ZAYIFLAMA 10 GÜNDE 5 KİLO

şimdi arkdslar şöyle cwp layim tekrar :)

(( 1 . Cİ ))) aspir yagı küçk bi şişede bildginiz yağ.. 25tl bu aspir yagını sabhlar ac karnınza bi çay kaşiği için yada bi tatlı kaşği için....içtinizmi :) tmm şimdi .....
2 Cİ ŞIK KI aspir yagını gene gün içinde hangi saate weya satt kaç ta farktmez mesala göbeginzmi war göbeğinze sürün strec le sarın 1 saat 2 saat dursun günde 1 kere

BU ASPİR YAGI VÜCÜDUNUZDAKİ YAĞLARI PARCALMAYA YARIO İDRAR LA ATIO :KK66:

SIRA ÇÖREK OTUNU ANLATYIM :KK66:
ÇÖREK OTU YAĞI DA KAPSÜL HALINDE AMA YAG KAPSÜLÜ...... BUNUDA SABHLARİ 1 TANE AÇ KARNINA İÇİN SUYLA BUKADAR :) ....

EWET BEN ZAYFLADM 10 GÜNDE 5 KİLO WERDİRİYOR :KK66: SPOR VEYA DİYET FİLAN YAPMADIM NORMEL YEDİM İÇTİM

izmirliozlem Canim oncelikle bir omur mutluklar diliyorum...verdigin cevaplar icinde tskler.bnde dogum yapgim 20 kilo aldm ve veremedim..:KK43:(((suana kadar kac kilo verdin onu merak ettm ve kacgunde???? Cunku bazi sitelerde tam aksi kilo aldirdigin soyluyor...:KK17:

izmirliozlem Canim oncelikle bir omur mutluklar diliyorum...verdigin cevaplar icinde tskler.bnde dogum yapgim 20 kilo aldm ve veremedim..:KK43:(((suana kadar kac kilo verdin onu merak ettm ve kacgunde???? Cunku bazi sitelerde tam aksi kilo aldirdigin soyluyor...:KK17:

Merhaba İzmirliözlem
Allah mesut etsin ,galiba düğün hazırlığından giremiyorsun.Aspir yağı kullanmaya devam ediyormusun ve kaç kilo daha verdin,merak ediyorum.Cevaplarsan sevinirim....

X