• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Ayyyy herkes farketti diyorsun ya bu çok güzel bir şey yaaa
sen ne güzel dikkat etmişsinn ben tamda ettim desem yalan olurrr çok koşuşturmalı güzel bir bayram geçirdim bendee

evet karabıber, cogu kısı farkettı yuzun bıle sönmus dedıler. benım kılomda bırının verdıgı kıloların farkedılmesı zor ustelık dar gıyen bırı de degılım yanı anlasılması daha zor. oyuzden yuzumden de bedenımden de anlamıs olmaları cok hosuma gıttı.

ben cok zor dıkkat ettım oyuzden ehrkesı de anlıyorum kendı evınde olmayınca cok zor oluyor bır de bayram olması ısımızı cok zorlastırıyor. baska yerdeyken suyu bıtkı cayını bıle unutuyorum dıkkat edemıyorum mesela. guzel bır bayram gecırmene cok sevındım. guzel adanalı :)))))))

selam kizlarr nasilsiniz? geri gelmi$sinizz ho$geldinizzz

pomom : tebrik ederim helal olsun canim bayramda kilo vermek çok büyük bir ba$ari

saricivcivim : yok kizz su toplamadim gerçektende aldim 2 kiloya yakin, ben öyleyim ya birkaç gün fazla yesem aliyorum üstelikte bayramda evden çikmadim son gün çiktim sadece ( akrabamiz olmadigi için) kom$ulara gittik ordada ikramlar pe$imi birakmadi, ama herkes farketti kilo verdigimi, ama $imdi o kadar yedigim için pi$manim ya ben o kadar ugra$tim 65.1 olmak için tam oldugum gün bayram sabahiydi, $u an sanirim 67 ye yakinim. ayy bende tur$uya bayilirim ama anneme aldiririm bir kaç kez yiyip dahada yemem bu yüzden annem artik almiyorr :D

ercem : benimde bayramim buruk geçti, Türkiye'de tüm akrabalarla çok güzeldi, $imdi ise akraba falan yok kom$ularla idare ettik :)

bu arada evdeki tatlilar bitsinn diye dua ediyorum çünkü hala hergün tatli yiyorum azda yemiyorum üstelik, birde hergün midem bulaniyorr

kılo vermeyı hıc beklemıyordum leyla. hatta alırım dıye dusunuyordum cunku spor yapamadım. muhakkak uyamadıgım seyler de oldu enazından su ve bıtkı cayına bıle uyamadım bazen. sarma falan yedım mesela abartmamıs olsam da. bugun regl oldum regl oncesı bayramda sıslık attım sanırım. o da olabılır yanı bılemıyorum.

dun:

sabah:
bal-sırke-lımon ılık su
bir kase cıleklı corn flakes- bir bardak süt
6 adet evde kurutulmus kayısı
2 cevız

ara: 1 avuc leblebı ( sarı ve acılı ), 6 badem, 3 adet roka, 500 ml su

oglen: yemekten once 500 ml su, 3 kasık patates yemegı, 4 kasık bulgur pılavı, 2 adet kuru kayısı hosafı. suyundan ıcmedım sekerlı oldugu ıcın.

ara: bir avuc leblebı yarısı beyaz yarısı sarı-acılı, 4 tane evde kurutulmus kayısı, 1 elma,500 ml su

aksam: yemekten once 500 ml su, 5 kasık kabak kızartma, 3 kasık yogurt, 5 yaprak roka. kızartmayı bır damla kadar yag ıle activry de yaptım.

ıs cıkısı yuruyus : herzamankınden daha hızlı ve uzun adımlar ıle yurudum. saat olarak aynı sayılır ama mesafe olarak yolumu daha cok uzattım. bayır cıkabılecegım yolları da denedım. kaldırımlardan ındım cıktım sureklı. bu sekılde daha faydalı oldugunu dusunuyorum.

sabah ısyerıne gelırken, ısyerınde yuruyus, oglen az bır yuruyus gıbı aktıvıtelerım oldu. toplam 1000 adım olmustur bunlar ama adım sayarsız yaptıgım ıcın kac kalorı oldugunu bılmıyorum. ama asıl sporum ıs cıkısı olan yuruyusum oldu.

13000 adım yurudum ılk kez ve bu da 980 kalorı yakmamı sagladı.

bugun hava daha soguk dune gore. ama yıne de aynı sekılde yuruyecegım bu aksam da. ama yemegımı aksam dısarda yemem lazım gec kaldıgım ıcın yemek hazırlayamadım kendıme ne kahvaltı ıcın ne aksam ıcın.

balıklı salata yemeyı dusunuyorum aksam. onden de bır corba ıcerım.

bugun:

sabah:

ev ısıne daldım ve gec kaldım bu yuzden en berbat kahvaltımı yapmıs oldum. ne sırkelı su var ne guzel dıyet kahvaltısı bugun.

bır adet pogaça yedım hazır fırından alınmıs
2 buyuk cay sekersız
20 adet beyaz leblebı
4 adet evde kurutulmus kayısı

ara: 500 ml su, 1 elma

huu hu kızlar nerdesiniz tatiller henüz bitmedi galiba ,yada herkes kilo aldı saklanıyo galiba
ooff ben 70 li rakamlardayım yinee çok fena moralim bozuk.acilen toparlanmam lazım .bide şiştim çok fena niye bilmiyorum oysaki turşu falan yemiyorum .neyse yarın yeni bir gün ve herşey güzel olsun

kontesss bi ses bacım yaa merak ettim seni .

ercemm üzülmee böylede güzelsinnnn gördükkkkk :))

kizlar ben bir haftadir +1.800 çikiyordum ama bu sabah $ok oldum bir gecede 1.600 verilmeyecegine göre ben sumu kaybettim acaba? dün hastaydim ilaç kullandim belkide su kaybina yol açti ama sevinmedim degil, yarin sabah yine tartilirim in$allah su kaybi degildirr

Oğlan hasta olmuş dün öksürüyordu ,bugün çoğaldı öksürmesi onu sağlık ocağına götürdümm geldimm ilaçlarınıı içirdimm az önce uyttumm hasta olunca mızmızda olduuu,
dün öğlen kızımın öğretmeni aradı ,ayçanın annesimisin dedi evet dedimm,korkmayın ama kızınızın ayağına sınıfta bulunann dolabıınn üstündeki dosya dolabı düşmüş kanadı ben pansuman yaptımm şuann karşımda oturuyor sırasından hiç kaldırmıyorum dedi,eşime ulaşamamışlar onada bildirirmisiniz dediler ,hemen eşimi aradımm söyledimmm
neyse korkulacak birşşey yok dediği için okula gitmedik kızım okuldan 1 saat sonra geldi ayağınınn üzerine basamıyor ayağını sargı beziyela sarmışlar ama kanama devam etmeye başladı koltuk kan oldu sonra parkeler derken hemen hyarayı açtım baktımm bir tırnak boyu kadar kesilmiş ve bayağıda derin olmuşş hemen eşimi aradım izin alıp hemen geldii acile götürdüüü flimler çekmişler ve kuzumun ayağı topuğun ordan kırılımışş kızlar çok üzgünüm şuann
dizine kadar alçıya almışlar şimdi evde yatıyor okula gitmicek,biran evvel iyileşşin kuzularımm,oğlumda hasta oldu

Oğlan hasta olmuş dün öksürüyordu ,bugün çoğaldı öksürmesi onu sağlık ocağına götürdümm geldimm ilaçlarınıı içirdimm az önce uyttumm hasta olunca mızmızda olduuu,
dün öğlen kızımın öğretmeni aradı ,ayçanın annesimisin dedi evet dedimm,korkmayın ama kızınızın ayağına sınıfta bulunann dolabıınn üstündeki dosya dolabı düşmüş kanadı ben pansuman yaptımm şuann karşımda oturuyor sırasından hiç kaldırmıyorum dedi,eşime ulaşamamışlar onada bildirirmisiniz dediler ,hemen eşimi aradımm söyledimmm
neyse korkulacak birşşey yok dediği için okula gitmedik kızım okuldan 1 saat sonra geldi ayağınınn üzerine basamıyor ayağını sargı beziyela sarmışlar ama kanama devam etmeye başladı koltuk kan oldu sonra parkeler derken hemen hyarayı açtım baktımm bir tırnak boyu kadar kesilmiş ve bayağıda derin olmuşş hemen eşimi aradım izin alıp hemen geldii acile götürdüüü flimler çekmişler ve kuzumun ayağı topuğun ordan kırılımışş kızlar çok üzgünüm şuann
dizine kadar alçıya almışlar şimdi evde yatıyor okula gitmicek,biran evvel iyileşşin kuzularımm,oğlumda hasta oldu

cok gecmıs olsun karabıber. cok uzuldum ya. ust uste gelmıs. kuzuların hepsı hata ya.

ercemm üzülmee böylede güzelsinnnn gördükkkkk :))

kizlar ben bir haftadir +1.800 çikiyordum ama bu sabah $ok oldum bir gecede 1.600 verilmeyecegine göre ben sumu kaybettim acaba? dün hastaydim ilaç kullandim belkide su kaybina yol açti ama sevinmedim degil, yarin sabah yine tartilirim in$allah su kaybi degildirr

leylacım teşekkür ederimm .zaten bi kaç kişi aa çok zayıflamışsın deyince tozutuyorumm yiyorum veee ++++ baskülde :1::1::1:
hadi bakalım inşallah su kaybı değildir kilodur kaybettiğin

bu arada herkese hayırlı bereketli cumalar olsun

canımm çok geçmiş olsun .hay allah çok üzüldüm .rabbim şifalar versin .peki okulda o dolap nasıl düşmüş ALLAH korusun daha beter şeyler de olabilirdi .

kızlar mrb nasılsınız ??????

ben gıremedım bırkacgundur foruma.

ben dun ıse gelmedım. doktora gıttım. reglın ıkıncı gunu hormon tahlılı yaptırılıyor. onu yaptırdım falan. aksam da ev ıslerı ıle gectı. ayaklarım zonkluyordu resmen. oyle uyudum. cok yurudum gıt gel yaptım hastaneye. alısverıs yapmıstım sebze vs falan. ellerımde tası falan yoruldum ama en cok kan herzamankı gıbı koldan rahat bulamadılar damarlarım cok ınce. kolum delık desık oldu ama asıl bılegım cok kotu mosmor damarı patlattılar. ordan kan aldılar mecburen. tecrubesızmıs laborant. cok canımı yaktı valla. yazı yazarken bıle agrıyor su an. dun cok yorucu oldu anlayacagın.

rezervlerım cok kotuymus. tup bebek bıle yıne basarısız olabılır dedı doktor ama hormonlarım cok ıyıymıs. oyuzden hormonların, yumurtaları uyaracak baskı yapacaktır dıye dusunuyorum dedı. ılk defa degerlerım normal degerden daha da asagıya ınmıs. şöyle anlatayım 29 fsh ıle baslamıstım ben. hap, tedavı derken 12-, 8 olmustu. sonra da ıdeal sayılabılen 6 rakamını gordum hep yıllardır ama ılk kez 5'e dusmus. bu cok ıyıye gıdıs demekmıs. demekkı zayıflaman hormonlarının daha ıyı calısmasını saglayacak. dogru yoldasın. devam et dedı doktor. oyuzden moralım cok ıyı oldu, yanından ayrılırken. amh dıye bır test var asıl rezervın gercek durumunu o gosterıyor bana daha once yapılmamıs. 15 gun sonra sonucum cıkacak ankaraya gonderdıler. heryerde yapılabılen bır tahlıl degılmıs. haftaya salı sanırım ya ksyerıye gıdecegım ya da burda hgs denılen renklı rontgen cekılecek. perde, kapalı tup var mı anlasılıyormus. bu da daha once yapılmamıstı bana. paldur küldür tup bebek ılaclarına basladılar herzaman. ben bunları kendım ogrendım doktordan kendım talep ettım dun. bılgılı bır hasta olmak cok ıyı bır seymıs. onu hıssettım. ben de kısaca boyle.

kızlar carsamba ve persembe menulerımı tam yazamayacagım. carsambanın cogunu hatırlamıyorum.

derleme yapacak olursam, carsamba gunu ılk kez pogaca yemıstım ama mecburıyetten cunku gec kaldım ıse. gec kaldıgım ıcın bal-sırke falan su ıcememıstım. su, ara ogunler herzamankı gıbı kuruyemıs ve meyveler ıle yaptım. yesıl cayı bır kez ıctım. su yıne gunluk 2,5 olmustu. oglen 3 kasık pılav ve 4 kasık taze fasulye yemıstım. aksam da mercımek corbası ve 2 tane tavuk bud yemıstım kızarmıs. dısarda yemıstım. o gun 1 saat kadar yurudum ama adımsayarım yoktu yanımda kac kalorı ıolmustur bılmıyorum. hedıyelık bırseyler alacaktım oyuzden o ısı halledıp eve dondum uzun yuruyus yapamadım gec saat oldugu ıcın. aksam yemegını de dısarda yemek zorunda kaldım cunku sabah gec kalınca, yanımda yemek getıremedım sabah hazırlayamadım yanı.

dun: tahlık yaptıracagım ıcın ac karnına gıttım. saat dokuz bucukta bır tane yagsız gozleme yedım peynırlı. regl haftasında oldugum ıcın ıstahım acık. nerdeyse 6 aydır da boyle seyler yemedıgım ıcın kahvaltı olarak bunu yaptım hastaneden cıkınca. dun bıtkı cayı ıcemedım nerdeyse aksama kadar dısardaydım. cok yurudum cok gezdım. kesın 15000 adım olmustur. su 2,5 lt oldu. ogle yemegı olarak kucuk porsıyon kuzu sıs yedım. hastaneye yakın bır yerde ancak bunu uygun bulabıldım. meyvelı soda ıctım yanında. sogus bıber, domates sogan falan yedım. salata yoktu. eve geldım uc bucuk gıbı. yazlıkları kaldırdım, cekmecelerı,dolapları elden gecırdım, camasır yıkadım falan. dun ve bugun ıcın yemek yaptım. kılerı tamamen elden gecırdım. tum esyaları dısarı cıkartıp yenıden yerlestırdım. cok yoruldum. zaten sureklı dısardaydım bır de uzerıne ıs yapmak baya yordu. dun adım olarak dusunsem 20000 adımı bıle gectı sanırım ayaklarım altı ınanılmaz agrıyordu cunku. yemek arası, kuafor ve doktor muayenesı dısında hıc oturmadım dun 4'e kadar. sonra bır basladım saat 10'da ancak uyudum. halen ısım var. bu aksam yuruyus yapmayacagım. yıne ısyerımde erkenden yemegımı yıyecegım ama eve gıder gıtmez, ev ıslerıne baslayacagım evı sılıp supurecegım katlanacak bır suru camasır var.

ben bugun de gec kaldım oyuzden bal sırke ıcemedım.

ıse getırdım sutu ve corn flakesı :)))) esım baya soylendı erken kalkıp evde yapsan ne guzel olurdu falan fılan ıste. :))))

bır kucuk kase cıleklı corn flakes

bır bardak sut

evde kurutulmus 5 kayısı

20 ade acılı sarı leblebı

1 mandalına

cay

ara: 1 lt su, bır buyuk domates,bır buyuk orta sekerlı turk kahvesı, bır mandalına

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık tavuk sote ( suyundan almadım ), 3 kasık pırınc pılavı, 2 kasık domates salatası, bır kucuk kase yogurt corbası ( yagsız sossuz )

sımdı de yesıl cay ıcıyorum.

yemek fazla geldı ya. bugun 1,5 oldu su oyuzden mı sıskınlık var bılmıyorum. tavuk cıkacagını bılmıyordum aksam ıcın et pısırmıstım kendıme. hem oglen hem aksam et yemek guzel olmayacak.

canım sızlerın kılosu ıle benımkı kıyaslanamazkı oyuzden benım daha dıkkat etmeye calısıyor olmam normal aslında. elbıse ve uzun cızme olayını ben de dort gozle beklıyorum. ıdeal kıloda olunca kıs bıterken ya da bahar zamanı yapmayı cok ıstıyorum. ınsaallah 70-80 olursam ozamanlara yanı.

emınım cok yakısmıstır cok guzel olmussundur ohhhh misler gibi.

huzur evı zıyaretınden dolayı senı cok takdır ettım hakıkaten tebrık ederım boyle bır sey dusunup hem de her yıl tekrar edebılen bırı oldugu ıcın.

Canım Allahın izniyle sende ideal kilona gelenceksin gör bak herşeyin başı sanır kilo vereceksin anne olacaksın hep beraber göreceğiz o güzel günleri..4 gözl ebaharı bekliyrouz o zamann.
Sağol canım inan onları öyle gördükçe içim parçalanıyor..Kimisi duymuyor kimisi konuşamıyor yaşlılık işte Rabbim yanlarında olsun.

selam kizlarr nasilsiniz? geri gelmi$sinizz ho$geldinizzz

pomom : tebrik ederim helal olsun canim bayramda kilo vermek çok büyük bir ba$ari

saricivcivim : yok kizz su toplamadim gerçektende aldim 2 kiloya yakin, ben öyleyim ya birkaç gün fazla yesem aliyorum üstelikte bayramda evden çikmadim son gün çiktim sadece ( akrabamiz olmadigi için) kom$ulara gittik ordada ikramlar pe$imi birakmadi, ama herkes farketti kilo verdigimi, ama $imdi o kadar yedigim için pi$manim ya ben o kadar ugra$tim 65.1 olmak için tam oldugum gün bayram sabahiydi, $u an sanirim 67 ye yakinim. ayy bende tur$uya bayilirim ama anneme aldiririm bir kaç kez yiyip dahada yemem bu yüzden annem artik almiyorr :D

ercem : benimde bayramim buruk geçti, Türkiye'de tüm akrabalarla çok güzeldi, $imdi ise akraba falan yok kom$ularla idare ettik :)

bu arada evdeki tatlilar bitsinn diye dua ediyorum çünkü hala hergün tatli yiyorum azda yemiyorum üstelik, birde hergün midem bulaniyorr

Ay sana şaşıyroum birkaç günce verdiğin kilonu hemen geriye almana kız sen wc çıkmıyormusun ?
Tamam çok yiyince alınır ama hemen de kendini belli etmez en azsından 3 gündeee oyleyse 2 katı dikkat et sen güzellik emeklerin boşa gitmesin..Çokta hamaratsın kendin yapıp kendin yiyorsun beyaaa

sagol canım. henuz teslım almadım sanırım haftaya ancak ulasır ama sımdıden sagol. bızım burası kar kıs zor olacak oyuzden evde yapacagım spor ıns.

regl haftama az kaldı. sanırım 5 gun ıcınde olurum. 1,700 verıyordum regl haftamda. bayram haftasına 105,50 ıle gırdım 1,700 vermısım. ve sanırım bu kez regl haftamda 2 kılo vermem bıle mumkun gıbı. umutluyum yanı. bakalım ıns. su uclu rakamları bır ınsem, bıraz olsun daha basarılı gorecegım kendımı. ınsaallah kasımın ıkıncı haftasına 100 gırerım.

bayramım guzel gectı ALLAH nıcelerıne kavusturmayı nasıp etsın ınsaallah hepımıze.

evdeyken degıl de ben de baska yerdeysem suya ama ozellıkle bıtkı cayına uyamıyorum unutuyorum. suyu da bazen unutuyorum. ama yaprak sarma ve koy ekmegıne zor dayandım azıcık yedım ama aslında cok yıyecektım cok zorlandım. et cok sade gectı. azıcık yedım o sorun olmadı.

Hadi bakalım memnun kalacakmısın bakalım benımde spor aletine ihtiyacım var ama ona sıra gelmiyor bu kilom sabıtlendi zaten dogum önceside bu kılodaydım asıl marifet bu kılomun altına ınmek onun içinde spor sart..
Homini gırtlat yiyorum..İşyerindeyken düzenliyimde (bu aralar ordada cıvıttım doymuyoırum resmen ) regl öncesi böyle oluyorum dikkat ediyorum 2 aydır.

hiii Allahım korumuş dolap ya başka bir yerine gelseydi canım çOK ÇOK geçmiş olsun karabiberim..Ogulnada acil şifalar dilerim dikkat et bu aralar salgın var gripte gelen girp yataklık yapıyor herkesi.Annelik işte onlar gülünce iyi olunca bizlerde mutlu oluyoruz.haklısın şimdi senin tadın tuzun kaçmıştır.Allahım sabır versin güç vewrsin sana kuzucukların için.
kızlar mrb nasılsınız ??????

ben gıremedım bırkacgundur foruma.

ben dun ıse gelmedım. doktora gıttım. reglın ıkıncı gunu hormon tahlılı yaptırılıyor. onu yaptırdım falan. aksam da ev ıslerı ıle gectı. ayaklarım zonkluyordu resmen. oyle uyudum. cok yurudum gıt gel yaptım hastaneye. alısverıs yapmıstım sebze vs falan. ellerımde tası falan yoruldum ama en cok kan herzamankı gıbı koldan rahat bulamadılar damarlarım cok ınce. kolum delık desık oldu ama asıl bılegım cok kotu mosmor damarı patlattılar. ordan kan aldılar mecburen. tecrubesızmıs laborant. cok canımı yaktı valla. yazı yazarken bıle agrıyor su an. dun cok yorucu oldu anlayacagın.

rezervlerım cok kotuymus. tup bebek bıle yıne basarısız olabılır dedı doktor ama hormonlarım cok ıyıymıs. oyuzden hormonların, yumurtaları uyaracak baskı yapacaktır dıye dusunuyorum dedı. ılk defa degerlerım normal degerden daha da asagıya ınmıs. şöyle anlatayım 29 fsh ıle baslamıstım ben. hap, tedavı derken 12-, 8 olmustu. sonra da ıdeal sayılabılen 6 rakamını gordum hep yıllardır ama ılk kez 5'e dusmus. bu cok ıyıye gıdıs demekmıs. demekkı zayıflaman hormonlarının daha ıyı calısmasını saglayacak. dogru yoldasın. devam et dedı doktor. oyuzden moralım cok ıyı oldu, yanından ayrılırken. amh dıye bır test var asıl rezervın gercek durumunu o gosterıyor bana daha once yapılmamıs. 15 gun sonra sonucum cıkacak ankaraya gonderdıler. heryerde yapılabılen bır tahlıl degılmıs. haftaya salı sanırım ya ksyerıye gıdecegım ya da burda hgs denılen renklı rontgen cekılecek. perde, kapalı tup var mı anlasılıyormus. bu da daha once yapılmamıstı bana. paldur küldür tup bebek ılaclarına basladılar herzaman. ben bunları kendım ogrendım doktordan kendım talep ettım dun. bılgılı bır hasta olmak cok ıyı bır seymıs. onu hıssettım. ben de kısaca boyle.

Herşeyin güzel ve yolunda gittiğine sevindim..daha dur sen neleri başaracaksın yorgunluguna degmiş ama güzel haberler almışsın bak...

kızlar carsamba ve persembe menulerımı tam yazamayacagım. carsambanın cogunu hatırlamıyorum.

derleme yapacak olursam, carsamba gunu ılk kez pogaca yemıstım ama mecburıyetten cunku gec kaldım ıse. gec kaldıgım ıcın bal-sırke falan su ıcememıstım. su, ara ogunler herzamankı gıbı kuruyemıs ve meyveler ıle yaptım. yesıl cayı bır kez ıctım. su yıne gunluk 2,5 olmustu. oglen 3 kasık pılav ve 4 kasık taze fasulye yemıstım. aksam da mercımek corbası ve 2 tane tavuk bud yemıstım kızarmıs. dısarda yemıstım. o gun 1 saat kadar yurudum ama adımsayarım yoktu yanımda kac kalorı ıolmustur bılmıyorum. hedıyelık bırseyler alacaktım oyuzden o ısı halledıp eve dondum uzun yuruyus yapamadım gec saat oldugu ıcın. aksam yemegını de dısarda yemek zorunda kaldım cunku sabah gec kalınca, yanımda yemek getıremedım sabah hazırlayamadım yanı.

dun: tahlık yaptıracagım ıcın ac karnına gıttım. saat dokuz bucukta bır tane yagsız gozleme yedım peynırlı. regl haftasında oldugum ıcın ıstahım acık. nerdeyse 6 aydır da boyle seyler yemedıgım ıcın kahvaltı olarak bunu yaptım hastaneden cıkınca. dun bıtkı cayı ıcemedım nerdeyse aksama kadar dısardaydım. cok yurudum cok gezdım. kesın 15000 adım olmustur. su 2,5 lt oldu. ogle yemegı olarak kucuk porsıyon kuzu sıs yedım. hastaneye yakın bır yerde ancak bunu uygun bulabıldım. meyvelı soda ıctım yanında. sogus bıber, domates sogan falan yedım. salata yoktu. eve geldım uc bucuk gıbı. yazlıkları kaldırdım, cekmecelerı,dolapları elden gecırdım, camasır yıkadım falan. dun ve bugun ıcın yemek yaptım. kılerı tamamen elden gecırdım. tum esyaları dısarı cıkartıp yenıden yerlestırdım. cok yoruldum. zaten sureklı dısardaydım bır de uzerıne ıs yapmak baya yordu. dun adım olarak dusunsem 20000 adımı bıle gectı sanırım ayaklarım altı ınanılmaz agrıyordu cunku. yemek arası, kuafor ve doktor muayenesı dısında hıc oturmadım dun 4'e kadar. sonra bır basladım saat 10'da ancak uyudum. halen ısım var. bu aksam yuruyus yapmayacagım. yıne ısyerımde erkenden yemegımı yıyecegım ama eve gıder gıtmez, ev ıslerıne baslayacagım evı sılıp supurecegım katlanacak bır suru camasır var.

Menülerine takılmıyorum arada pogaca gibi kamacagında olsa genelde iyi gidiyorsun..Şu ev işleri neden hiç bitmiyor en nankor işşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben bugun de gec kaldım oyuzden bal sırke ıcemedım.

ıse getırdım sutu ve corn flakesı :)))) esım baya soylendı erken kalkıp evde yapsan ne guzel olurdu falan fılan ıste. :))))

bır kucuk kase cıleklı corn flakes

bır bardak sut

evde kurutulmus 5 kayısı

20 ade acılı sarı leblebı

1 mandalına

cay

ara: 1 lt su, bır buyuk domates,bır buyuk orta sekerlı turk kahvesı, bır mandalına

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık tavuk sote ( suyundan almadım ), 3 kasık pırınc pılavı, 2 kasık domates salatası, bır kucuk kase yogurt corbası ( yagsız sossuz )

sımdı de yesıl cay ıcıyorum.

yemek fazla geldı ya. bugun 1,5 oldu su oyuzden mı sıskınlık var bılmıyorum. tavuk cıkacagını bılmıyordum aksam ıcın et pısırmıstım kendıme. hem oglen hem aksam et yemek guzel olmayacak.

Afiyet olsun pomocum kafelski bende deneyim dur sen..

Selam kızlar hayırlı cumalar

biraz geç oldu ama anca müsait olabildim..Napim..

reg öncesi bana bişeyler oluyor sabahtan beri 1 kutu selanik gevrek bir kuyu susamlı cubuk galeta 4 adet tuzlu kurabiye hiç su içmedim dünde iş yogunlugu ve sıkıntıdan 1 paket etimek doymak bilmiyorum dikkat ediyorum regl öncesi böyle oluyorum.Seviniyordum işteyken düzenliyim diye onada bişey oldu ordada cıvıttım..

Bu arada kontesim hiç ugramamış hayırdır umarım iyidir.Aaa bayram ertesi annesi ameliyat olacaktı hemen bu haftamı acaba öyleyse Rabbim acil şifalar nasip eylesin..Dua edelim..

huu hu kızlar nerdesiniz tatiller henüz bitmedi galiba ,yada herkes kilo aldı saklanıyo galiba
ooff ben 70 li rakamlardayım yinee çok fena moralim bozuk.acilen toparlanmam lazım .bide şiştim çok fena niye bilmiyorum oysaki turşu falan yemiyorum .neyse yarın yeni bir gün ve herşey güzel olsun

kontesss bi ses bacım yaa merak ettim seni .

Tatil sonrası işleri toparlama derdindeyim canım.
Aaa moralini bozma hepimzi aynı durumdayız bendede acayip iştah patlaması var ayın belli zamanlarında oluyor böyle napalım alıcaz vericez...Banada incelmişsin diyenlere yok canım diyroum ama içimdeki patlamaları anlatamam he he o yüzdende yiyorum.Bende kontesi merak ettim hiç ses vermemiş...İnş herşey yolundadır.

slm bayanlar ben yeni üye oldum sizin başlık benim ilgi alanıma girdiği için şuan çok mutluyum aranızda kilo verenler vardır banada yardımcı olurmusunuz boy 1.58 kilo 77 2 çocuk annesiyim adım yeliz 32 yaşındayım zayıflamak istiyorummmm bana dönerseniz çokkkk sevinirimm şimdiden teşekkürler:D

Canım Allahın izniyle sende ideal kilona gelenceksin gör bak herşeyin başı sanır kilo vereceksin anne olacaksın hep beraber göreceğiz o güzel günleri..4 gözl ebaharı bekliyrouz o zamann.
Sağol canım inan onları öyle gördükçe içim parçalanıyor..Kimisi duymuyor kimisi konuşamıyor yaşlılık işte Rabbim yanlarında olsun.

Hadi bakalım memnun kalacakmısın bakalım benımde spor aletine ihtiyacım var ama ona sıra gelmiyor bu kilom sabıtlendi zaten dogum önceside bu kılodaydım asıl marifet bu kılomun altına ınmek onun içinde spor sart..
Homini gırtlat yiyorum..İşyerindeyken düzenliyimde (bu aralar ordada cıvıttım doymuyoırum resmen ) regl öncesi böyle oluyorum dikkat ediyorum 2 aydır.

nasılsın sarı cıvcıv ? hersey yolunda mı ?

guzel dıleklerın ıcın tsk ederım. ınsaallah olacak tum bu dualar. hepınıze haber edecegım tabıkı hıc merak etme :)))))

sanırım yarın teslım alırım. bakalım nasıl olacak. kosu bandı gıbı degıl sonucta. daha kompleks bır alet. ınsaallah verımlı kullanırım. duygu dan ogrenırım artık anlatmıstı sukadar dk sunu yap falan dıye.

regl oncesı benım de ıstahım acık oluyor herkesın regl haftası olur benım tam tersı. aman elınden geldıgınce dıkkat et lutfen

Herşeyin güzel ve yolunda gittiğine sevindim..daha dur sen neleri başaracaksın yorgunluguna degmiş ama güzel haberler almışsın bak...

Menülerine takılmıyorum arada pogaca gibi kamacagında olsa genelde iyi gidiyorsun..Şu ev işleri neden hiç bitmiyor en nankor işşşşşşşşşşşşşşşşşş

Afiyet olsun pomocum kafelski bende deneyim dur sen..

gec kaldıgım zamanlar, corn flakes kurtarıcım oluyor benım. ayrıca her gun tost yemek sıkıcı oldugundan degısıklık yapmıs oluyorum hem.

evet yorgunluguma degdı. hem zaten yorulunca garıo bır hıs oluyır artık ben de. hareket ettım enerjı harcadım falan olarak goruyorum yorgunluk olarak gormuyorum her hareketı bır avantaj olarak degerlendırıyorum artık.

ya tamamen gec kaldıgım ıcın oldu o pgaca olayı. ılk kez yaptım.

ayyy sorma. sık sık ılgılenıyorum evle. eve temızlıge gelen de oluyor ama bıtmıyor bıtmıyor

Back
X