- 8 Ocak 2015
- 41
- 9
- 44
- Konu Sahibi izmirliozlem
buyr cnm baydr qiremedim ewlniom :) nikh işlryle ugrşioz ws koşstrmaca :)izmirli ozlem cvp beklıyoruz senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyr cnm baydr qiremedim ewlniom :) nikh işlryle ugrşioz ws koşstrmaca :)izmirli ozlem cvp beklıyoruz senden
EWET CNM KULLANIYORUMHala kullanıyor musunuz ?
YOK YAPMADIM HİÇBİŞYBencede 10gunde 5 baya iyiymis.bunu diyet ve sporla yapmis olmali
25TLBide fiyatlari ?
cnm aspir yagı zade vital genellikle kapsül şeklinde oluyo ama seninki sıvı dmiTAM OLRK ADI NI YAZYIM ÇÖREK OTUYAGI..... TABİA NİGELLA SATİVİA...... ASPİR YAGIDA ZADE VİTAL NATURAL SUPLEMENTS
birde günde sadece çörek otu kapsül 1 tane ve 1 çay kaşıgı aspir yagı arka arkaya içtin heralde öglen ve aksam kullandın mı pkicnm aspir yagı zade vital genellikle kapsül şeklinde oluyo ama seninki sıvı dmi
Tamam cnm saqol..yalniz bulamadim eczanede aspir yaqini sanki ilk kez benden duymus qibi baktilar yuzumeEwt cnm aspir yağını bi cay kaşığı sabh AC karnına iç ve günde 1 kez kilolu bolgene sur ve sar strejle . 2 saat Filan dursun . weya gece yatarken sürüp sar sana kalma
Çokkkkkk teşekkür ederim inşallah işe yararEWET CNM KULLANIYORUM
Resimdeki sensen hıc 95 kılo durmuyosun.gayet zayıfsın anlamadım yanı sımdı
Benneczanede sordum çörek otu kapsülü 65 lira aspir otu yağı 25 lira dediler...................merhaba bende 78 kg 19 yaşındayım tavsiye eder misin kötü bir yanı var mı zarar verir mi? ve fiyatları nasıl acaba ?