- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
duyfercim benide ekle canım 80kiloyum şuan hedefim 64kg...
cnm aynı tablodaki gibi bilgilerni yazarsan sevinirimm ben oraya ekleyimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duyfercim benide ekle canım 80kiloyum şuan hedefim 64kg...
yenı topıgın hayırlı olsun canım.. benıde ekle valla ben 27 yasında 2 cocuk annesı 70 kılo 160 boyunda esınden cok laf yemıs bır bayanım ... neler yaptıgımızı paylasacgız galıba demı canım...
Duyfer canım benide listeye eklermisin.73 kiloyum 30.12.den bu yana ilginç tartımı bozuk acaba anlamadım...Yemem içmem aynı giden kilo yok.Hedef 55 tatlım..
selam duyfer bende geldim burayada orayada yazabilirim önemli olan zayıflamak ve arkadaşlıklar benim için..sayfan hayırlı olsun bu arada inşallah kilo vermemizede vesile olur:)
kıyamam yaa sana zaten bu koşuşturma spor gib geliyor zaten ben de işi bıraktım doğumdan sonra ama iyiolsaydı işim bırakmazdımm domatesli tavuk nasıl bireşy tarif etsenee cnmm oo süper şeyler var sende çokmemnun oldumm
canım başlıklara göree yazarsan sevinirim ben direk kopyalıp yapıştırcam çünkü
tugkay2000
baslangıc 73
gecenhafta 71
buhafta 70
bu hafta gıden kg 1 kg
toplamda 3 kılo
oldu sanırım..
Canım bende işimden memnun kalmasam hemen işi bırakırıdm ama memnumun iyi yani..Vallahi koşturmaca altını degğitir yemek yedi ryıka uyut derken ortalıgı topla nasıl vakit geçiyor anlamıyorum...Ben diyetteyim ama doktorum dediki bunu diyet olarak düşünme ömür boyu yapabileceğin beslenme şekli olarak düşün dedi..O yüzden ben sebze et ne varsa yiyorum..Biraz dikkat gerekiyor..Sık sık yemeklerinin hazır olması gerek...Çocukalrla biraz iş zorlaşıyor..Sebze çeşitlerin dolapta hep hazır dursun bunu huy edin bence yorucu ama yapcak bişey yok..sıvı yag katıyorum yemeklerime tatlım...tuz katmıyorum..Mesela öglen sana peynir ye demiştim et yerine yedin mi? eger yediysen bugünkü et hakkını doldurdun..Akşama sebze yok ise kabagı rendele sıvı yagda kavur süzme yogurtla ye al sana sebze..
Domatesli tavuk basit yemek yani kuşbaşı tavukları haşalıyorum eşime bezelye yemegi yapıyorum bir kısmıylada kendime yagda kavurup üzerine domotes sosu döküyorum ve pul biber karabiber vs...işt ebana et yemegi..haşlanmış Ayyy çok yazdım yine...........
İnşallah olur..
Sarıcivciv
Boy 1.61
Geçen hafta 73
Bu hafta 73
Bu hafta giden kilo 0
Hedef 55
Toplam 0
canım senide yaptım yalnız hedef kg belirtmemişsin ? işaretikoydum bir ara söylede yazayım
hedefım 60 kılo boyumda 160 yarısmacı arkadaslara basarılar![]()
selam canim topigin hayirli olsun,bende dünden beri bes günde bes kilo verme ietini yapiyorum tabi yürüyùste yapiyorum,topigi görùnce baliklama daldim,birlikte zayiflamak,ve paylasimlarda bulunmak daha iyi olur benim icin,biraz hizli bir dietle basladim dogum yapali 3 ay oldu,kizimi zar zor 3 ay emzirebildim,emzirmek icinde ha babam yedim sùt olsun diye,yinede sütüm fiskirmadi,kizimin agzinda mantar cikincada hepten birakti,sütümde yok demieek kadar azaldi,neyse 98 le doguma gittim,su an ki kilom 85.dünden beride dedigim dieti yapiyorum bolsu ve yesil cay esliginde,benide araniza alirsaniz ve listeye eklerseniz cok memnun olurum
sanada başarılar tatlım :))) he yo heyoo
Benimde boyum 161 dogumdan önce 60 kiloydum....yinede kilo duruyordum basenlerim var popom var(
o yüzden hedef önce 55 sonra aşagıya inmek..inşallah başarırız..
hoşgeldin cnm aramızaa alalh bağışlasın bebeğiniselam canim topigin hayirli olsun,bende dünden beri bes günde bes kilo verme ietini yapiyorum tabi yürüyùste yapiyorum,topigi görùnce baliklama daldim,birlikte zayiflamak,ve paylasimlarda bulunmak daha iyi olur benim icin,biraz hizli bir dietle basladim dogum yapali 3 ay oldu,kizimi zar zor 3 ay emzirebildim,emzirmek icinde ha babam yedim sùt olsun diye,yinede sütüm fiskirmadi,kizimin agzinda mantar cikincada hepten birakti,sütümde yok demieek kadar azaldi,neyse 98 le doguma gittim,su an ki kilom 85.dünden beride dedigim dieti yapiyorum bolsu ve yesil cay esliginde,benide araniza alirsaniz ve listeye eklerseniz cok memnun olurum