ZAYIFLAMA 10 GÜNDE 5 KİLO

Ben de iki gecedir yatarken silme bir tatlı kaşığı çörekotu biraz da yoğurt yiyorum biraz eridi gobegim sanki, umarım faydası oluyordur

SLM ARKDASLAR SİZE 10 GÜNDÜR YAPTIGIM YENİ KEŞFETTĞİM ZAYIFLAMA YAGINDAN HABERDAR ETMEK İSTEDİM :)
SÜPER ANLATYIM BEN 10 GÜN ÖNCE SAGLIK OCAGINA GİTMŞTİM GRİP OLMUSTUM .
..TARTILDIM TAM 100 KİLO OLDUGUMU GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM:110:
HEMEN KARŞINDA Bİ ECZANE VARDİ GİTTİM ZAYIFLMA İÇİN ELNİZE BİŞEY WARMİ DEDİM VE ORANIN SAHİBİ KENDİSİ DE YENİ KEŞFETĞİ Bİ YAĞ DAN BAHSETTİ.. BİRİ ÇÖREK OTU YAGI KAPSUL HALİNDE KÜÇK Bİ ŞİŞEDE ... DİERİ ASPİR YAGI ODA KÜÇK Bİ ŞİŞEDE ..
NORMEL SIWI Bİ YAĞ..... SABAHLARİ AC KARNINA 1 TANE KAPSÜL DEN İÇİOZ...
ASPİR YAGINIDA 1 ÇAY KAŞIGI İÇİOZ.. BUKADAR :KK66:
DİLERSENİZ BU ASPİR YAĞINI KİLOLU OLAN YERLERNİZE SÜRÜP BEKLETEBLRSNİZ 1 SAAT 2 SAAT :KK66:
BEN BUNLARİ 10 GÜN OLDU ALALI VE DÜN GİTİM TATRILDIM 95 E DÜŞMŞÜMMMM :KK71: SÜPER Bİ DUYGUUUU:KK28:
Canım aspir yağını eczaneden mi aldın???

Eveeet aspir yağım geldi. Yarın itibariyle kullanmaya başlayacağım. Hadi hayırlısı, bakalım işe Yarayacak mı :KK52:

Bende bugün almıştım kullanamadan şişe elimden düştü kırıldı. Yeniden alacağım. Kullanımı nasıl olmalı?

Bende bugün almıştım kullanamadan şişe elimden düştü kırıldı. Yeniden alacağım. Kullanımı nasıl olmalı?
Ah geçmiş olsun canım. Sana bişey olmasın da.
Ben de öyle şişede bekliyordum. Eczaneden E VİTAMİNİ şeklinde geldi. Konsantre imiş, daha etkiliymiş. Kapsülü deliyorsun işte, içindeki yağı içiyorsun.
Eczane tanıdık, iyi olmasa yoksa göndermezdi bunu.
Deneyeceğim, gelişmeleri yazacağım, söz!

Ah geçmiş olsun canım. Sana bişey olmasın da.
Ben de öyle şişede bekliyordum. Eczaneden E VİTAMİNİ şeklinde geldi. Konsantre imiş, daha etkiliymiş. Kapsülü deliyorsun işte, içindeki yağı içiyorsun.
Eczane tanıdık, iyi olmasa yoksa göndermezdi bunu.
Deneyeceğim, gelişmeleri yazacağım, söz!

Fiyatı ve ismini yazar mısınız? Eğer marka yasaksa özelden de yazabilirseniz çok sevinirim. Var mı kullanıp fayda gören tanıdıklarınız?

Kizlar ben denedim ama bende hicbir degisiklik olmadi eczaci bana kapsulunu verdi daha rahat kullanirsin diye ama hicbir etkisi olmadi

Biraz psikolojiylede ilgili galiba suan hem bunlari hemde guarana kremi kullan8yorum kilo verme yok ama kremi 4gundur kullaniyorum 1cm incelme oldu sadece

Kişiden kişiye değişiyordur tabii. Sonuçta sağlıklı bişey, denemeye değer diye düşünüyorum. Kullananların geneli de pek memnun.
Yarın başlıyorum allahın izniyle.
İnşallah bende iyi etkiler yaratır.
Spor yapıyorum, şimdilerde malum hava sıcak günde 3-4 lt su da içiyorum,iştahım da genelde açık değildir.
Bi kere de bişey işe yarasın ben de yaaaaa :mad:

X