...Akşama et yemegi yiyeceğim...Böyle işte..İnatla tartılmıyorum..C.tesiye kadar...

Evet güzel zayıflama arkadaşlarımm ben oğlumu uyutayım ona öğle yemeği hazırlayım geliyorum hadi sularınızı içinnn görüyorum burdann:21::21:

arkadaşlar benim birde bi önerim var ne dersiniz şimdi dünkü tüm gün ne yediğimzi yazıyoruz ya internette kalori hesaplıyıcısı var ortalama üç aşa beş yukarı tüm gün çok kalori almışsınız hesaplasak mesel şunu bunuyedik diye tüm yazdıığmızda en alta toplamda ortalam şu kadar kalori almıışm diye yazsanızzz süper olmazmıı

birde egzersiz yapıyorsunuz dimi

çok iyi olurrr bende bakayımm ne kadar yemişimm
dün yazmıştımm ben neler yediğimi geçmişte kaldı
spor olarakta benn hergün akşam üzeri yürüyüşe çıkmayı düşünüyorumm
birde evde ip atlamayıı

kk nın spor bolumunde de guzel evde yapılabilecek sporlardan bahsediliyor ben daha once slim in 6 diye video indirmiştim kk dada yapanlar var bir kac bolumden olusuyor kalca basen için ayrı gobek alt karın için ayrı cok etkili yanlız ilk 1 hafta işkence gibi oluyor cunku yaptıgınız gunun ertesi gun hareket etmek zorlasıyor heryeriniz et kesmıs oluyor ama cok etkılı birde pilatese benzer pilatesin atası denılen egzersiz var indirebilirsenız top vs alet kullanılmıyor bunda aletler masa ve sandalye adı callenetics 21 gun yapılıyor tekrarlayabişlirsinizde istediğiniz zaman cok etkili buda

Back
X